Τα 5 μέτρα απόσταση μεταξύ των ηχείων πάντως,δεν τα καταλαβαίνω..."Καπετάνιε", αν μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι, (), αν πας και σήμερα, ξαναπέρνα και "προσπάθησε" να ακούσεις λίγο περισσότερο αυτή τη φορά. Σου εγγυώμαι ότι μπορεί να αναθεωρήσεις...
![]()
Ποια μποτια; πλακα κανεις; οι περισσοτεροι εκθέτες είχαν μουσική με μικρά σύνολα , φωνη ακουστική κιθάρα άντε και κάνα πνευστό στο τσακιρ κέφι.Για να εντυπωσιάσουν. Για αρκετό κόσμο, Αν δεν φας μποτιά από ντραμς δεν παίζει.
Sok δεν πηγες εσυ;Φώτο δεν βλέπω όμως κι ανησυχώ...
Τόσο πολύ σας συνεπήρε όλους η μουσική που ξεχάσατε να τραβήξετε μερικές;
Αφού ξέρω πως κάποιοι το έχετε...
Ποια μποτια; πλακα κανεις; οι περισσοτεροι εκθέτες είχαν μουσική με μικρά σύνολα , φωνη ακουστική κιθάρα άντε και κάνα πνευστό στο τσακιρ κέφι.
Μην ξύνεις πληγέςSok δεν πηγες εσυ;
Τα 5 μέτρα απόσταση μεταξύ των ηχείων πάντως,δεν τα καταλαβαίνω...
Ποιος ο λόγος;
Μα τι λέμε ρε παιδιά. Για μποτιές και τύμπανα δεν τους παίρνει τους περισσότερους.
Μόνο το Anima του Morfea, το Grimm (!) και λίγα άλλα που δεν θυμάμαι.
Εδώ ο άλλος έβαλε για επίδειξη του μικρού Martin Logan το Drum Solo του Keltner.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σωκ,
1. Πήγες?
2. Το άκουσες?
![]()
Όπως βλέπεις το μόνο πρόβλημα είναι το άνοιγμα των ηχείων...
"Καπετάνιε", αν μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι, (), αν πας και σήμερα, ξαναπέρνα και "προσπάθησε" να ακούσεις λίγο περισσότερο αυτή τη φορά. Σου εγγυώμαι ότι μπορεί να αναθεωρήσεις...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.