Ιδιο διλημμα ξανα και ξανα.Αναβαθμιση ή κατι αλλο;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
417
Καλησπερα σας. Τα ιδια ζητηματα εχω καθε χρονο στο μυαλο μου και δεν τα λυνω. Εχω εναν Pioneer Vsx 534 dali,spektor 2 και dali vocal για κεντρικο δυο μικρα whaferdale πισω και ενα Magnat Alpha rs12 sub. Θελω να αναβαθμισω ή να παω σε sonos. Μια σωστη αναβαθμιση τι θα περιλαμβανε για ενισχυτη; για ηχεια ; Κατι οχι σε τρλο ποσο. Προχθες και για δευτερη φορα ακουσα sonos σε ενα event στην πολη. Παρατηρησα μεγαλο clarity στους διαλογους ομως λεπτος ηχος μη δυναμικος. Για μουσικη επισης με προβληματισε. Αν ξεκινουσα με κατι για αναβαθμιση θα ηταν δεξι αριστερο ή ο ενισχυτης;

Ένα τίμιο μοντέλο denon 2900h και μια 5 πεντάδα ηχείων,και ένα sub.Υπολογιζε χωρίς να γράφω μάρκες κάνα 1500 ευρώ εκτός του ενισχυτή.Μπορεις να κινηθείς και σε μεταχειρα που υπάρχουν στα φόρουμ με αρκετά ελκυστικές τιμές.Παντως όταν θα ολοκληρώσεις το σύστημα, προοδευτικά θα νιώσεις εντυπωσιακή εμπειρία ταινιών.Ηχος 50% σε μια ταινία.Σκετη εικόνα και στέρεο ηχεία τβ δεν συγκρίνεται...δεν ξαναβλεπεις ταινία χωρίς ήχο.Ξεκινα σίγουρα από ένα τίμιο ενισχυτή denon.