ΗΧΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ TV SONY K PS3

Stelioskrete

AVClub Enthusiast
4 March 2010
841
Για σας κ απο μενα ...Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ηχο, ετοιμαζομε να παρω νεα τηλεοραση {SONY KDL 4OEX500] το μοντελο , εχω κ SONY PS3 για παιχνιδια κ Full HD ταινιες οποτε μαλον θα χρειστω κ καπιο συστημα ηχου ...βασηκα οι γνωσες μου σε ηχο μηδαμινες θα ελεγα...Αν μπορει να μου εξειγιση καπιος τη να ψαχνω ...ελαγα για SONY μιας κ τα υπολιπα ειναι SONY αλλα μαλον ειναι λιγο ακριβα...??λοιπον να ψαχνω ποσα vatt περιπου??κ οσο αναφορα το 2.1 κ 5.1 ??τη ακριβος να πρωτιμησω???? ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ.....

Πρέπει να μας πεις δυο - τρία βασικά πράγματα. Τι σύστημα ψάχνεις; Ολοκληρωμένο (all in one) ή ξεχωριστό σύστημα ενισχυτή - ηχείων; Μιάς και έχεις ήδη ps3, θα πρότεινα το δεύτερο. Επίσης, πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος σου; Μπορείς να βάλεις 5.1 ηχεία που είναι και το προτιμότερο; Και το βασικότερο απ' όλα, πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις;

Απάντησέ μας στα παραπάνω, και επανερχόμαστε με προτάσεις.

Ο χορος ειναι περιπου 30 τμ μικρο σαλονακι τωρα οσο αναφορα τα υπολιπα μαλον ολοκληρωμενο που ειναι πιο ευκολο..? λεω να διαθεσω κανα 200 αρο ευρο...