ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

ειναι και σε καλη τιμη..http://www.audioshow.gr/index.php?p..._id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

φιλε ναι μπορει να μπει. Εχω ακουσει το DC4 το μικρο και ηταν υπεροχο αν και του ελλειπε λιγο ο ογκος. Πιστευω η κολωνα δεν θα χει τετοιο προβλημα. Εχει την ιδια τιμη με το Kef iq50se που παιζει ακομα ποιο ομορφα απο οτι δειχνει η απιστευτη αισθητικη του.

Re: Απάντηση: ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Ωραία λοιπόν. Θα δω σοβαρά τα Creek. Για τα EPOS τι λέτε; και ποιά; (δαπέδου)

Κοίτα τα Creek με epos είναι ο πιό σίγουρος συνδυασμός εφόσον είναι κομμένα και ραμμένα το ένα για το άλλο και δεν ρισκάρεις.Το οτι παίζουν στο εγγυώμαι πολύκαλύτερα απο ότι φαντάζεσαι, οπωσδήποτε άκουσέ τα! Μπορεί να ξεκαθαρίσουν αμέσως τα πράγματα που απο ότι βλέπεις όσο ρωτάς περιπλέκονται..
Ψηφιακό μόνο γιαπωνέζος! άλλη κλάση (προτείνω οικονομικό sacd της pioneer).
Εναλλακτικά θα πήγαινα μόνο σε γιαπωνέζικο ενισχυτή αλλα αυτό είναι δική μου άποψη.
Ηχεία σαν τα Epos δεν υπάρχουν άλλα στην κατηγορία τους.
Τα Klipsch πρόσεχε τα μπορεί να σε θαμπώσουν αρχικά με τον εντυπωσιακό και loud ήχο τους αλλα εκτός κιαν είσαι απ τους λίγους που την βρίσκουν έτσι θα σε κουράσουν γρήγορα, κοίτα να τα ακούσεις σε χώρο χωρίς ηχομονώσεις ειδάλως θα ξεγελαστείς οτι είναι πολύ ισορροπημένα.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Εναλλακτικά θα πήγαινα μόνο σε γιαπωνέζικο ενισχυτή αλλα αυτό είναι δική μου άποψη.

Ωραία. Ευχαριστώ ολους τους φίλους!
<Ψηφιακό μόνο γιαπωνέζος> τι εννοείς Gort; cd plaiyer οχι το Creek; η αν φύγω απο αυτό, εναλλακτικά;:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Κοίτα τα Creek με epos είναι ο πιό σίγουρος συνδυασμός εφόσον είναι κομμένα και ραμμένα το ένα για το άλλο και δεν ρισκάρεις.Το οτι παίζουν στο εγγυώμαι πολύκαλύτερα απο ότι φαντάζεσαι, οπωσδήποτε άκουσέ τα! Μπορεί να ξεκαθαρίσουν αμέσως τα πράγματα που απο ότι βλέπεις όσο ρωτάς περιπλέκονται..
Τα Klipsch πρόσεχε τα μπορεί να σε θαμπώσουν αρχικά με τον εντυπωσιακό και loud ήχο τους αλλα εκτός κιαν είσαι απ τους λίγους που την βρίσκουν έτσι θα σε κουράσουν γρήγορα, κοίτα να τα ακούσεις σε χώρο χωρίς ηχομονώσεις ειδάλως θα ξεγελαστείς οτι είναι πολύ ισορροπημένα.

το PD-D6 που εχω μ@μ@ει μεχρι 2-3 κατοσταρικα πανω απο την τιμη του.

Το creek έναι πολύ καλό αλλα στα ίδια λευτά το pioneer που αναφέρθηκε η ένα Sony με 100-150 ευρώ παραπάνω δεν συγκρίνονται, άσε που παίζουν και SACD.
Γενικά εμπιστεύομαι αυτούς που παράγουν τεχνολογία απο αυτόυς που την αναπαράγουν όσο αφορά τις πηγές και γενικά είναι πιό τίμιες κατασκευές τα ιαπωνικά cdp.

Last edited:
Απο τα λεγόμενά σας φίλοι, EPOS M16i, creek evo 2, pioneer PD-D6 να πω οτι είναι ο καλύτερος (θεωρητικά) συνδυασμός και μένει το ψάξιμο, οι ακροάσεις με τις εναλλακτικές προτάσεις; :bird:

Είναι ο πιό εγγυημένος μαζί με το set της XTZ απο την Location sound.
Νομίζω οτι είσαι καλυμένος απο κατευθύνσεις βουρ στον πατσά τώρα! Περιμένουμε τις δικές σου εντυπώσεις.

Αξιοπρόσεκτες και σοβαρές όλες οι προτάσεις των φίλων, να τις βάλεις στην πρώτη θέση της λίστας σου (συν το ότι ο Χ. Κοψιάς είναι συμπαθέστατος). Creek και Epos ανήκουν στην ίδια εταιρεία, οπότε η συνέργεια είναι δεδομένη.

Θα ήθελα παρ' όλα αυτά να προσθέσω -έτσι, για να εμπλουτίσουμε τη λίστα ακροάσεων- τα Καναδέζικα PSB που με χαρά είδα στον τελευταίο Ήχο ότι αντιπροσωπεύονται πάλι στην Ελλάδα.

Ψιλοαγνοημένα στην Ευρώπη, τα PSB στην Αμερική έχουν το παρατσούκλι Preposterous Speaker Bargains, και φιγουράρουν κάθε χρόνο με περισσότερα από ένα μοντέλα στις λίστες του Stereophile και του Absolute Sound. Αν πας στο Νάκα για κανένα Yamaha, άκου τα οπωσδήποτε. Είναι ο προηγούμενος αντιπρόσωπος και ίσως να έχει στοκ ή κάποια demo κομμάτια που θα τα πάρεις κοψοχρονιά. Κατά τη γνώμη μου (και είμαι κάτοχος των Image T45, που τώρα αντικαθίστανται από νέα σειρά), τα αντίστοιχης τιμής Quad τα κλωτσάνε στον ποπό.

Last edited:
Θα πρότεινα και τον συνδυασμό που έφτιαξα τους τελευταίους μήνες με τη βοήθεια του φόρουμ:
Maranz CD5003 (περίπου 290 Ε.)
Yamaha RX-797(περίπου 380 Ε.)
Focal Chorus 716(περίπου 850 Ε.)
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος, με κριτήριο την αισθητική απόλαυση που μου παρέχει. Αν μπορούσα να διαθέσω περισσότερα χρήματα, θα τα διέθετα για την αμέσως ανώτερη κατηγορία των focal.

αυτα τα θρεντ πολυ τα χαιρομαι..μπραβο σε ολα τα παιδια που με μερακι, ενδιαφερον και ουσιαστικες προτασεις αγορων μοιραζονται τον ενθουσιασμο των υποψηφιων αγοραστων

:SFGSFGSF:

τα καλα πρεπει να λεγονται

Ακουσα, για λίγο ομολογώ, τα EPOS M16i με τον CREEK EVO 2. Πολύ καλός και αέρινος ήχος, ισορροπημένο ηχείο μου φάνηκε. Στη φωνη όμως μου έδωσε την εντύπωση οτι υστερεί λίγο. Ενιωσα σα να μην είναι τόσο φωτεινή. Σα να έρχεται απο ένα επίπεδο πιο πίσω. Ανεπαίσθητα βέβαια αλλά αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Υπάρχει γνώμη απο πιο γνώστες;:BDBDG54:

Ακουσα, για λίγο ομολογώ, τα EPOS M16i με τον CREEK EVO 2. Πολύ καλός και αέρινος ήχος, ισορροπημένο ηχείο μου φάνηκε. Στη φωνη όμως μου έδωσε την εντύπωση οτι υστερεί λίγο. Ενιωσα σα να μην είναι τόσο φωτεινή. Σα να έρχεται απο ένα επίπεδο πιο πίσω. Ανεπαίσθητα βέβαια αλλά αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Υπάρχει γνώμη απο πιο γνώστες;:BDBDG54:

Τι μουσική ακούς?

Κάνε μια βόλτα να ακούσεις τα Focal Chorus 816v και αυτά που σου πρότεινα παραπάνω. Είναι στα 1150 και στα 800 περίπου.