Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Re: Απάντηση: Re: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Σοβαρά τώρα;;Έχεις δει ΑΝΤ-1;Έχεις δει star??

Υγ μην ξεχνάμε και την πτήση του κούλη με ελικόπτερο ΑΝΤ-1

Πως εξηγείς αλήθεια το γεγονός ότι υπάρχει επίσημο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΚΑΪ και σε κανένα άλλο κανάλι; Θες να σου θυμίσω και τον λόγο που έγινε; Δεν έχω πρόβλημα αν θες. Θα είχε πολύ γέλιο, αν δεν ήταν κομμάτι μιας τραγικής ιστορίας που δεν είναι για πολλά γέλια.

Φυσικά και ξέρω γιατί.Θες να μας πεις για το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ;Το ίδιο πράγμα είναι.Αλλά όχι ότι τα άλλα ιδιωτικά είναι υπερ του σρζ.Μην τρελαθούμε!Να σου θυμίσω αυτό:https://www.newsbomb.gr/media-agb/s...tikeimeniki-propaganda-ton-idiotikon-kanalion
και αυτό:https://www.news.gr/media/article/7...sta-kanalia-gia-to-dimopsifisma-tou-2015.html

Re: Απάντηση: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Εντάξει, νόμιζα ότι μιλάμε σοβαρά. Τα'χουμε συζητήσει χιλιάδες φορές όλα αυτά. Μπορείς να μπεις στο θέμα της Χώρας να δεις, να μην επαναλαμβανόμαστε.

Μια πρόταση μόνο και το λήγω γιατί ξέρω ότι δεν έχει νόημα: Ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ήταν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που αναφέρεις (του δημοψηφίσματος). Ξεκίνα απο κει πρώτα, και κάποια στιγμή θα καταλάβεις γιατί αυτά που γράφεις δεν έχουν βάση.

Και παρεπιτόντως, ξαναδιάβασε τι έγραψα, δεν είπα ποτέ ΥΠΕΡ του σύριζα. Είπα "κάνουν την πάπια". Όπως είναι αναμενόμενο για εμπορικά μαγαζιά, ό,τι δηλαδή είναι. Σιγά μη ρισκάρουν το μαγαζάκι τους για να κάνουν αβάντα ή πόλεμο σε κάποιο κόμμα.

Re: Ιδωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Ρίξτε μια ματιά στην έρευνα. Τα ελληνικά ΜΜΕ (στο σύνολό τους όχι μόνο τα κρατικά) θεωρούνται τα πιο αναξιόπιστα μεταξύ των 38 χωρών που αφορα η έρευνα. Μας ακολουθεί η Νότια Κορέα, προσοχή Νότια όχι η Βόρεια, αφού φαίνεται ότι βλέπουμε την Βόρειο, αλλά φαίνεται ότι και στη Νότια Κορέα η προπαγάνδα πάει σύννεφο και η Ισπανία.

http://www.pewglobal.org/2018/01/11...-divided-on-whether-their-news-media-deliver/

Προσωπικά δεν νιώθω καθόλου περήφανος. Το συζητούσα τον Μάρτιο που μας πέρασε με ιδιοκτήτη μεσαίας εφημερίδας που συμμετέχει και σε ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο και η απάντησή του ήταν λίγο έως πολύ "στα αρχ... μου". Αυτά σε ιδιωτικό επίπεδο, δημοσίως κι αυτός ανησυχεί και μπλά, μπλά.. και ότι πρέπει όλοι....

Ώπα!

εδώ χρειάζεται μια σημαντική διευκρίνιση.

Τα Ελληνικά ΜΜΕ θεωρούνται τα πιο αναξιόπιστα με βάση την γνώμη του κοινού τους.

Αυτό σημαίνει ότι η έρευνα λιγότερα αποκαλύπτει για τα κανάλια και περισσότερα για το κοινό.

Δεν δίνει (η έρευνα) κάποια αξιόπιστη σύγκριση και θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμά σου: το να βγεις σε μια έρευνα και να πεις ότι δεν εμπιστεύεσαι τα ΜΜΕ είναι εφικτό στην Ελλάδα και τη Νότιο Κορέα αλλά ανέφικτο στην Β. Κορέα.

Αυτό δεν κάνει τα βορειοκορεάτικα ΜΜΕ περισσότερο αξιόπιστα.

Παντελώς άχρηστη και παραπλανητική έρευνα.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όντως οι περισσότεροι είναι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ κυρίως γιατί εχει "χαλάσει την πιάτσα". Αλλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρκετά φιλικά προς αυτόν μέσα ενημέρωσης. Δεν ειναι "αδικημένος".

Για την ακριβεια ειναι μοιρασμενα.

Αlpha και Open (τεως Ε ) ειναι φιλικοτατα προς την κυβερνηση - Ο Alpha παλιοτερα θεωρειτο πιο φιλικος και απο την ΕΡΤ μεχρι που εγινε η πρωτη ιστορια με τις αδειες και παραλιγο να βρεθει εκτος αδειων γεγονος που εκανε τον Κοντομηνα να στραβωσει και παρει αποστασεις αλλα σιγα σιγα το πραγμα εξισσοροπησε και παλι-.

Star και ANT1 ειναι θεωρητικα εχθρικοι αλλα τα δελτια ειδησεων του πρωτου ειναι εντελως ουδετερα και του δευτερου μαλλον τεινουν προς το φιλικο λογω Χατζηνικολαου με αιχμες που και που για να κραταμε και την θεωρητικη γραμμη του καναλιου.

Σκαι ειναι εχθρικος.

Απάντηση: Re: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Ο Alpha παλιοτερα θεωρειτο πιο φιλικος και απο την ΕΡΤ μεχρι που εγινε η πρωτη ιστορια με τις αδειες και παραλιγο να βρεθει εκτος αδειων γεγονος που εκανε τον Κοντομηνα να στραβωσει και παρει αποστασεις αλλα σιγα σιγα το πραγμα εξισσοροπησε και παλι-.

Ο Alpha πριν τις αδειες ηταν αυτό που θα έπρεπε να είναι να είναι όλα τα δελτια ειδησεων.
Ουδέτερος.
Παρουσίαση ειδησεων και ρεπορταζ που αφηναν την κριση του θεματος στον θεατή.
Ακομα και όταν στεκόντουσαν σε καποιο σημείο γυρω από το στρογγυλο τραπεζι ( πραγμα που ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να γινεται σε ένα δελτιο ειδησεων λες και είναι talk show) υπήρχαν δυο αντίθετες «δημοσιογραφικα» φωνες ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στην τραμπάλα της κριτικής .
Μετα την ιστορία με τις αδειες ξεφτιλίστηκαν ολοι μαζι με πρωτο και καλύτερο τον Κοντομηνά που δεν αφησε εκπομπη που να μην εμφανίζεται ( βλεπε πρωινο με Μενεγακη) για να ριχνει καντήλια.
Σε συνδυασμό με την ανθρωποφαγία προς το πρόσωπο του αντίπαλου υποψήφιου για μια τηλεοπτική αδεια ( δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του) επεσε πολύ στα μάτια μου.
Από τοτε δεν εχω μπει στο πειρασμό να δω καποιο δελτιο τους.
Ασε που οσες φορες έτυχε επεφτα πανω στον απιθανο Βερυκιο

Re: Απάντηση: Re: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Ο Alpha πριν τις αδειες ηταν αυτό που θα έπρεπε να είναι να είναι όλα τα δελτια ειδησεων.
Ουδέτερος.

Καλα ενταξει.:flipout:

Αν πριν τις αδειες εβλεπες τον Αλφα ουδετερο ως προς τον Συριζα ( μην βαλω καν στην συζητηση τον Λαζοπουλο) καταλαβαινω οτι και η ΕΡΤ μαλλον ουδετερη θα σου μοιαζει γενικα.

Τι σχέση ο Λαζόπουλος με το δελτίο ειδήσεων;
Στο Alpha μεχρι πέρσι ειχε και την ελληνοφρενεια. Και αυτοί φιλικοί προς την κυβέρνηση είναι;
Δηλαδή πως θεωρείται κάποιο κανάλι ουδέτερο , με το να ξηλώνει όποια εκπομπή δεν συμπλέει με τα θέλω του ιδιοκτήτη όπως έκανε παλιότερα το Mega με την Μαλβινα και πριν λίγα χρόνια ο Σκαι με την ελληνοφρενεια;

Τι σχέση ο Λαζόπουλος με το δελτίο ειδήσεων;
Στο Alpha μεχρι πέρσι ειχε και την ελληνοφρενεια. Και αυτοί φιλικοί προς την κυβέρνηση είναι;
Δηλαδή πως θεωρείται κάποιο κανάλι ουδέτερο , με το να ξηλώνει όποια εκπομπή δεν συμπλέει με τα θέλω του ιδιοκτήτη όπως έκανε παλιότερα το Mega με την Μαλβινα και πριν λίγα χρόνια ο Σκαι με την ελληνοφρενεια;

Νομιζω οτι και εγω και εσυ ειμασταν σαφεις.

Για τον Αλφα μεχρι τις πρωτες αδειες μιλησαμε.

Μεχρι τοτε ο Λαζοπουλος εκανε πως δεν κυβερνουσε ο Συριζα αλλα ο Σαμαρας και οι λοιποι και η Ελληνοφρενεια αργησε παρα πολυ να στριψει και αυτη.

Τα φιλοσυριζαιικα συναισθηματα δεν κρυβονται βλεπεις.

Μετα τις αδειες κρατουν αποστασεις αλλα ξεθυμανε ο θυμος του Κοντομηνα αφου πλεον πηρε αδεια....και το παιζουν ενημερωτικοι και ενιοτε γλυφουν και λιγο Συριζα για να μην ξεχνιουνται.

Ε ναι ότι δεν είναι Σκαι γλύφει την κυβέρνηση.
Μου αρέσει που βάζεις και ταμπελίτσες.
Εντάξει ήσουν σαφείς.

Εεεε δεν το ξέρεις;Όποιο μέσο δεν μεταδίδει κάθε 2 μέρες ότι η χώρα καταστρέφεται είναι δάκτυλος από το σρζ!

Κάτι άλλο για να μη μπερδευόμαστε:

το να λέει ένα κανάλι ότι η χώρα καταρρέει τη στιγμή που η χώρα καταρρέει λέγεται είδηση, δε λέγεται προπαγάνδα. Το να λέει ότι όλα βαίνουν καλώς, αυτό είναι προπαγάνδα.

(αυτό πάει στην κουβέντα που είχαμε νωρίτερα για το πως οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου επηρρεάζουν αναπόφευκτα και τη γνώμη του για το ποιος κάνει δημοσιογραφία και ποιος προπαγάνδα.

Το ότι για παράδειγμα πριν την παρωδία του δημοψηφίσματος, ΣΚΑΪ και λοιπά μέσα ενημέρωναν πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι οι συνέπειες του ΟΧΙ, ήταν ανακουφστικό, αφού ο πολίτης μπορούσε να δει και πέρα από την αποπροσανατολιστική τακτική της Κουμουνδούρου.

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος κατάλαβε τι πήγαινε να κάνει μετά την επικράτηση του ΟΧΙ το πέταξε στα σκουπίδια, και δε ζήσαμε αυτά που θα ζούσαμε αλλιώς, δεν αναιρεί το γεγονός ότι πολύ καλά έκαναν και μας ενημέρωναν περί αυτού.

Κατσε ρε Ιασωνα... Σε αυτο το νημα νωριτερα, παρουσιαστηκε η προπαγανδα του ΣΚΑΙ με ντοκουμεντα '' ΣΚΑΪ: FAKE news – Πόση χυδαιότητα αντέχεις; '' http://www.toxwni.gr/xoni-apokleisti...otita-antexeis

Ανρωτιεμαι δε, τι ερευνα εκανε η ΕΣΗΕΑ ή το ΕΣΡ καθως καποιες απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι λιγακι....κραυγαλεες. Το λιγοτερο που θα τους επρεπε θα ηταν η υποχρεωτικη διορθωση της "ειδησης" και η μεταδοση της συγνωμης ανα τακτα χρονικα διαστηματα και για καποιες μερες.

Υπαρχει κατι αντιστοιχο που να διχνει φιλικη σταση προς την κυβερνηση ή ψευδη εναντίων της ΝΔ? Αν ναι, θα ηθελα να το δω.

Υπ οψιν πως παρακολουθω ΣΚΑΙ σχεδον καθημερινα, αφου ειναι το μονο ιδιωτικο καναλι που δινει το προγραμμα του ελευθερα στο εξωτερικο, σε αντιθεση με ΑΝΤ1/Αλφα που εχουν geoblocking. Αυτο ειναι προς τιμην του ΣΚΑΙ.

Και βεβαια να μην ξεχναμε τις οικονομικες ειδησεις του ΣΚΑΙ που εχουν λιγοτερη σχεση με την πραγματικοτητα απο το Οτι Να 'ναι και η Ελληνοφρενεια με τα σατυρικα μονταζ

@qwerty1gr

Μιχάλη, έχω διάφορες ενστάσεις στα επί μέρους στο άρθρο του χωνιού, αλλά δεν έχει σημασία, με το συμπέρασμα συμφωνώ, το επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα είναι για τις ρέγγες.

Αυτό που είπα εγώ είναι ότι ευχαριστώ τον ΣΚΑΪ συγκεκριμένα για το ότι στο δημοψήφισμα έδειχνε όσα προσπαθούσαν οι κυβερνητικοί να κρύψουν, γιατί αλλιώς θα'μασταν καταδικασμένοι να πιστεύουμε όλοι ότι με ένα ΟΧΙ θα αρχίσει να βρέχει 500ευρα, και θα έρθει ο Ντάισελμπλουμ να μας καθαρίζει τον κήπο.

Σε αντίθεση με ότι νομίζετε προσωπικά θεωρώ ότι η ιδιωτική τηλεόραση ήταν μια τομή στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Απαραίτητη !!! τώρα το πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε είναι ιστορία. Αν θελετε να διαβάσετε αρκετά για την ιδωτική τηλεόραση (κυρίως) στην Ελλάδα σας συστήνω το Γιώργος Βαμβακάς, Γρηγόρης Πασχαλίδης (επιμ.) 50 χρόνια ελληνική τηλεόραση, Θεσσαλονίκη 2018 μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στο http://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604588435 . Εχω κι εγώ συμμετοχή.

Κατσε ρε Ιασωνα... Σε αυτο το νημα νωριτερα, παρουσιαστηκε η προπαγανδα του ΣΚΑΙ με ντοκουμεντα '' ΣΚΑΪ: FAKE news – Πόση χυδαιότητα αντέχεις; '' http://www.toxwni.gr/xoni-apokleisti...otita-antexeis

Ανρωτιεμαι δε, τι ερευνα εκανε η ΕΣΗΕΑ ή το ΕΣΡ καθως καποιες απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι λιγακι....κραυγαλεες. Το λιγοτερο που θα τους επρεπε θα ηταν η υποχρεωτικη διορθωση της "ειδησης" και η μεταδοση της συγνωμης ανα τακτα χρονικα διαστηματα και για καποιες μερες.

Υπαρχει κατι αντιστοιχο που να διχνει φιλικη σταση προς την κυβερνηση ή ψευδη εναντίων της ΝΔ? Αν ναι, θα ηθελα να το δω.

Υπ οψιν πως παρακολουθω ΣΚΑΙ σχεδον καθημερινα, αφου ειναι το μονο ιδιωτικο καναλι που δινει το προγραμμα του ελευθερα στο εξωτερικο, σε αντιθεση με ΑΝΤ1/Αλφα που εχουν geoblocking. Αυτο ειναι προς τιμην του ΣΚΑΙ.

Δεν απανταω μονο σε σενα απλα επρεπε να κανω καπου quote :)

Ο καθένας μας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του για το ποσο "αυθορμητο" ηταν το παρον thread οταν ο δημιουργος του ειχε ηδη ετοιμασει εκθεση ιδεων με πηγες απο χωνι (:BDGBGDB55:) κοντρα τσαννελ (:p). Βεβαια δυσαρεστηθηκα γιατι δεν ειχε στοχο και μακελειο. Προφανως καθε συζητηση με ατομα τα οποια θεωρουν ως "πηγες" τα πιο πανω σαιτ εννοω που εχουν μετατρεψει την δημοσιογραφια σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων ειναι δυσκολο να γινει. Το θεμα ομως ειναι να μην μενουν εντυπωσεις. Με τη εφσυν δεν εχω θεμα, παρολο που οι σαλεπηδες που τη διευθυνουν σημερα τρωγαν επι πασοκ με τα τοτε αφεντικα τους. Για να μη μιλησουμε για το εθνος και τη σχεση του με τη διαπλοκη του μπομπολα. Για οσους δεν ξερου το χωνι ειχε εξωφυλλα με κομμενο κεφαλι σοιμπλε και μεσα τον εβριζε για την αναπηρια του. Μιλαμε για βοθρο, συναγωνιζεται το μακελειο. Ουτε σαλιο αξιζεις να χαλασεις.

Παμε λοιπον. Σχετικα με την περιβοητη εκθεση που εβαλε ο χρηστης Βλασιδης. Δεν μπορεις να αντλησεις χρησιμα στοιχεια γιατι ειναι υποκειμενικη, οχι ποσοτικη και ειναι του στυλ με ποσες γυναικες εχετε παει. Οποιος εχει κανει τετοιες ερευνες θα σας πει πως ολοι λενε ψεμματα. Αλλα για το τι εννοω θα δωσω ενα παραδειγμα.
Παει καποιος και θετει τα εξης ερωτηματα σε 4 συνδεσμους οπαδων διαφορετικων ομαδων. Συμφωνειτει πως το ποδοσφαιρο εχει εξυγιανθει; 3 στους 4 θα απαντησουν ναι ζητω ο γραμμενος (ο προεδρος της επο). Αυτοι που θα απαντησουν οχι ειναι οι ολυμπιακοι (και γω μεσα). Ρωταει μετα, θεωρειτε πως υπαρχουν ομαδες δορυφοροι στη σουπερλιγκα; 5 θα σου απαντησουν οι Ολυμπιακοι, οι της αεκ ολοι πλην αυτων και του αρη, οι παναθηναικοι θα σου πουν ναι αλλα ο Κοκκαλης ειχε περισσοτερες, 1-2 θα σου πουν οι παοκτζηδες (λαμια - παναιτωλικος). Οποτε τι συμπερασμα βγαινει. Εξυγιανθηκε το ποδοσφαιρο, αλλα υπαρχουν ομαδες δορυφοροι. Βγαζεις εσυ ακρη; Μπορει να εχει φτιαξει το ποδοσφαιρο αλλά να υπαρχουν ομαδες που καθονται να χασουν; Προφανως τπτ απο τα δυο δεν μπορει να αποδειχθει. Συμπερασμα, τετοιες ερευνες ειναι μονο για να βλεπεις τασεις και τπτ αλλο.

Για τα fake news. Πρωτο και καλυτερο το ντοκουμεντο που μας ελεγε πως ο ανιψιος του Κυριακου ή της Μαρεβας δε θυμαμαι ηταν δικηγορος του Φλωρου της ενεργκα. Πρωτα απολα ολοι οι κατηγορουμενοι δικαιουνται δικηγορο και δευτερον παραιτηθηκε το '12. Επισης τα fake news πολλες φορες ειναι θεμα κλικ. Το θεμα του Γαβρα η του τομ χανκσ δεν επισυρουν πολιτικη σκοπιμοτητα.

Να δουμε ομως το λογω του εμπαργκο των δυο κομματων. Ο συριζα αποφασισε να μην πηγαινει στο σκαι επειδη ο τελευταιος ειχε δημοσιογραφικες πληροφοριες πως ο αρχηγος της πυροσβεστικης, ο Καψακης και ο Μπεγλιτης θα απομακρυνονταν απο τη θεση τους. Ε σε λιγοτερο απο 10 μερες κοινως πηραν τον ... οποτε ο σκαι ειχε δικιο. Προφανως ο λογος δεν ηταν αυτος, ηταν το πως διαχειριστηκαν την κατασταση. Θυμιζω απλα πως το βραδυ ελεγαν πως ηταν fake news η υπαρξη νεκρων, μετα κατηγορησαν τους ιδιους τους κατοικους που χασανε τη ζωη τους (εχει ηθος αυτη η κυβερνηση μην το ξεχναμε). Ε προφανως ως λυση ειδαν την αποχωρηση.

Παμε στη νδ τώρα. Η νδ εκανε εμπαργκο στην ερτ για δυο λογους. 1ον επειδη ενας πρωην πασοκος δημοσιογραφος ονοματι καψωχας (δεξι χερι του Παπαντωνιου, το δεξι χερι του Ακη ειναι γγ της κε του συριζα) ειπε πως ο κυριακος ειναι φασιστας :FSGSFGS4: Το τερματισε κοινως. Γενικα η εκπομπη αυτου μαζι με την ακριβοπουλου περιλαμβανει χυδαια προπαγανδα κατα της νδ. Δηλαδη σε σημειο που σε κανει να τη συμπαθησεις. Λιγο που ακουσα αποσπασματα. Ελεος δλδ. Ο δευτερος λογος ειναι πως το εσρ εδωσε στη δημοσιοτητα πως τα στελεχη του συριζα καταλαμβανουν το 61% του τηλεοπτικου χρονου, χωρια τα λιβανισματα σε υπουργους που τους φερνει μονους τους χωρις αντιλογο. Ενταξει, την ερτ την πληρωνεις απο την τσεπη σου, ο σκαι ας κανει ο,τι θελει.

Και κατι τελευταιο. Ο σκαι εστειλε τον τελλογλου να κανει ντοκιμαντερ για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι πυροπληκτοι. Την ιδια ωρα ο ισαποστακιας χαριτος της ερτ εγλειφε τη δουρου. Μια ερωτηση θα μπορουσε να της κανει. Κυρια Δουρου ο ξενοφωντας προβλεπει ενεργειες πριν, κατα, και μετα τη φυσικη καταστροφη απο τις περιφερειες. Μπορειτε να μας πειτε ποιες κανετε; Ε, δεν τη ρωτησε.

Εγω δεν ειμαι της τηλεορασης, ειμαι του ραδιοφωνου. Αλλα θεωρω πως ο δημοσιογραφος πρεπει να κανει κριτικη στην κυβερνηση. Δηλαδη εβλεπα αποκαλυπτικο δελτιο (Παπαγιαννη) οταν ηταν βραδινο, ,αλλα κυριως ραδιοφωνο ειχα 902. Οταν εκλεισε ο 902 το γυρισα στο ριαλ (εκανε αντιπολιτευση τοτε), μολις ανελαβαν οι συριζανελ το βαλα στο σκαι (μπαμπη - πορτοσαλτε). Θα μου πεις, καλα δεν σε εκνευριζουν αυτα που λενε; Ναι ειδικα τα ιστορικα ειναι για ανιστορητους, αλλά τουλαχιστον κανουν κριτικη δε λιβανιζουν. Αν βγει ο κυριακος, θα δω τι κανουν και θα ακουω ριαλ παλι.

Έτσι εξηγείται η μεταστροφή του κούκλου! Κι έλεγα κι εγώ, πως από ΚΚ προέκυψε ΝΔ (ή κοντά). Ακούγοντας Μπάμπη και Πορτοψάλτη (ειδικά τον δεύτερο), τι να περιμένεις... :BXVZCBXZ6: