ΗΧΟΣ & Tune Audio

26 June 2006
14,830
Athens
Μόλις πήρα τον ΗΧΟ και έχει review την ηχειάρα του Μανώλη. Δεν έχω διαβάσει ακόμη το review. Αλλά με ξένισε η ... βαθμολογία: 4.87!!!

(Υποκειμενικά, τόσο το είχα βαθμολογήσει στην έκθεση, βιαστικά βέβαια).

Βουρ για διάβασμα..

Αυτή είναι η μεγαλύτερη βαθμολογία που έχουν δώσει ever σε ηχεία υψηλού κόστους...

Δεν ασχολούμαι με τα αστέρια τους,αλλά είναι ενδεικτικό του τι κάνουν τα ηχεία του Μανώλη.Δεν αμφισβητούνται...Οσοι τα έχουν ακούσει-και τα έχουν ακούσει όλοι οι έμπειροι χομπίστες-έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτά.

Ξαναμανα-μπράβο Μανώλη!!!:award:

Last edited:
Η βαθμολογία γιά μένα έρχεται δεύτερη.
Σημασία έχει η αναγνώριση.
Και την άξιζαν

Παίδες, είμαι πολύ "δύσκολος" στον ειδικό τύπο.

Τα έχω κόψει σχεδόν όλα, ντόπια και ξένα. Τον ΗΧΟ όμως τον παραδέχομαι σε ένα πράγμα: έχει συνολική παρουσία και ποιότητα εντύπου πολύ προχωρημένη...

Εδώ θα τα χαλάσουμε...

Ας μείνουμε στα ηχεία του Μανώλη,που συμφωνούμε...:ernaehrung004:

ok.

Δεν αναφέρομαι πάντως στην "αντικειμενικότητα" των review, αν εκεί αναφέρεσαι (κατά καιρούς μου πέσαν τα μαλλιά με αυτά που γράφονται)! Περισσότερο "τεχνοκρατική" ήταν η εκτίμησή μου...

Αναφέρομαι στον γενικότερο ρόλο τους και τις ευθύνες τους,σε σχέση με την κρατούσα κατάσταση στο χώρο,αλλά και στον χαρακτήρα γκατζετοπεριοδικού που έχει πλέον ο "ΗΧΟΣ".

Αλλά άς μην χαλάσουμε το αρχικό θέμα...Ας μείνουμε στα ηχεία του Μανώλη.

Μπράβο ρε Μανώλη !!! Αντε και σε κανένα ξένο περιοδικό καθότι το βασικό είναι οι εξαγωγές...

Παίδες, είμαι πολύ "δύσκολος" στον ειδικό τύπο.

Τα έχω κόψει σχεδόν όλα, ντόπια και ξένα. Τον ΗΧΟ όμως τον παραδέχομαι σε ένα πράγμα: έχει συνολική παρουσία και ποιότητα εντύπου πολύ προχωρημένη...

Τραγικό περιοδικό με τραγικούς reviewers, τραγικά θέματα, τραγικά πορίσματα και τραγικό layout. Όσο για τους πίνακες βαθμολογίας, δεν βρίσκω λόγια.

Τον ηχο τον παρακολουθούσα απο τα 17 μου στα πρώτα βήματα του μέχρι τα 30 μου χρόνια
που άλλαξε ρώτα
Δεν τον αγοράζω πιά
Γιά τους φίλους της tune audio το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να ξέρω γιά πιό ηχείο μιλάμαι είναι ενα ΜΠΡΑΒΟ !!!!!! γιατί να μας τρώνε τα λεφτά οι ξένοι???
Πουλήστετο σε τιμές τέτοιες που οι κριτικές να έρχονται πρώτα απο τους αγοραστέ σας και οχι απο κάποια περιοδικά
και μην ακολουθήσετε τα παιχνίδι κάποιων άλλων ελλήνων κατασκευαστών
που κοιτάζουν πουλώντας ενα προϊόν να βγάλουν κέρδη ενός 6αμήνου

μια φορά να μεναμε στο θέμα και τι στον κοσμο , που λενε....

μπραβο στον μανωλη...
να το δουμε και εξω απο τα συνορα..

Ένα review δεν είναι τίποτα,
Μανώλη να τα εκατοστίσεις :-)

Τα σέβη μου

Μπραβο, μπραβο!!
Καλα ετσι κι αλλιως ηταν φανταστικα τα ηχεια και στην εκθεση που τα ειχα ακουσει!

Ευχαριστώ συνάδελφοι.

Να ευχαριστήσω και την MF Audio για την υποστήριξη. Ο Μιχάλης Φουάσης ανήκει στους επαγγελματίες που ξεχωρίζουν.