Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic

Την θέλω ! Θα πάρω σβάρνα όλα τα παρακμιακά βιντεοκλάμπ μέχρι να την έβρω. (που λέει και ο μέγας Λόγιός μας Πολύδωρας!)
Η τελευταία μου προσθήκη (σημερινή).
Miller's Crossing, ίσως η καλύτερη ταινία των Κοέν. Δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους (ακόμα)...
Πολύ απλά γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα με ελληνικούς υπότιτλούς. Αν όμως δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει παίξει κάποια στιγμή σε εφημερίδα.Φώτη συμφωνώ απολύτως.Και με έναν εκπληκτικό Γκάμπριελ Μπέρν.Δεν τήν έχω βρεί σε βίντεο κλάμπ πάντως.
Εγώ πάντως την έχω στη λίστα να τη μεταφράσω μετά το Irma La deuce του Wilder που κάνω τώρα.
Αλλη αγαπημένη ταινία !
Και έχω να την δώ χρόνια..![]()
Δημητρη εμαθες για το ...MAMA MIA..?
Μια επίσης γλυκιά,έξυπνη,τρυφερή και πολύ ανθρώπινη ταινία,(που πέρασε στα "αζήτητα" στην χώρα μας ) είναι μια Σκωτσέζικη, το "Dear Frankie" (Αγαπημένε Φράνκι)
Με τους Gerard Butler (Phantom of the Opera) & Emily Mortimer (Young Adam,Match Point)
Για όσους δεν την βρούν στα βιντεοκλαμπ,την πουλάει το "Μετρόπολις" της Ομόνοιας με 6,90 ευρώ.
Αξιόλογη πραγματικά ταινία.
Στο liquid sky εξωγηινοι τρεφονται με την ουσια που παραγει ο εγκεφαλος των junkies. New wave,punk,kitsch αισθητικη και η πιο εκνευριστικη ηλεκτρονικη μουσικη???? ποε εχω ακουσει.
Get crazy με Malcom Mcdowell, lou reed, ramones. Παραγωγος ετοιμαζει συναυλιακο come back μετα απο καρδιακο επεισοδιο και καλει τους μουσικους φιλους του να τον βοηθησουν. Εν'τω μεταξυ το lear jet του superstar Malcom McDowell πεφτει σε κενο αερος και η καμπινα γεμιζει κοκαινη και ολοι ειναι πολυ χαρουμενοι. Ο δε lou reed προσπαθωντας να παει στο gig με ταξι κοβει δρομπο απο την ερημο γραφωντας ενα τραγουδι - πηρα τον περιφερειακο ή καπως ετσι.
Straight to hell - Alex cox με τον joe strummer, την courtney love, τον dennis hopper και αλλα ρεμαλια. Κατι για τους σαντινιστας δε θυμαμαι και πολλα.
Pink flamingos - John Walters και κατι αλλες του Andy Warhol που εβλεπα στο Αλφαβιλ μαζι βεβαια με το ανυπερβλητο R>H>P>S και ολοι τραγουδαγαμε και ημασταν μια ωραια ατμοσφαιρα. Τωρα που μεγαλωσα, αει στο διαολο χαλασα. Αυτα.
Εγώ πάντως την έχω στη λίστα να τη μεταφράσω μετά το Irma La deuce του Wilder που κάνω τώρα.
Μια και ανέφερες την ταινία «Irma la duce», είναι πράγματι μία από αυτές που λείπουν από την αγορά και αναγκάστηκα να την παραγγήλω από Γαλλία για να είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει ο γαλλικός ήχος. Πολύ ενδιαφέρον που ασχολείσαι με μετάφραση και θα περιμένω με ενδιαφέρον νεότερά σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.