ηχος για δωματιο

θα συνδεσεις ολες τις συσκευες πανω στον av με hdmi και απο εκει με 1 hdmi στην tv .
ειναι παρα πολυ ευκολο .μην φοβασαι .
για να δεις εαν δουλευουν πχ τα ηχεια θα βαλεις ραδιο στον ενισχυτη .
και μετα απλα θα επιλεγεις την εισοδο που εχεις βαλεις την συσκευη που θες .
εαν εχεις προβλημα για τις συνδεσεις ολο και καποιος θα ερθει να σε βοηθησει απο το φορουμ .

σας ευχαριστω πολυ θα παω σε λυσεις με 6 εισοδους hdmi ο πατερας μου εχει κατι ενισχυτες απο το 1994 φανταζομαι δεν θα κανουν δουλεια

σας ευχαριστω πολυ θα παω σε λυσεις με 6 εισοδους hdmi ο πατερας μου εχει κατι ενισχυτες απο το 1994 φανταζομαι δεν θα κανουν δουλεια

αμα δε μας πεις τι ενισχυτες ειναι, και σε τι κατασταση, πως να εκφερουμε γνωμη? Προφανως ειναι δικαναλοι οποτε πας στο 2ο σεναριο που ειχα αναφερει παραπανω, με ενα ζευγαρι ηχεια.

το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορω να συνδεσω παντω τις συσκευες μου ενας τορινος ενισχυτης δεν θα ηταν πολυ καλυτερος?

Εφ' όσον είπες ότι θες πεντακάναλο ήχο (πολυκάναλο) χρειάζεσαι Α/V ενισχυτή.

Φιλαράκι θα πας σε λύση A/V για παράδειγμα της yamaha όπως αυτόν στα 400 ευρώ, όπου μπορείς να συνδέσεις 5 HDMI πάνω του δηλαδή 5 πηγές όλες να πηγαίνουν στην τηλεόραση κι έχει όλα τα τελευταία φορμά ήχου και φοβερές ευκολίες διασύνδεσης κι επεξεργασίας ήχου πάντα για τα λεφτά που ζητάει. Μετά πας σ αυτό το πακέτο ηχείων άλλα 400 ευρώ και πιστεύω καθάρισες κι όποτε χρειαστείς θα παίξουν και δυνατά.