ΗDMI 1080p 15m για τον TW3500

tlgex

Senior Member
14 August 2010
527
Ποιο καλωδιο HDMI 12-15 μέτρα μου προτεινετε για να συνδεσω το Panasonic BDT300 κ το WD TV με τον Epson TW3500.

Ena 15μετρο που δανειστικα απο εναν φίλο , μου βγαζει κανονικα το 1080p σημα απο το Bluray ,αλλα οταν το συνδεσω στο WDTV (το πρωτο poy kykloforhse) μου βγαζει μυνημα ο Projector Νο Signal !!!

Ξεχασα να αναφερω οτι το καλωδιο του φιλου ειναι το Hama -αν δεν κανω λαθος , απο το Media Markt , αρκετα χοντρο σε διαμετρο και αναγραφει πανω hdmi 1.3 ..

τα κλικτρονικ του πλαισιου κλειδωνουν μια χαρα 1080p.
Εχω το 15μετρο οπως και πολλοι αλλοι και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.
Στο wdtv που αναφερεις δεν φταιει το καλωδιο αλλα το μηχανακι που δεν μπορει να υποστηριξει τοσο μεγαλο μηκος (ταση).

Στο wdtv που αναφερεις δεν φταιει το καλωδιο αλλα το μηχανακι που δεν μπορει να υποστηριξει τοσο μεγαλο μηκος (ταση).

Το καινουργιο το WDTV LIVE υποστηριζει ?

Καμια λυση ??

Ti τιμη εχει το κλικτρονικ ?

Last edited:
Εχεις ενισχυτη με hdmi?Με εναν τετοιο δεν θα ειχες προβλημα.
Μπορεις να περασεις το σημα απο splitter/switch.

Oχι δεν εχω ενισχυτη με hdmi περιμενω να βγουν οι καινουριοι με τα 1.4 hdmi και θα παρω..

Προς το παρον σκεφτομου κ εγω την λυση ενος switch με 4 εισοδους και 2 εξοδους χωρις να κοστιζει μια περιουσια , αλλα τι να προσεξω για να βγαζει 1080p ..
Yπαρχει καποια προταση ?

Μαλλον με βλεπω να παραγγελνω απ'εξω τον Onkyo 708 να ξεμπερδευω !! :-)

Λογικα οποιο powered splitter/switch παρεις θα σου κανει.
Στην χειροτερη περιπτωση να μην υποστηριζει 1080p/24 .
Σιγουρα ομως θα υποστηριζει 1080p/50/60 οποτε μικρο το κακο μεχρι να σου ερθει ο ενισχυτης.
To dune prime εδινε κανονικα παντως απευθειας εικονα στον προβολεα μου.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις ..
Το HDMI του φιλου απο το MMarkt επαιξε κανονικα και με το WDTV αφαιροντας λιγο απο το πλαστικο στην ακρη του βυσματος για να μπαινει ποιο μεσα στην εισοδο HDMI του WDTV!!!
Tωρα ανοιγοκλεινει κανονικα χωρις να χανει το σημα !!

To 15m του Πλαισιου ποσο κανει θυμασαι ? γιατι δεν το βρισκω online..

Oυπς το βρηκα μεσω του Skroutz , κανει 60 ...μια χαρουλα το βρισκω ..

Bεβαια βρηκα κ αυτο http://monoware.gr/index.php?target=products&product_id=32751

Last edited:

Συμφωνώ και εγώ το ίδιο έβαλα στον epson 3500 στα 15 και μια χαρά υποστηρίζει 1080p....Δεν το βρήκα στο plaisio και τελικά το πήρα από eshop στα 72 αν θυμάμαι...
Υ.Γ Μετά από βοήθεια του Δ. Δημητρακούδη...

Τελικα καθε φορα διαπιστωνεται οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους τα ακριβα hdmi καλωδια ..ακομη και για τις μεγαλες αποστασεις .