Ιδεα για την Φετινη Κοπη της Πιτας του Φορουμ (Συμμετοχη)

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,509
Λοιπον τις τελυταιες μερες το συζηταμε λιγο "συνομωτικα" με καποιους απο εδω. Αλλα πια εχει αποκτησει αρκετο μεγεθος για να αφησουμε τις μυστικοτητες και τις εκπληξεις κατα μερος και να το κανουμε πιο ανοιχτα και οργανωμενα....

Η ιδεα ειναι να συνεισφερουμε με δωρα φακους στη κοπη της πιτας του Φορουμ....Ετσι σαν ενα μικρο ευχαριστω για την φιλοξενεια (με κεφαλαια γραμματα)

Η ιδεα ξεκινησε απο εμενα και αρχικα σκετομουνα να αγοραζαμε εναν 4sevens Quark AA2 με κατα παραγγελια χαραξη λογοτυπου.

Αλλα πια μπορουμε να δουμε και αλλες εναλλακτικες. Υπαρχουν ηδη προσφορες με μονταρισμενους φακους απο τον Εργοτελη και μενα, και αλλες προσφορες απο τους υπολοιπους συννενοχους!

Μια που μεγαλωσε ας αρχισουμε να ριχνουμε τις ιδεες /προσφορες

Να προσθεσω οτι περισυ εγιναν δυο κοπες πιτας του φορουμ, μια στην Αθηνα και μια στη Θεσσαλονικη.

Παιρνω την πρωτοβουλια να προτεινω: Σε καθε κοπη και ενας μονταρισμενος (εγω & εργοτελης) και ενας ακομα απο τα υπολοιπα μελη...

Προς του συντονιστες
Ααααχ, παει η εκπληξη. Τουλαχιστον κρατηστε το μεταξυ σας/μας

Οσοι πιστοι προσελθετε!

Αν έχει προφανώς καμιά πρόταση ή ιδεά να τη καταθέσει εδώ!
Πάντως εγώ το δώρο που διάλεξα να προσφέρω, δε θα το πω, αλλά θα πω αινιγματικά δεν είναι μικρό(από κάθε άποψη), θα είναι μονταρισμένος για βέλτιστη απόδοση και θα μπορεί να παίρνει μπαταρίες που θα τις βρίσκει εύκολα ο καθένας.

ενα σοβαροτατο προβλημα ειναι οτι υπαρχει και μη κερδοσκοπικο Σωματειο πισω απο το Avclub που θα πρεπει να δωσει το εχειν καλως στην προταση σας....

Προτεινω να φτιαχτει ενας ακομη φακος για τον Προεδρο του

Απάντηση: Re: Ιδεα για την Φετινη Κοπη της Πιτας του Φορουμ (Συμμετοχη)

Φακός;
Για την Canon του υποθέτω!
:flipout::flipout::flipout:

ενα σοβαροτατο προβλημα ειναι οτι υπαρχει και μη κερδοσκοπικο Σωματειο πισω απο το Avclub που θα πρεπει να δωσει το εχειν καλως στην προταση σας....

Eσυ να τα αφησεις αυτα. ...:D...οταν σου λεγαμε για κατηγορια φακων νομιζες οτι θα ασχοληθουμε με μαγειρικη .

Από ό,τι κατάλαβα από τα runtimes, το κύκλωμα παίζει κάτι σαν direct drive οπότε θα θέλει προσοχή μήπως το χαμηλό vf των xp-g τα κάψει!
3 xp-g neutral και 3 κομμένοι P60 ανακλαστήρες+ ucl και είναι έτοιμη η μόντα!

Απαπαπα φοβαμαι. Θα παρω καναν καινουργιο. Το μαμησαμε στα off topic αλλα το θεμα δεν ξεχνιεται φιλε Κωστα.

Αμ πως; Ανήλιαγο είναι μάναμ...
Μόνο σε εκθέσεις, γενέθλια και κοπές πίτας μας ανοίγουν την πόρτα για να βγούμε!

εγω ειπα ειμαι μεσα. επειδη δεν προλαβα να παρω κατι, λογω του οτι ημουν συνεχεια σε ταξιδια, εχω εναν φακο που ειναι στο κουτι του, δεν εχει χρησημοποιηθει καθολου μονο 1 μπαταρια εχω 'καψει' για το τεστ.

Πειτε μου που μπορω να τον στειλω για να λαβει μερος στην γιορτη.

Δυστυχως λογω ταξιδιων δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω. Οτι χρειαστειτε παρακαλω πειτε μου.

εγω ειπα ειμαι μεσα. επειδη δεν προλαβα να παρω κατι, λογω του οτι ημουν συνεχεια σε ταξιδια, εχω εναν φακο που ειναι στο κουτι του, δεν εχει χρησημοποιηθει καθολου μονο 1 μπαταρια εχω 'καψει' για το τεστ.

Πειτε μου που μπορω να τον στειλω για να λαβει μερος στην γιορτη.

Δυστυχως λογω ταξιδιων δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω. Οτι χρειαστειτε παρακαλω πειτε μου.

Ακριβώς τα ίδια και για μένα.

Καλα για εσας....

αλλα ειπα αν εχουμε κανεναν νεοτερο να μπει στο κολπο