ΗΧΟΣ & Tune Audio

Ανοίξα το sterophile – το εχα κρατήσει να μου κανει ίσκιο σε καμια παραλία :p
Και βρήκα αναφορα στα anima :-)
Ενα review ή μια αναφορά δεν είναι τίποτα ... πολλές θα ακολουθήσουν είναι σίγουρος :-)

Mπράβο και απο μένα στον Ανθρωπο τον οποιο δεν γνωρίζω,αλλά είχα την τύχη να ακούσω τα ηχεία στην Εκθεση και εντυπωσιάστηκα.-bye-
Μια απορία εχω μόνο......:singer:
Γιατί ο "Ποιητής" επαιζε τα ηχεία με εξαιρετικά ενισχυτικα-LAMM-και η πηγή ήταν "δεκαρίσια"????
Ηθελε να "περάσει" τίποτα που μου διαφεύγει????

Παρόν ο "ποιητής".

Στην πρώτη παρουσίαση έπαιξα με πηγή "δεκαρίσια" και ενισχυτικά του Horning. Γιατί ήταν η μόνη πηγή που είχα στην διάθεση μου και που συμφωνούσα με την ηχητική της υπογραφή. Δέχτηκα την ανάλογη κριτική.
Στο Μόναχο η πηγή ήταν του Horning, μια απ τις καλύτερες που έχω ακούσει και ενισχυτικά της Cosmos.
Παρέα τους και στις δύο παρουσιάσεις το μοναδικό EMT στην αναλογική πηγή.

Το test του περιοδικού έγινε στην παρθενική συγκατοίκηση με τους καταπληκτικούς Lamm στον χώρο της MF Audio.

ΥΓ: ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Εγω που το εχω ακουσει παντως.......σας λεω οτι θα κλαψετε οχι μονο για το πως παιζει αλλα και για τα λεφτα που εχετε πεταξει.

Στην φετινή έκθεση θα παρουσιαστεί ένα νέο, αρκετά μικρότερο και πιο οικονομικό μοντέλο.

Αυτή είναι είδηση...Οποιαδήποτε πρωτοβουλία κάνει τον καλό ήχο πιο προσιτό, είναι καλοδεχούμενη. Όταν δε έχουμε ήδη δείγμα γραφής, τότε μεγαλώνει και η προσμονή...

Kαι μεις γι αυτο θα ειμαστε στην εκθεση!!!!

Μας εχεις "φτιαξει" προεδρε.........-bye-

Θα εχω και δυο Μονιτορακηδες μαζι.
Λετε να αλαξοπιστησουν????

Last edited: