- 17 November 2010
- 182
Έχω συνδέσει τον Η/Υ μέ το HC μου με οπτική. Θέλω να παίζω παιχνίδια και να έχω κανονικά πολυκάναλο ήχο. Για τις ταινίες μου έχω βρει την λύση με το ΜPC-HC και το ac3filter.
Αν το σύστημά σου (Home Cinema) έχει HDMI Input, για μένα η απλούστερη λύση θα ήταν μιά ΑΤΙ με HDMI out (για ήχο κ εικόνα), πχ η 5450, γύρω στα 50 ευρώ.Έχω συνδέσει τον Η/Υ μέ το HC μου με οπτική. Θέλω να παίζω παιχνίδια και να έχω κανονικά πολυκάναλο ήχο. Για τις ταινίες μου έχω βρει την λύση με το ΜPC-HC και το ac3filter.
Δεν εννοούσα ότι θα μπερδευτείς εσύ. Απλώς τα Windows μοροεί να μπερδευτούν και σε κάθε boot (ειδικά μετά από κάποιο update), να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα.
Πάντως το συνηθισμένο είναι, οι onboard κάρτες, να είναι υποδεέστερες των stand-alone που παίζουν στην αγορά.
Θα έλεγα μιά απλή και γρήγορη m/b με τα απαραίτητα slots, είναι η καλύτερη λύση. Επίσης είναι και η διαχρονικότερη, αφού θα μπορείς να αλλάζεις κάρτες κατά βούληση.
Μιλάω πάντα για ήχο και τη δυνατότητα να τον στέλνεις 1:1 (bitstream), σε κάποιον AV ενισχυτή, που θα τον μεταχειριστεί κατάλληλα.
Χμμ...μιας και βρήκα το νήμα έτοιμο , ποιος μπορεί να με βοηθήσει στο μόνο πρόβλημα που έχω σχεδιάζοντας ένα HTPC ? : Ηχος.
Προσπαθώ να συνδυάσω τόσο τον καλό ήχο όσο και το HD Audio bitstreaming. Δηλαδή και θέλω καλό dac ( κάποτε η MSI χρησιμοποιούσε πάντα Wolfson και Cirrus στα M/B της ) αλλά και την δυνατότητα DTS-MA.
Εχετε καμμιά συμβουλή ? 2 κάρτες ισως?
Για πέστε καμμιά ιδέα.
Χμμ...μιας και βρήκα το νήμα έτοιμο , ποιος μπορεί να με βοηθήσει στο μόνο πρόβλημα που έχω σχεδιάζοντας ένα HTPC ? : Ηχος.
Προσπαθώ να συνδυάσω τόσο τον καλό ήχο όσο και το HD Audio bitstreaming. Δηλαδή και θέλω καλό dac ( κάποτε η MSI χρησιμοποιούσε πάντα Wolfson και Cirrus στα M/B της ) αλλά και την δυνατότητα DTS-MA.
Εχετε καμμιά συμβουλή ? 2 κάρτες ισως?
Για πέστε καμμιά ιδέα.
Οπως βλεπεις δεν στελνω DTS-MA λογω ενισχυτη αλλά δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Απλα θελεις μια xonar.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.