Ηχοσύστημα 5.1 για home cinema...?

Τριετίας minimum σου κάνει; Υπάρχουν καταπληκτικά κομμάτια σε καταπληκτικές τιμές και ειδικά σε Denon!

Υπάρχουν και μεταχειρισμένοι Yamaha RX-V3xx-4xx στα 100-150ε που δεν τους πάω σαν ήχο αλλά θα την κάνεις σωστά την δουλειά σου.

Αν ασχολήσε με το ebay θα βρεις χρυσάφι,αλλιώς και σε τοπικές αγγελίες όλο και κάτι θα βρεις.

Ο Sony πάντα φτηνός ήταν,αλλά όπως είναι το σετ δεν συγκρίνεται με τον ήχο που θα έπαιρνες απ'τα Logitech.:Banane0:

Νομίζω ότι αξίζει η αγορά του 820. Σου δίνει όλα τα καινούργια κοκοψίνια, ακόμα και hdmi 1.4. Όχι ότι το χρειάζεσαι ακόμα αλλά γιατί όχι. Τώρα αν βρεις καμιά τρελή ευκαιρία σε παλιότερους σε καλή τιμή πάω πάσο.

Καλημέρα! Τελικά κατέληξα στην πιο σοφή επιλογή πιστεύω.

Έκλεισα σήμερα τα z-5500 στα 200€. Μη φωνάζετε!!! :tongue: Νομίζω άριστη τιμή για 2 μηνών μεταχειρισμένα. Θα τα βάλω για κάνα-δυο μήνες στο σαλόνι με την tv (λογικά αρχές Μάη θα υπάρχουν διαθέσιμες οι LG 50PK550 ή οι 750 και θα την έχω και αυτή), έτσι για να μου φύγει η κάψα!
Μόλις αρχίσουν να έρχονται οι νέοι ενισχυτές (θα έχει στρώσει και η plasma μέχρι τότε ;-) ), θα στήσω ένα πιο καλό ηχοσύστημα σιγά σιγά! Κάτι που να έχει και HD δυνατότητες, και ποιοτικότερο ήχο. Ίσως τον 820 ή κάτι άλλο (εκτός αν μέχρι τότε πετύχω κάτι καλό σε μεταχειρισμένο), θα πάρω και τα teufel (ή ίσως και καλύτερα ηχεία κομμάτι κομμάτι - αναλόγως το πόσο θα με ικανοποιούν τα 5500 και δεν θα βιάζομαι!) και τα z-5500 δεν πάνε χαμένα. Θα έχω ένα πολύ κάλό ηχοσύστημα για το pc μου!!!
Γενικά το να πήγαινα να σκάσω τώρα 400€+ για ένα μέτριο ηχοσύστημα μόνο και μόνο επειδή το "βιάζομαι" το θεώρησα βλακεία. Καλύτερα λίγα για ένα καλό για τα λεφτά του ηχοσύστημα και σύντομα θα διαθέσω κάποια χρήματα παραπάνω για κάτι πολύ καλύτερο... (σωστός?)

Μόνο μια χάρη. Αν κάποια στιγμή πετύχει κάποιος, κάποια πολύ καλή ευκαιρία σε μεταχειρισμένα, επειδή εγώ και να το δω μάλλον δεν θα το καταλάβω καν(!), αν με θυμηθεί, ας κάνει ένα ποστ εδώ να το ψάξω. Δεν σας λέω να ψάχνετε για μένα, προς θεού, λέω αν κάτι δείτε και με θυμηθείτε. Που θα πάει, θα τα μάθω και εγώ σιγά σιγά...

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και που με βάλατε στον ωραίο (αν και ακριβό όπως κάθε τι ωραίο) κόσμο του κινηματογραφικού ήχου!!! :-)

ΥΓ. Σε κάνα δίμηνο ίσως σας ξαναενοχλήσω για γνώμες πάνω σε πιο συγκεκριμένα πράγματα...