Ηχος και Εικόνα Show 2006

Κι εγώ πήγα γιατί δεν θα μπορέσω να πάω άλλη μέρα. Σε γενικές γραμμές καλά, αλλά τα περισσότερα περίπτερα δεν είχαν καθόλου ή είχαν πολύ λίγα πράγματα για να ακούσουμε ζωντανά (τουλάχιστον χθες που πήγα με το άνοιγμα). Πάντως θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο. Είχαν και προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Τον περισσότερο κόσμο τον είχει η Sony... Είχαν βάλει καμμιά δεκαριά μοντέλα με ανύπαρκτες φουστίτσες :speechless-smiley-0 και ως εκ θαύματος, όλος ο κόσμος ήθελε να δεί τις Bravia, να αγοράσει Vaio κ.λπ. :grinning-smiley-043

πηγα σημερα το πρωι ,ωρα 11 ακομα πολλα στον 1ο οροφο περιπτερα στηνανε, λιγα πραγματα σε προβολικα πολλα σε plasma,lcd ,προβολικες ειδικα της 2 sony που ειδα επαθα και απο τιμες εντυπωσιακες 55'' 2400 ευρω (1080ρ)

θα τα πουμε απο κοντα αυριο παιδες!!!

Re: Απάντηση: Ηχος και Εικόνα Show 2006

Νίκος Μπαβιόλης said:
Θα ειμαστε στο περιπτερο της Intersys στις 13:00 αλλιως θα μας βρεις στην εισοδο στις 12:30

αμα σας προλαβω θα σας δω αλλιως θα βαλω τισ φωνες μεσα να με ακουσετε...

ps :καμμια προσκληση εχετε ρε σεις? εχω και παιδια να φερω

Η πλάκα είναι ότι περίμενα μέχρι σήμερα 15 προσκλήσεις από την ΕΤΥΤ (Arcam) και έλεγα να μοιράσω κι εγώ στην έκθεση μερικές,αλλά ο Μάκης με ξέχασε.
Πάντως μου είπε ότι έχει κάτι καλά στο περίπτερό του ;)

Χθες στην έκθεση ακούσαμε τα μικρά ηχειάκια της Audio Spectrum τα Eros να παίζουν στο περίπτερο της AS με το λαμπάτο CD player Advance MCD-203, τον προ της Advance και τα δύο τεράστια μονομπλόκια τελικούς της ίδια εταιρίας με το μεγάλο μπλε VUμετρο στην πρόσοψη (McIntoch στυλ)

Ο ήχος ήταν εκπληκτικός, απερίγραπτος και κανένας από τους επισκέπτες δεν μπορούσε να πιστέψει ότι προερχόταν από τα 2 τόσο μικρά ηχειάκια. Αξίζει να τα ακούσετε.

Καλά ρε παιδιά κανένας μα κανένας να μην ανεβάσει photo.Αχ εγώ πρέπει να ανέβω για να δούμε τίποτα?Αντέ άντε να δούμε...

Απάντηση: Re: Ηχος και Εικόνα Show 2006

drioannis said:
Καλά ρε παιδιά κανένας μα κανένας να μην ανεβάσει photo.Αχ εγώ πρέπει να ανέβω για να δούμε τίποτα?Αντέ άντε να δούμε...

Λίγο υπομονή και ο Τάσος ( Οικονόμου ) :music-smiley-005: αλλά και ο Νίκος ( Μπαβιόλης ):music-smiley-005: , σήμερα στην έκθεση κατέβηκαν αρματωμένοι με κάτι τέρατα :Banane0: :Banane0: :Banane0: ελπίζουμε να ανεβάσουν γρήγορα τις φωτο.

Re: Απάντηση: Ηχος και Εικόνα Show 2006

komhst said:
Χθες στην έκθεση ακούσαμε τα μικρά ηχειάκια της Audio Spectrum τα Eros να παίζουν στο περίπτερο της AS με το λαμπάτο CD player Advance MCD-203, τον προ της Advance και τα δύο τεράστια μονομπλόκια τελικούς της ίδια εταιρίας με το μεγάλο μπλε VUμετρο στην πρόσοψη (McIntoch στυλ)

Ο ήχος ήταν εκπληκτικός, απερίγραπτος και κανένας από τους επισκέπτες δεν μπορούσε να πιστέψει ότι προερχόταν από τα 2 τόσο μικρά ηχειάκια. Αξίζει να τα ακούσετε.

Ημουν και εγώ ένας απο αυτούς.

Εντύπωση μου έκανε και το all in one σύστημα της yamaha. Πραγματικά αν δεν έχεις πολύ μεγάλες απαιτήσεις για το home cinema και βοηθάει και ο χώρο σου, δεν υπαρχει κανενας λόγος να γεμίζεις με ηχεία και καλώδια κλπ.

Κατά τα άλλα δεν μου άρεσε και πολύ η έκθεση αλλα η αλήθεια είναι ότι έιχα πάει για να δω hi-fi προίόντα και όχι home cinema.

Last edited: