Ideon Audio 3R USB Renaissance - Παρουσίαση από το avclub.gr και GIVEAWAY

Μπράβο Bill
Πάντα επιτυχίες
ΤΝΧ Μάνο για τον κόπο σου!

Όταν το μεράκι γι αυτό που κάνεις ξεχειλίζει, προκύπτουν προϊόντα σαν το 3r

Όταν η προσέγγιση της αγαπημένης σου ασχολίας γίνεται και αυτήν με μεράκι τότε προκύπτουν παρουσιάσεις σαν αυτήν του Μάνου

Μπράβο μόνο και στους 2 και με ενδιαφέρον περιμένουμε νεότερα δείγματα από αυτούς

Προσωπικα χαιρομαι ΠΑΡΑ πολυ οταν βλεπω Ελληνικες προσπαθειες... και κυριως οταν οι προσπαθειες ειναι καλες, και στηριζονται απο εμας τους ιδιους! Μπραβο και παλι Μπραβο!

Εγώ έχω το πρώτο, ναι έκανε διαφορά προς το καλλίτερο, αξίζει η ακρόαση. Αλήθεια τι διαφορές έχει η πρώτη με την δεύτερη έκδοση? Δικαιολογείται η διαφορά τιμής?

Ωραια παρουσιαση, πολυ ψαγμενος φαινεσαι σχετικα με το video editing. Ασχολεισαι επαγγελματικα?
Σχετικα με την "αναγεννηση", θα πειστω μονο αν δω το αποτελεσμα απο κοντα..

Ωραία παρουσίαση,μπράβο στον κατασκευαστή για την διάκριση !

Ωραια παρουσιαση, πολυ ψαγμενος φαινεσαι σχετικα με το video editing. Ασχολεισαι επαγγελματικα?
Σχετικα με την "αναγεννηση", θα πειστω μονο αν δω το αποτελεσμα απο κοντα..

Οχι δεν ασχολούμαι επαγγελματικά, μόνος μου ξεκίνησα πριν κάτι μήνες και έμαθα μερικά βασικά πράγματα. Πέρσι δεν ήξερα ούτε να ανοίξω το windows movie maker.
Για το δεύτερο κομμάτι συμφωνώ και επαυξάνω. Και εγώ αρνητικός ήμουν μέχρι που το δοκίμασα

Μανο χιλια μπραβο.

Ηθελα να παρω ενα τετοιο αλλα με την τωρινη τιμη, ειναι εκτος της δικης μου εμβελειας (λογω συστηματος...το dac μου κανει 250 ευρω!).
Μπορω να βρω το πρωτο καπου???

Μανο χιλια μπραβο.

Ηθελα να παρω ενα τετοιο αλλα με την τωρινη τιμη, ειναι εκτος της δικης μου εμβελειας (λογω συστηματος...το dac μου κανει 250 ευρω!).
Μπορω να βρω το πρωτο καπου???
Δεν Ρωτάς το Βασίλη αν έχει.ξεμείνει κάτι στο στοκ τους;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk