ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ περιπου 2000 Ε

Για κοίτα μία αγγελία (πρόσφατη) που βρήκα:

Πωλείται CREEK EVO 2 CD αγορασμένο 8/12/2009,άθικτο με την αρχική του συσκευασία και δώρο ένα ζευγάρι in ear ακουστικά της Reloop(ηταν στην συσκευασία ως δώρο κια αχρησιμοποίητα)
Το Creek πωλείται λόγω αναβάθμησης,και βρίσκεται στα Ιωάννινα
Τιμή 400 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και η αντικαταβολή)
Τηλ. επικοινωνίας 6947-621123 Δημήτρης

Τίποτα που να σε ανησυχεί, εφόσον σου άρεσε ο evo με τα epos (όπως βλέπεις επαληθεύτηκα) το evo cd θα ταιριάξει μιά χαρά.
Αργότερα (ας πούμε του χρόνου) την ψάχνεις και λίγο με τα καλώδια και έχεις ένα συστημα για μιά δεκαετία έτσι κιαλιώς το ελάχιστο ποσό που πρέπει να χαλάσεις για καλύτερο σύστημα απο αυτό είναι τουλάχιστον τα διπλάσια για να μην πώ τριπλάσια τόσο καλό είναι.

Τίποτα που να σε ανησυχεί, εφόσον σου άρεσε ο evo με τα epos (όπως βλέπεις επαληθεύτηκα) το evo cd θα ταιριάξει μιά χαρά.
Αργότερα (ας πούμε του χρόνου) την ψάχνεις και λίγο με τα καλώδια και έχεις ένα συστημα για μιά δεκαετία έτσι κιαλιώς το ελάχιστο ποσό που πρέπει να χαλάσεις για καλύτερο σύστημα απο αυτό είναι τουλάχιστον τα διπλάσια για να μην πώ τριπλάσια τόσο καλό είναι.

Ας μη γινόμαστε υπερβολικοί....

Kαθόλου εγώ χάλασα πολλαπλάσια ποσό για να αναβαθμιστώ ουσιαστικά,αρκετά και ξεκάθαρα απο ένα αντίστοιχο σύστημα(με τον creek 5350se)

Kαθόλου εγώ χάλασα πολλαπλάσια ποσό για να αναβαθμιστώ ουσιαστικά,αρκετά και ξεκάθαρα απο ένα αντίστοιχο σύστημα(με τον creek 5350se)

Εξαρτάται τι θα επιλέξει ο καθ' ένας. Αν παμε με γνώμονα ότι "όσο ποιο πολλά δώσουμε" τόσο καλύτερο ήχο θα πάρουμε, έχουμε χάσει από την αρχή, γιατί υπάρχουν εταιρείες που ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους (οικονομικά) χωρίς να δίνουν τίποτα σε αντάλλαγμα και εταιρείες που μπορείς με λίγα (σχετικά) χρήματα να φτιάξεις κάτι πάρα πολύ καλό.

Για παράδειγμα, με 1000 Ευρώ ή και λιγότερα, μπορεί να αποκτήσει κάποιος αυτή τη στιγμή τους audiolab προ και τελικό. Για 'μένα είναι πραγματικά Hi-End μηχανάκια, ειδικά αν επιλέξεις τους 2 μονομπλόκ τελικούς. Κάντε μια βόλτα από την Audioevolution να τους ακούσετε. Περιγράμματα θα δείτε μπροστά σας. Απλά δεν υπάρχουν....

Επίσης, με 800 Ευρώ, μπορεί να αποκτήσει κανείς τον Denon pma1500AE, επίσης εξαιρετικότατο και αχτύπητο ενισχυτή.

Με 1000 Ευρώ, μπορεί να έχει κάποιος τον Yamaha AS1000, εξαιρετικότατο και αχτύπητο επίσης ενισχυτή.

Τώρα αν κοιτάξει κανείς για ενισχυτές με εξωτικά ονόματα, εταιρειών του στιλ one man show που πουλάνε 2 το χρόνο και πρέπει να βγάλουν τα εισοδήματά τους, ΟΚ. Να ξέρουμε απλά, ότι γι' αυτούς πληρώνουμε premium πάνω στην τιμή.

Αντίστοιχα, υπάρχουν και πολύ καλά ηχεία με λίγα (σχετικά πάντα) χρήματα, όπως αυτά που αναφέρεται, για 'μένα που τα έχω και δεν τα αλλάζω με κανένα σε αυτά τα χρήματα τα Focal Chorus 816v (1150 ), με 1800 Ευρώ περίπου (αν θυμάμαι καλά), μπορεί να έχει κάποιος τα Focal Chorus 826W, με λιγότερο από 3000 τα ATC.... και η λίστα συνεχίζεται....

Ανάλογα με το πόσα θέλεις να δώσεις, υπάρχουν μηχανήματα που ανταποδίδουν στο 100% και παραπάνω την αξία των χρημάτων σου ή άλλα που σου τρώνε και κατιτίς από τα λεφτά που δίνεις....-bye-

Last edited:
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι να ενδιαφέρει τον φίλο μας αν τελικά αξίζει η όχι τον κόπο να ξοδέψει κάποιος ενα πολύ μεγαλύτερο ποσό για να αναβαθμίσει το σύστημα του των δύο χιλιάδων την στιγμή που ο ίδιος έχει αυτο το ποσό ως ανωτατο πλαφόν.
Τελος πάντων το να αναλωθούμε στην ανάλυση ενος σχολίου/άποψης μου νομίζω οτι είναι πλεοναοζον σε ένα νήμα το οποίο έχει εκπληρώσει τον σκοπό του εδώ και αρκετά post.
Πάντως κάποιες απο τις προτάσεις σου πιστεύω οτι έχουν αρκετό ενδιαφέρον ειδικά τα μηχανάκια της Yamaha ίσως να είναι η κορυφαια λύση της κατηγορίας αρκεί να την φτάνει ο φίλος οικονομικά.

Last edited:
Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω και sorry να μην το εξέλαβες έτσι.

Σίγουρα δεν ενδιαφέρεται κανένας για αναβάθμιση πριν αγοράσει κάτι, αλλά το τι μπορεί κανείς να κάνει με τα λεφτά που έχει σίγουρα είναι ενδιαφέρον. Εκεί πήγαιναν και τα σχόλιά μου, στο ότι δηλαδή υπάρχουν καλά μηχανήματα για όλα τα βαλάντια και όχι αποκλειστικά ένας μόνο συνδυασμός, αρκεί να γίνει σωστή επιλογή.

Να πω και κάτι τελευταίο off topic, που μπορεί και να μην είναι....
Υπάρχει και το θέμα της διαμόρφωσης του χώρου. Αν δηλαδή ο χώρος δεν είναι και τόσο κατάλληλος για ακρόαση μουσικής όπως συμβαίνει στα περισσότερα σπίτια (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου), οι διαφορές από σύστημα σε σύστημα είναι ακόμα ποιο δύσκολο να ακουστούν και μπορεί να μην ακούγονται και καθόλου αν είναι μικρές.

Τι θέλω να πω? Μπορεί ο φίλος μας που ψάχνεται για σύστημα, να μην ακούσει διαφορές αν βάλει στο χώρο του ένα σύστημα των 2000 όπως αυτό που του προτείνεται ή ένα σύστημα αντίστοιχου value for money με λιγότερα χρήματα. Αυτά βέβαια είναι όλα πολύ σχετικά και αν δεν ακούσεις δεν βγάζεις συμπέρασμα.

Καλή συνέχεια και καλές ακροάσεις.

Κανένα πρόβλημα φίλε μου δεν σε παρεξήγησα απλά φυλάγομαι απο το να συμμετέχω στο να ξεφεύγουν τα νήματα πράγμα που συμβαίνει πολλάκις στο forum και είναι τουλάχιστον κουραστικό, ευτυχώς όχι στην περίπτωσή σου.Πάντως την ουσία του post σου την κατάλαβα αφού οπως είδες ασχολήθηκα με τις προτάσεις σου τελικά. -bye-

Last edited: