Ιδιοκατασκευη ενεργου υπογουφερ

Όγκοι εννοώ ότι τα αυτοκινήτου έχουν σχεδόν πάντα μεγάλο Qes (πάνω από 0,5, όπως το δικό σου) γιατί συνήθως παίζουν σε όχι ερμητικά κλεισμένα κουτιά.
Τα οικιακά συνήθως μέχρι 0,4.
Το WinISd ουσιαστικά κάνει τις πράξεις που έκανες με το χέρι, και σου δείχνει και προβλεπόμενη απόκριση συχνότητας προς τα κάτω. Μη βάλεις όλες τις παραμέτρους στο μεγάφωνο, οι 3 παραπάνω αρκούν για μια βασική πρώτη εξομοίωση. Το έκανα με το δικό σου και δεν είναι άσχημο κλειστό στα 300 λιτρα, 0,5 db κάτω στους 50. Λογικά κοντά σε τοίχο θα είναι φλατ μέχρι τους 40.

φιλε μου γεια χαρα. γιατι δυσκολευτηκες με τις τρυπες? απο οτι βλεπω εχεις χρησιμοποιησει ακαταλληλα τρυπανακια. αυτα που βλεπω στις φωτο ειναι για μπετον και οχι για μεταλλο. αν ειχες χρησιμοποιησει τα σωστα για τοσο λεπτο μεταλλο θα το τρυπαγε σαν βουτυρο! επίσης βλεπω οτι δεν εχεις κεντραρει καθολου τις τρυπες.
επίσης θα ηθελα να μου πεις τι δουλεια κανει ο δευτερος μετασχηματιστης που εχεις βαλει και στερεωνει με 4 βιδες στην προσοψη! αυτο απο μονο του ειναι αντιαισθητικο.

Καλημερα! Ολα καλα, τις ευχες μου. Εκανα οτι μπορουσα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τα Tips σου χρησιμα ευχαριστω.
Ο δευτερος μετασχηματιστης τροφοδοτει την πλακετα του ενργου φιλτρου. Απαραιτητος. Δυο κυκλωματα, δυο τροφοδοτικα.Δεν μου φαινεται αντιαισθητικη η προσοψη ουτε η πλατη. Εν τελη εχω αγορασει δυο καρτελες letraset για να βαλω και γραμματα. οκ !
Ειδα το μανουαλ του Rockford και περιγραφει ακριβη σχεδιαση καμπινας σε διαστσεις κουτιου. Απαραιτητη κολλα στις ενωσεις και υαλοβαμβακας
Θα γινει sealed. Καλημερα και καλη συνεχεια.

Οποτε σημερα εκανα το σχεδιο της καμπινας ετσι οπως αναφερει το prospectus.
Ξυλεια κοντρα πλακε θαλλασης 2cm:joker:

Attachments

• 2014-01-20 18.15.52.jpg
    2014-01-20 18.15.52.jpg
    65.2 KB · Views: 274
  • 2014-01-20 18.02.11.jpg
    2014-01-20 18.02.11.jpg
    74.9 KB · Views: 275
Διχως ανορθωση και πυκνωτες τροφοδοσιας;; Αυτες οι πλακετες φιλε θελουν +- 60 volts. Γιαυτο δε σου παιζει...
Μπορει να την εκαψες κιολας..

δεν πιστευευεις? εχουν γεφυρα ανορθωσης, πυκνωτες εξωμαλυνσης και προστασια στην εξοδο
η ταση λειτουργιας στην εισοδο ειναι 2x26 Volts ac 4-5 amper 100watt. οτι καηκε θα το αλλαξω η στην χειροτερη δινω 30 ευρο και παιρνω μια καινουργια. Στην εισοδο παιζουν 2x4700μ farant

:ernaehrung004: εισαι και απο την πατριδα του πατερα μου ενδιαμεση μτετρηση εδειξε οτι εχω βραχυκυκλομενη εισοδο

πανο για να σε προλαβω πριν κανης αλλο ενα λαθος το κουτι που πας να φτιαξεις απο το manual ειναι υπολογισμενο για να δουλεψη σε αυτοκινητο.
ειναι καπου 55 λιτρα και στο σπιτι με αυτο δεν θα εχεις καθολου μπασο.

ακολουσθησε τη συμβουλη του τυροβολα και φτιαξε 300 λιτρα.

τα λιτρα υπολογιζονται πλατος χ υψος χ βαθος δια 1000.

π.χ. 75χ70χ57=299250/1000+299,25 λιτρα

ειναι μεγαλο το ξερω αλλα δυστυχως τοσο θελη το γουφερ που εχεις.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τον χρονο σου, στο μσνουαλ γραφει επακριβως τις καταλληλες διαστασεις.
Εχω αναπηρια 70% και ανω γιαυτο το καθυστερω.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τον χρονο σου, στο μσνουαλ γραφει επακριβως τις καταλληλες διαστασεις.
Εχω αναπηρια 70% και ανω γιαυτο το καθυστερω.

πανο οι διαστασεις αυτες ειναι για παιζη μεσα σε αυτοκινητο.

αυτο το κουτι ειναι πολυ μικρο για σπιτι.

ξαναδιαβασε προσεκτικα το μυνημα που σου εγραψα.

παω με κατευθυνσεις manual ολα καλα δεν σκαει κανεις για την ξυλια διοιτι το μανουαλ γραφει μηκος πλατος βαθος
Θελει χρονο. Δεν βιαζομαι. Απαραιτητα.

Έχοντας έτοιμη 1000 λίτρα καμπίνα θα πρότεινα να μείωνες τα λίτρα με σάκους ψημένης άμμου ή φύλλα πολυαιθυλενίου (Polyethylene closed cell foam sheets) και να έπαιζες λίγο με το reflex port, αργότερα ασχολείσαι με καινούργια καμπίνα! Αν και η καμπίνα στα πρώτα σου ποστ δεν μου φαίνεται για 1000 λίτρα... κοντά στα 300 μου φαίνεται δώσε μας εξωτερικές διαστάσεις, εσωτερικές αν είναι εύκολο και τι πορτ χρησιμοποίησες!

Last edited:
το μανουαλ προτεινει γιατα λιτρα του 15ιντσου απο 37 εως100 λιτρα . Νομος .recomended cm ειναι πλατος μισιο μετρο υψος μισο μετρο και βαθος ενα τεταρτο του μετρου.

Attachments

• 2015-01-03 08.55.15.jpg
    2015-01-03 08.55.15.jpg
    73.3 KB · Views: 89