Gojakla
Supreme Member
- 20 May 2009
- 5,856
dokimase to audirvana free υπαρχει και το plus 15 days trial και ξεχνα το vox ηχητικα παντα
:a0210:
dokimase to audirvana free υπαρχει και το plus 15 days trial και ξεχνα το vox ηχητικα παντα
καλα μου τα λες, αλλα για ενα τραγουδι και μονο, εχω παψει εδω και πολυ καιρο να εκταμιευωΛογικα θα επρεπε να ειναι τα ιδια (ή τελος παντων πολυ παραπλησια).
Αυτο που κανουν μερικοι (μην πω τι) ειναι οτι ανεβαζουν τα kbps τεχνητα.
Μπορει να παρει ενα 192 mp3 και να το βγαλει flac ή wav (ομως παλι σαν 192 θα ακουγεται).
Συμβουλη προσωπικη ειναι αυτο που λεει ο φιλος παραπανω: ποτε "αγνωστου πατρος"!
(εκτος και αν εισαι desparate και δεν υπαρχει πουθενα!!)
αντε ντε ... γραφτο το ριμαδι να μου φυγει ο καϋμος!!!(σου εχω "κακα"νεα....ετοιμασου να βοηθησεις τον ασχετο.... Απλα υπαρχουν προγραμματακια που ελεγχουν αν ειναι φλακ ή απατεωνια ...
Ρε παιδιά... Αφού ΟΛΟΙ ξορκίζετε τα "αγνώστου πατρός"... και αφού όλοι μοιάζει να ξέρετε τα "γνωστού πατρούς", γιατί δεν μας λέτε και εμάς ποιά είναι αυτά, ώστε να φτιαχτούμε με κανά φλακάκι της προκοπής.... ΟΛΟΙ; :firstprize:
ΌΛΑ σε ΠΜ, ε;![]()
καλα μου τα λες, αλλα για ενα τραγουδι και μονο, εχω παψει εδω και πολυ καιρο να εκταμιευω
αντε ντε ... γραφτο το ριμαδι να μου φυγει ο καϋμος!!!(σου εχω "κακα"νεα....ετοιμασου να βοηθησεις τον ασχετο)
Ρε παιδιά... Αφού ΟΛΟΙ ξορκίζετε τα "αγνώστου πατρός"... και αφού όλοι μοιάζει να ξέρετε τα "γνωστού πατρούς", γιατί δεν μας λέτε και εμάς ποιά είναι αυτά, ώστε να φτιαχτούμε με κανά φλακάκι της προκοπής.... ΟΛΟΙ; :firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.