Ηχοσυστήματα «made in Larissa»

papg

Established Member
11 May 2007
150
ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ
Σοβαρός κατασκευαστής ο κ. Λουτρίδης, σοβαρός με βαθιά γνώση του αντικειμένου και έμπνευση. Το Phono Stage της εταιρίας που είναι πνευματικό του παιδί, της Echo Diastasis, το PH-79 v.2 είναι ένα από τα καλύτερα phono stage παγκοσμίως. Και πριν κάποιοι μειδιάσουν θεωρώντας τον χαρακτηρισμό υπερβολικό ας πάρουν μαζί τους ότι θεωρούν καλύτερο και ας σπεύσουν προς τον θεσσαλικό κάμπο.

Σοβαρός κατασκευαστής ο κ. Λουτρίδης, σοβαρός με βαθιά γνώση του αντικειμένου και έμπνευση. Το Phono Stage της εταιρίας που είναι πνευματικό του παιδί, της Echo Diastasis, το PH-79 v.2 είναι ένα από τα καλύτερα phono stage παγκοσμίως. Και πριν κάποιοι μειδιάσουν θεωρώντας τον χαρακτηρισμό υπερβολικό ας πάρουν μαζί τους ότι θεωρούν καλύτερο και ας σπεύσουν προς τον θεσσαλικό κάμπο.
γιατί να "μειδιάσουν" κάποιοι;;
παράξενο είναι δικός μας κατασκευαστής να φτιάξει κάτι που να πατάει τα εισαγώμενα;;
και όχι μόνο στα phono stage....
χτες άκουγα σε φίλο τον ελληνικό λαμπάτο του ενισχυτή με ελληνικά ηχεία , με πικάπ εισαγώμενο αλλά βελτιωμένο από ελληνικά χέρια.
ο κάτοχος τρισευτυχισμένος και τρίτος φίλος εκστασιασμένος να λέει ..δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο !!

• Like
Reactions: STENTOR
Δοθείσας ευκαιρίας με την ανάρτηση στο Mono & Stereo ενός διθυραμβικού review για το - ούτως ή άλλως - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ phono stage του κ. Λουτρίδη (Echo Diastasiis PH79 Reference) είναι καιρός να συνειδητοποιηθεί ότι εντός των τειχών συμβαίνουν πράγματα αλλά και ...θαύματα... (ειδικά εάν αυτά σχετίζονται με την πιο απαιτητική συσκευή στην αλυσίδα της μουσικής αναπαραγωγής)
https://www.monoandstereo.com/echo-diastasis-ph-79-reference-phono-preamplifier/

Το εχω ακουσει και στο καταστημα του Γ. Λουτριδη (Orpheus Λαρισας) αλλα και σε σπιτι με κατα βαση λαμπατο ενισχυτικο. Οι εντυπωσεις μου ειναι εντυπωσεις ...ζηλειας για οσους καταφερουν να το αποκτησουν. Με μια λεξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Με εκανε να αναθεωρησω αρδην τα περι ...πισσοχαρτων (σε συνεργεια βεβαια και των αλλων μερων του συστηματος), αλλα οντως κυριολεκτικα ...χανεσαι. Μπραβο αγαπητε Γιωργο - κι ας στεναχωριεμαι γιατι λογω "χρονου" μου ειναι δυσκολο να το "γυρισω" στο πικαπ!
Υπ' οψιν πως και το ηχειο που κατασκευασε ειναι εξαιρετικο, και ειναι πολυ κριμα που δεν μπορει να κινηθει κατασκευαστικα και εμπορικα σε αλλο επιπεδο.

το ξερω το μαγαζι.....εχω κανει κ ακροαση στο υπογειο, που ειναι αιθουσα ακροασης αριστα φτιαγμενη ...κ ο κ λουτριδης ειναι υπεροχος ανθρωπος..