Ideon Audio: Ayazi Dac

:D

Τα φιλιά μου στο Σάββα! -bye-

Ο Σαββίτο είναι το καλύτερο παιδί ,ψυχούλα κανονική ,δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστα τέτοια παιδιά .
Ο Βασίλης και εγώ πού τον ζούμε πιό κοντά ξέρουμε πολύ καλά τι παιδί διαμάντι είναι,όπως και ο Βαγγέλης Κυρίτσης πού έχει επαφές μαζί του

O Σάββας είναι σούπερ σε όλα του!
Και παίζει να είναι και ο μόνος βουβαλίστας που έχει διατηρήσει την ακοή του :D

Είναι ο νεότερος ηλικιακά και συγχρόνως έχει το καλύτερο στάδιο εξόδου στο βουβάλι του .Κάνω απόπειρες να το πάρω .......

Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου, λεπτόηχο και ζεστό δεν ξέρω πως συμβιβάζονται. Βέβαια δεν ξέρω και το σύστημα.... Συμπέρασμα; Πρέπει να ανέβω Συμπρωτεύουσα σύντομα!!

Αν μιλάς για το ifi, είναι ζεστο απο φυση λόγω dac chip αλλά δεν έχει μεγαλα σώματα συγκρητικά με το ayazi.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και άντε, έλα μια βόλτα ;)

Αν μιλάς για το ifi, είναι ζεστο απο φυση λόγω dac chip αλλά δεν έχει μεγαλα σώματα συγκρητικά με το ayazi.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και άντε, έλα μια βόλτα ;)

Τώρα το κατάλαβα, ζεστό σαν stand alone αλλά συγκριτικά με το Ayazi ποιο λεπτόηχο .

Μια χαρα τα περνάτε επάνω...
Να ρωτήσω κι εγω τα δικά μου,απο χαμηλό ποιο ακούσατε πιο πλούσιο,ποιο είχε την πιο έντονη παρουσία;

Σωκράτη περίμενε σε μερικές ώρες θα μας πεί ο Θανάσης πιό αναλυτικά ,ακούει τώρα ...
Το βουβάλι είχε σαφώς πιό ελεγχόμενο χαμηλό , το ifi εχει μία τάση πρός την υπερβολή σ αυτό τομέα ,το ayazi χωρίς να υστερεί δεν είχε την ατάκα της μεγάλης σαύρας

Και όπως βλέπεις Σωκράτη οι απόψεις είναι διαφορετικές .
Ο Θανάσης έχει την ευκαιρία να το ακούσει πολύ περισσότερο ,οπότε η άποψη του είναι πιό ολοκληρωμένη

Πέτρο,το περίεργο θα ήταν να είναι οι ίδιες με τόσους διαφορετικούς χώρους,συστήματα,αυτιά και μυαλά.
Όταν όμως όλα συγκλίνουν σε κάποια πράγματα,έστω και λίγο γενικά μπορεί κάποιος να πάρει μια ιδέα.

Περιμένουμε και Θανάση λοιπόν.

Αυτά που περίμενα βασικά. Το μεγάλο είναι πιο ισορροπημένο overall αλλα και μονο τα υλικά και ο κόπος...
Άλλο το κλειδί στο χερι. Πάντως χαμηλά το ayazi έχει πιο έντονη παρουσία. Σιγουρακι.

Re: Απάντηση: Ideon Audio: Ayazi Dac

Μια χαρα τα περνάτε επάνω...
Να ρωτήσω κι εγω τα δικά μου,απο χαμηλό ποιο ακούσατε πιο πλούσιο,ποιο είχε την πιο έντονη παρουσία;

ayazi
για το πλούσιο και έντονη παρουσία.
Αλλά δεν θα το έλεγα (εγώ) αληθινό χαμηλό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ideon Audio: Ayazi Dac

Αυτά που περίμενα βασικά. Το μεγάλο είναι πιο ισορροπημένο overall αλλα και μονο τα υλικά και ο κόπος...
Άλλο το κλειδί στο χερι. Πάντως χαμηλά το ayazi έχει πιο έντονη παρουσία. Σιγουρακι.

ayazi
για το πλούσιο και έντονη παρουσία.
Αλλά δεν θα το έλεγα (εγώ) αληθινό χαμηλό.

Αμ με αυτά που λέτε έπρεπε πρώτα να περάσει το αυλάκι και μετά τα Τέμπη.

Απάντηση: Re: Ideon Audio: Ayazi Dac

τωρα εσύ κατι θες να πεις...
αλλά είναι περασμένη η ώρα....

Δεν είναι τίποτα. Tου έβαλε η γυναίκα σεμεδάκια πάνω στα ηχεία, και θέλει ένα αγιάζι να τα σηκώσει.

Αυτό που με έχει βαρεθεί ο κόσμος να το λέω,λέω.
Στο δικό μου ο πιο χαμηλός κερδίζει. Απο την ώρα που άκουσα εκείνο το θηρίο που είχα ακούσει με τα τεράστια σώματα και το χαμηλό που θέριζε δεν εχω γυρισμό.
(Έγινα λάθος απο εκείνη την ημέρα,το παραδέχομαι αλλα μου αρέσει! )
Κατάλαβες.

Re: Απάντηση: Ideon Audio: Ayazi Dac

Αυτό που με έχει βαρεθεί ο κόσμος να το λέω,λέω.
Στο δικό μου ο πιο χαμηλός κερδίζει. Απο την ώρα που άκουσα εκείνο το θηρίο που είχα ακούσει με τα τεράστια σώματα και το χαμηλό που θέριζε δεν εχω γυρισμό.
(Έγινα λάθος απο εκείνη την ημέρα,το παραδέχομαι αλλα μου αρέσει! )
Κατάλαβες.

photo.jpg

???

Αυτό το DAC που έχει το πιο γρήγορο σε απόσβεση χαμηλό (μπάσο) είναι πάντοτε το καλύτερο.
Εκείνο που μπουμάρει σε υψηλές εντάσεις ή φουσκώνει κάπως υπερβολικά τις χαμηλές συχνότητες πάσχει από το γνωστό πρόβλημα της υποοδήγης του προενισχυτή. Μετά βίας οδηγεί τα καλώδια σε κάποιες περιπτώσεις!
Αν ακούσετε μερικά DAC της υψηλής κατηγορίας τιμής (> 10.0000 ) θα αντιληφτείτε αμέσως τη διαφορά στο χαμηλό. Επίσης θα ήταν χρήσιμο αν ακούγατε δίπλα σας πως παίζει ένα αληθινό κοντραμπάσο.