1. Ιδέες για motherboard ?
2. Iδέες για αθόρυβο DVD ROM
3. Iδέες για κάρτα γραφικών (εφόσον χρειάζεται αν δεν έχει το motherboard)
4. Ιδέες για μικρό (σε διαστάσεις) PSU (και φτηνό καλά θα ήταν..)
5. Επεξεργαστής (σε συνδιασμό με επιλογή motherboard)
6. Μνήμες (παλι σε συνδιασμό με επιλογή motherboard)
7. Άλλες\Γενικές Ιδέες ?
Ρε παιδιά βοηθήστε με λιγάκι please.. Ψάχνω για motherboard με 780G στα σπλάχνα του.. η αγορά θα γίνει απο eshop και βρήκα τα εξής :
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (68 euros)
ASUS M3A-H/HDMI (73.50 euros)
ASUS M3A78 PRO (84.80 euros)
GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H (93.50 euros)
Ποιό μου συνιστάτε και γιατί ? Τα Gigabyte είναι microATX form factor ενώ τα Asus είναι full ATX (δεν έχω πρόβλημα χώρου στο NZXT Duet που έχω αγοράσει..)
Θέλω να ψωνίσω σχετικά γρήγορα και γιαυτό θα σας ήμουν ευγνώμον για την άμεση απάντησή\συμβουλή σας! :a0210:
και όλα αυτά θα μπούν στο NZXT Duet κουτί που αγόρασα. Σύνολο : 267.93 euros
Τί τροφοδοτικό θα χρειαστώ για αυτό τον εξοπλισμό ? (σε wattage εννοώ..) Πιστεύω πως δεν θα χρειαστώ κάτι μεγάλο.. έτσι δεν είναι? Θέλω να είναι και modular γιατι απο ό,τι βλέπω θα είναι όλα λίγο στριμωγμένα εκεί μέσα (ώντας HTPC case)
EDIT : Eρώτηση, για να περάσω ήχο στην τηλεόραση απευθείας (μία Philips 42PFL7603D) πώς θα γίνει αυτό? μέσω HDMI?
Αυτό είναι ρε γαμώτο ! δεν υπάρχουν modular σε 300W!!!
Πάντως είχα καλά νέα απο μία πιστώτική του eshop.. έχω υπόλοιπο 55 ευρώ οπότε ίσως τα σκοτώσω (+30ευρώ ακόμα) και πάρω το Enermax 525W modu82+ .. απο εκεί και πέρα έχει και ένα της thermaltake (THERMALTAKE W0143 PUREPOWER RX 550W CABLE MANAGEMENT) το οποίο έχει 70 ευρώ.. (απο 85 που έχει το Enermax) .. .λέτε να αξίζει ?