Ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας και αναμετάδοσή τους μέσω Nova

Υπάρχει 100% ελεύθερη δορυφορική κάλυψη για τα κανάλια της Digea από το feed στις 3Ε. Δεν είναι "επίσημα" ελεύθερο αλλά το γεγονός πως δεν αλλάζει ποτέ το biss key την κάνει "de facto" ελεύθερη εκπομπή. Μακάρι να ανέβαινε εκεί και η ΕΡΤ.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η τόση αγωνία για το κανάλι του Κυριακού. Βασικά, μακάρι να φύγει από τη Νόβα και μακάρι να ακολουθήσει και η υπόλοιπη Digea. Δεν ξέρω τι γίνεται στα ακριτικά σημεία (και αμφιβάλω ότι είναι τόσο δύσκολο να πιάσουν αυτό το συγκλονιστικό κανάλι αλλά και ότι τους είναι τόσο απαραίτητο που θα τρέξουν να κόψουν τη Νόβα αν φύγει) άλλα ο περισσότερος κόσμος που στρέφεται στη συνδρομητική τηλεόραση το κάνει επειδή έχει σιχαθεί το ατελείωτο σκουπιδαριό της ελεύθερης τηλεόρασης. Και δεν είναι μόνο οι τιποτένιες εκπομπές, είναι και η στεγνή προπαγάνδα, είναι η συγκάλυψη, είναι το "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε", είναι πολλά.

Μπορεί ο Ant1 κάποτε να ήταν μεγάλο και τρανό κανάλι αλλά σήμερα το μόνο αξιόλογο που έχει να δείξει είναι οι επαναλήψεις του (εκτός κι αν το Dancing with katines ή τα τούρκικα θεωρούνται αξιόλογα) τις οποίες τις έχουμε δει τόσες πολλές φορές που πραγματικά τις έχουμε φάει στη μάπα!

Αν φύγει από τη Νόβα, στην ουσία θα πρόκειται για αναβάθμισή της. Ας μείνει στον ΟΤΕ ο οποίος έχει και τα περιφερειακά κι όσο νά'ναι ταιριάζουν καλύτερα...

Υποβιβάστηκε η AEK , έχασε το Αγγλικό πρωτάθλημα , φεύγει ο ΑΝΤ1 (αν είναι αλήθεια) , σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.

Μπορεί για το μέσο μέλος του avclub να θεωρείται ως σκουπιδοκάναλο (και όντως έτσι είναι) αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής σταθμός.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας και αναμετάδοσή τους μέσω Nova

Θα ήθελα να ενημερώσω κάποια μέλη όπως τον gajohn ότι υπάρχουν συνδρομητές (όπως εγώ) που δεν τους ενδιαφέρουν τα αθλητικά κανάλια ή τα κανάλια ταινιών. Απλά μένω στην ανατολική Αττική και δυστυχώς δεν έχω κάλυψη καναλιών εθνικής εμβέλειας ούτε αναλογικά ούτε ψηφιακά (digea). Οπότε τι μου μένει? Νova ή ΟΤΕ. Από την στιγμή που η nova δεν μου προσφέρει αυτό που θέλω άντε γεια. Για εσένα ο ΑΝΤ1 μπορεί να είναι σαβουροκάναλο αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνος σε αυτό τον κόσμο.

Re: Απάντηση: Re: Ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας και αναμετάδοσή τους μέσω

Υπάρχει και η δυνατότητα που προτείνει ο Πάνος 3 posts παραπάνω. Ένας dvb-s2 δέκτης και ένα πιάτο στις 3,1 και είσαι έτοιμος.

Re: Απάντηση: Re: Ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας και αναμετάδοσή τους μέσω

@ kserpanos: Δυστυχώς πρέπει να πληρώνεις συνδρομή, για να βλέπεις ¨ελεύθερα κανάλια¨...

Σαβούρα ο Αντ1, αλλά και Europa League δείχνει και τελικό κυπέλλου Ελλάδος.

Υποβιβάστηκε η AEK , έχασε το Αγγλικό πρωτάθλημα , φεύγει ο ΑΝΤ1 (αν είναι αλήθεια) , σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.

Μπορεί για το μέσο μέλος του avclub να θεωρείται ως σκουπιδοκάναλο (και όντως έτσι είναι) αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής σταθμός.

Οσοι ζουμε εκτος Ελληνικης επικρατειας, εχουμε νοβα πρωτιστως για τα ελευθερα καναλια. Αν χασει τον Αντ1 τοτε το πληγμα θα ειναι τεραστιο.

Εκτος ειδικων περιπτωσεων ,που ειναι σεβαστες,ειναι πληρως αδιαφορη η μη παραμονη του ant1 στη Νοβα.Δυστυχως περα απο την ποιοτητα των εκπομπων του ,υπαρχει και το προβλημα της εικονας του που ειναι αθλια.Καπου -καπου οσοι παριστανουν τους επιχειρηματιες καλο ειναι να επενδυουν και στην αναβαθμιση του εξοπλισμου του σταθμου τους

Και εγώ δε βλέπω ποτέ αντ1 λόγω ποιότητας εικόνας και περιεχομένου αλλά δυστυχώς πολύς κόσμος το παρακολουθεί μανιωδώς.

μην ξεχνατε οτι πολλοι υποψηφιοι για οτε-τβ που ζουν στην επαρχια περιμεναν πως και πως να μπει ο αντ. και το μακ.τβ στο μπουκετο
για να το αγορασουν

καλημερα και χρονια πολλα μετα απο τηλεφνικη συνομιλια με την Nova σχετικα με το θεμα για το ant1 μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν τιποτα πρωτη φορα το ακουν κατι τετοιο τελικα μηπως ειναι μουφα ?

Ακόμα και αν ισχύει και το γνωρίζουν(δεν μπορώ να ξέρω), αυτό θα σου έλεγαν.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας και αναμετάδοσή τους μέσω Nova

Στις περιοχές που υπάρχει κάλυψη από Digea, δεν είναι λύση το στικάκι DVB-T που πωλείται από τα καταστήματα της Forthnet?

Ναι αλλά στις περιοχές αυτές δεν βάζει κάποιος Nova για τον Ant1.
Το θέμα είναι στις περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη από Digea.

καλημερα και χρονια πολλα μετα απο τηλεφνικη συνομιλια με την Nova σχετικα με το θεμα για το ant1 μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν τιποτα πρωτη φορα το ακουν κατι τετοιο τελικα μηπως ειναι μουφα ?

Επειδή οι συζητήσεις ΑΝΤ1 και Nova δεν γίνονται με τις τηλεφωνήτριες, αλλά παρασκηνιακά με την διοίκηση, την υπόθεση ουσιαστικά την γνωρίζουν μόνο οι υψηλά ιστάμενοι και οι γραμματείς τους (που προφανώς το έδωσαν στην εφημερίδα). Οπότε το τηλεφωνικό κέντρο αναμένεται να ενημερωθεί όταν σκάσει το πρώτο δελτίο τύπου από τον ΑΝΤ1. Προς το παρόν ούτε η Nova, ούτε ο ΑΝΤ1 επιβεβαιώνουν, αλλά σε ορισμένες περιοχές της Ηπείρου ήδη η τροφοδοσία των αναλογικών δεκτών έχει σταματήσει μέσω Nova για τα κανάλια ANT1, ALPHA, MEGA και STAR. O ΣΚΑΪ ήδη είχε φύγει τον περασμένο Γενάρη. Αυτό ήδη λέει νομίζω ΠΟΛΛΑ.

Re: Απάντηση: Ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας και αναμετάδοσή τους μέσω Nova

Ναι αλλά στις περιοχές αυτές δεν βάζει κάποιος Nova για τον Ant1.
Το θέμα είναι στις περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη από Digea.

Έγω το έβαλα πάντως λόγω προσφοράς 3play. Έχει δουλέψει κάποιος με το εν λόγω στικάκι?

Είπα δεν τις βάζει με κυριότερο σκοπό να βλέπει Ant1, αφού υπάρχει επίγεια κάλυψη

Έγω το έβαλα πάντως λόγω προσφοράς 3play. Έχει δουλέψει κάποιος με το εν λόγω στικάκι?

μια χαρα δουλευει αν εχεις καλο σημα

εμείς δεν έχουμε καλό σήμα στο χωριό και έχουμε βάλει νόβα για τον παππού κυρίως που μένει μόνιμα, οπότε με όλο αυτό το σούσουρο που κυκλοφόρησε, πήρα τηλ στον ant1 και μου είπαν πως δεν αλλάζει κάτι