ηχος live ?

το dv-50 ειναι ενα σχετικα παλιο και μετριο σε αποδωση cd πλαυερ.
χαρακτηριζεται δε απο τον αναλυτικο ηχο με μεγαλη σκηνη αλλα αρκετα στεγνο χωρις ιδιαιτερα σωματα και αερα αναμεσα στα οργανα.

Δεν θα το έλεγα... Έχει 3 φίλτρα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ότι θες.. .
Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις το φίλτρο που δίνει slow roll off έχεις έναν ήχο ακριβώς αντίθετο με αυτόν που περιγράφεις. -bye-

Mr Tzimisce μια ερώτηση που την εχω πολύ καιρό

Όσο πιο δυνατό είναι ένα φως τόσο πιο έντονες σκιές δημιουργεί. - Shi Ba Mao

δεν δουλευει ετσι το σύστημα...
τι εννοεί???

[OFF-TOPIC]
δεν δουλευει ετσι το σύστημα...
τι εννοεί???

Go-han είναι βρε...
Πως λέμε "Πρέπει να αδειάσεις την κούπα σου για να δοκιμάσεις από το τσάϊ μου";

Γιατί δεν με ρωτούσες όταν πίναμε καφέ; Είναι μεγάλη συζήτηση...
Πάρε τα τερατάκια σου και έλα να τα πιούμε... -bye-

[/OFF-TOPIC]

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας οφείλω να παραδεχθώ οτι η συζήτηση ειναι μεγάλη...
Αν μπορούσα να τα πάρω μόνος μου να χωρεσουνε αμάξι και σπίτι σου με το δεντρο....δεν θα ηταν τερατάκια
Αλλά μπορούμε να μεζευτούμε 5-6 να τα κουβαλήσουμε και να πάμε απέναντι στο πάρκο να ακούσουμε ambient
Μπαλαντέζα εχεις?
ή να φέρω το βαν της εταιρίας με γεννήτρια?

Μπορούμε βεβαια να κανονίσουμε με ενα φιλαράκι μου με γερανό να φέρει και του Dr John να πάμε σε κανένα αρχαίο θεατρο π.χ. Επίδαυρο που εχουμε μέσο να παρτάρουμε hiendadika
Στο Παρασκευά εδώ στο Πειραιά θελει stage...θελει Φασούλα...θελει το μ της μ και εντιαυτη περιπτώση δεν εχει class

Για δειτε το με συμπάθεια σαν εκδήλωση

Υπάρχει βέβαια και η Πομπηΐα. Άκουσα ότι μετά τους Pink Floyd το '72 ο δήμος θέλει να επαναλάβει κάτι παρόμοιο!!!! :flipout::flipout: -bye-

Αντε καντε καμιά πρόταση
ηχεία εχουμε

Υ.Γ. μη με καρφώσετε
πριν πάνω από 10 χρόνια ειχαμε κάνει πάρτι σε μια σπηλιά στο Παρνασσο που μετα βεβαια μαθαμε οτι ανηκε στην αρχαιολογία.
δεν ειχε κάτι να μας προειδοποιεί...τοτε
ψηλοτάβανη με ένα βράχο στο κέντρο σαν εξέδρα
Οταν φυγανε το πρωί οι τελευταίοι με τα τελευταία μηχανήματα και πηγαν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους περιμένανε περιπολικά και κρατηση....
μη τη πατησουμε ετσι

Καλές γιορτές παιδιά

Δεν θα το έλεγα... Έχει 3 φίλτρα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ότι θες.. .
Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις το φίλτρο που δίνει slow roll off έχεις έναν ήχο ακριβώς αντίθετο με αυτόν που περιγράφεις. -bye-

καλα νταξ...

Re: Απάντηση: ηχος live ?

Σε ποιό σύστημα "χαρακτηρίζεται" έτσι;

στο δικο μου.
οδηγουσε τα Purity με παθητικο με μετασχηματιστες.
η προσθηκη λαμπατου προ εδινε σωματα αλλα εχανα σε ακριβεια.
το sa-60 που εχω ειναι αρκετα καλυτερο αλλα η προσθηκη εξωτερικου dac το βελτιωνει απιστευτα.
(τα ιδια για το sa-60 λεει και το stereophile για οποιον θελει και μια τριτη γνωμη...)

Κανενα προβλημα, αλλα το θεμα ειναι οτι η συγκριση εχει γινει και με το dv60, και με το x05 με τα ιδια παντα αποτελεσματα. Αλλα και με naim, burmester, σκληρους dac, παντα το πικαπ στο συστημα μου δινει καλυτερο ηχο.

Κανενα προβλημα, αλλα το θεμα ειναι οτι η συγκριση εχει γινει και με το dv60, και με το x05 με τα ιδια παντα αποτελεσματα. Αλλα και με naim, burmester, σκληρους dac, παντα το πικαπ στο συστημα μου δινει καλυτερο ηχο.

σε ευχαριστω για την διευκρινηση.
το σχολιο μου φυσικα ηταν για το dv50 το οποιο σαν πηγη Redbook δεν ειναι οτι καλυτερο.

μου κανει εντυπωση παντως οτι το πικαπ σου παιζει καλυτερα απο πχ τo εσοτερικ χ-ο5. συνηθως ολοι λενε οτι ενα καλο πικαπ παιζει διαφορετικα.
το καλυτερα η χειροτερα συνηθως δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο λογω διαφορετικων χαρακτηριστικων του ηχου.
αλλα νομιζω ειπες και για sacd. εαν εχεις την αναλυση το ευρος και την ροη ο ενος sacd παιγμενο απο το x-05 απο το πικαπ σου τοτε :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: ηχος live ?

στο δικο μου.
οδηγουσε τα Purity με παθητικο με μετασχηματιστες.
η προσθηκη λαμπατου προ εδινε σωματα αλλα εχανα σε ακριβεια.
το sa-60 που εχω ειναι αρκετα καλυτερο αλλα η προσθηκη εξωτερικου dac το βελτιωνει απιστευτα.
(τα ιδια για το sa-60 λεει και το stereophile για οποιον θελει και μια τριτη γνωμη...)
Ποιο εξωτερικο dac εχεις συνδεσει;