- 5 May 2014
- 75
To λοιπόν!!!
Αύριο ή μεθαύριο ξεκινάει η 55W905 να έρθει σπίτι, και επειδή πάντα είμαστε πολύ άπληστοι (χαχα(οι άνθρωποι εννοω)), ξεκίνησα να βλέπω για ήχο καλά καλά δεν ήρθε.
Ρώτησα και στο thread της αναζητησης μου για tv και εκει με πείσατε να πάρω τη w905, ενω εγώ δεν την ήξερα καν.
Το μόνο θέμα? Μου διπλασιάσατε το budget, αλλα χαλάλι σας/μου!
Όπως είπα παραπάνω ρώτησα για all in one, αλλα κανεις δεν τα βρίσκει αξιοπρεπή.
Έτσι λοιπόν, θα ήθελα τα παρακάτω.
Ενισχυτή με lan? (για να μπαίνει στο νετ?)
Ηχεία σίγουρα κολώνες για ομορφιά και τα πίσω ασύρματα
Για πείτε μου...
Γενικώς δεν έχω πρόβλημα με το χρήμα, αλλα θέλω πάντα το value for money.
Μπορει αυτο να το βρίσκω στα 300 αλλα μπορει να το βρίσκω και στα 1500 . Έχει να κάνει με το τι μου δίνει... γι αυτο και τα έδωσα για την w905. Τι σκατά? λαλακες είναι όσοι τα έδωσαν και δεν πήραν κάτι πιο φθηνό και εξαντλήθηκε?? Δε νομίζω...
Ακούω τσακάλια!!!
Αύριο ή μεθαύριο ξεκινάει η 55W905 να έρθει σπίτι, και επειδή πάντα είμαστε πολύ άπληστοι (χαχα(οι άνθρωποι εννοω)), ξεκίνησα να βλέπω για ήχο καλά καλά δεν ήρθε.
Ρώτησα και στο thread της αναζητησης μου για tv και εκει με πείσατε να πάρω τη w905, ενω εγώ δεν την ήξερα καν.
Το μόνο θέμα? Μου διπλασιάσατε το budget, αλλα χαλάλι σας/μου!
Όπως είπα παραπάνω ρώτησα για all in one, αλλα κανεις δεν τα βρίσκει αξιοπρεπή.
Έτσι λοιπόν, θα ήθελα τα παρακάτω.
Ενισχυτή με lan? (για να μπαίνει στο νετ?)
Ηχεία σίγουρα κολώνες για ομορφιά και τα πίσω ασύρματα
Για πείτε μου...
Γενικώς δεν έχω πρόβλημα με το χρήμα, αλλα θέλω πάντα το value for money.
Μπορει αυτο να το βρίσκω στα 300 αλλα μπορει να το βρίσκω και στα 1500 . Έχει να κάνει με το τι μου δίνει... γι αυτο και τα έδωσα για την w905. Τι σκατά? λαλακες είναι όσοι τα έδωσαν και δεν πήραν κάτι πιο φθηνό και εξαντλήθηκε?? Δε νομίζω...
Ακούω τσακάλια!!!