Ηχος κοντα στον CARY CAD 211 Anniversary Edition

Re: Απάντηση: Ηχος κοντα στον CARY CAD 211 Anniversary Edition

Platon , τον παλιό V12 και τον slp 98 με το phono του. Kαι τo 308 T . Πριν Κορέας φυσικά.
Τα έπαιζα με τα Jm Lab τα 946 Electra.
Έχω ξεστήσει επειδή γέννησα και τα ηχεία τα έχω δώσει σε φίλο.
Κάποια στιγμή (εύχομαι σύντομα) θα στήσω.

>Και αυτος ειναι ενας οικονομικοτερος συνδιασμος με πολυ καλη ηχητικη συμπεριφορα !

Γιατι με βασανιζεις ,δεν μπορω να τα βλεπω :p...κ εχεις κ τον slp 05 μαζι με το skylla II για dac !! αχ αχ

εκει που εισαι ημουν! το περασα και εγω αλλα στο τελος βγηκα νικητης!
Σου ευχομαι το ιδιο.

Αυτός εκεί ο Onkyo που κολάει στη φωτογραφία?

Φίλε mordor λές να είναι η απάντηση στην ερώτηση σου τι παίζει σαν τα Cary? :)

Πραγματι εξαιρετικα μηχανηματα αλλα ρε γαμωτο αυτη η λαμπα σκοτωνει σε χροιες πως να το κανουμε !
Προφανως θα σου ελειπε η δυναμη στα 805 που την βρηκες στα XA160 !
Παντα παιζει ρολο και τι ηχεια εχεις ... παντως τα 211ΑΕ εχουν αφονο ρευμα να κουνησουν πολλα ηχεια !

Ο εικονιζομενος ΟΝΚΥΟ ειναι ενα τερας απο μια αλλη εποχη που θα προοριζονταν για τα B&W της εποχης του!
Made in Japan σε ολο του το μεγαλειο !
Για τους φιλους του ειδους (αποκλειστικα) καποιο χορταινουν ηχο μονο βλεπωντας τον !!

Re: Απάντηση: Ηχος κοντα στον CARY CAD 211 Anniversary Edition

Platon , τον παλιό V12 και τον slp 98 με το phono του. Kαι τo 308 T . Πριν Κορέας φυσικά.
Τα έπαιζα με τα Jm Lab τα 946 Electra.
Έχω ξεστήσει επειδή γέννησα και τα ηχεία τα έχω δώσει σε φίλο.
Κάποια στιγμή (εύχομαι σύντομα) θα στήσω.

Ωραιο σετ, ειχα ακουσει στον Χατζη τον μικρο με ΚΤ88 και ηχεια τα φουλ ρειντζ Ωμεγα.
Mε το καλο....να ξαναστησεις......
Τα περασα και γω.... και βολευτικα με ακουστικα (HD 600).
Ευχαριστω.

Πραγματι εξαιρετικα μηχανηματα αλλα ρε γαμωτο αυτη η λαμπα σκοτωνει σε χροιες πως να το κανουμε !
Προφανως θα σου ελειπε η δυναμη στα 805 που την βρηκες στα XA160 !
Παντα παιζει ρολο και τι ηχεια εχεις ... παντως τα 211ΑΕ εχουν αφονο ρευμα να κουνησουν πολλα ηχεια !

Φιλε μου εχω τα magnepan 3.7 , οι ΧΑ 160.5 παιζουν το ιδιο λαμπατα ειναι ταξη Α , 160 Βαττ στα 8 ωμ και 360 βαττ στα 4ωμ ,
αλλα το προβλημα εχουν καταναλωση 600βατ ο καθενας , ειναι ισυχα μηχανηματα ,τους εχω συνδιασει με τον προ XP20 .