Ήχοσύστημα σε EV αυτοκίνητο.

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Jimbobassist

New member
9 February 2026
11
Καλησπέρα σας! Με ένα μικρό ψάξιμο, δεν βρήκα να έχει ποσταριστει κάτι παρόμοιο. Το έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος?

Υπάρχουν αλλαγές και διαφορές στον σχεδιασμό σε σχέση με ένα θερμικό αμάξι? Παίρνω περίεργες και κυρίως διαφορετικές απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Έχω ένα αμιγώς ηλεκτρικό, MG4, και με έχει κουράσει λίγο ο ήχος του.
Θα ήθελα να κάνω κάτι, όχι τρελά πράγματα, απλά να έχω λίγη ανθρώπινη ποιότητα, γιατί ακούω μουσική από το hifi του σπιτιού μου, και μπαίνω στο αμάξι και φρικάρω!
Δεν με νοιαζει καν να βάλω ηχεία στις πίσω θέσεις. Δεν με νοιάζει καν να βάλω υπογουφερ. Από ότι είδα, είναι διαιρουμενα αυτά που έχει, μάλλον 6.5in με το μεγάφωνο στις πόρτες, και το twiter ακριβώς κάτω από το μπροστινό τζάμι, εκεί που τελειώνει το ταμπλό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

γιατί δε ξεκινάς αλλάζοντας τα ηχεία με κάτι ποιοτικό που σίγουρα δεν επηρεάζει κάπου..

Εχεις ακόμα εγγύηση;
Πρόσεξε γιατί όλα αυτά τα αμάξια είναι big brother. Μπορεί ακόμα και μια αθώα αλλαγή ηχείων να φαίνεται κάπου στο διαγνωστικό και να βρουν πάτημα και να χάσεις καμιά εγγύηση.