AS Mocca Supreme Member 19 June 2006 4,805 Athens 7 February 2008 #1 Γνωρίζει κανείς κανένα πρόβλημα του IE7 με συγκεκριμένα add ons το οποίο να μην σε αφήνει να γυρνάς με alt + shift την γλώσσα ? Tα windows xp έχουν κατεβασμένα όλα τα updates από τη microsoft. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές γυρίζει κανονικά.
Γνωρίζει κανείς κανένα πρόβλημα του IE7 με συγκεκριμένα add ons το οποίο να μην σε αφήνει να γυρνάς με alt + shift την γλώσσα ? Tα windows xp έχουν κατεβασμένα όλα τα updates από τη microsoft. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές γυρίζει κανονικά.
ttsop Established Member 17 September 2007 132 7 February 2008 #2 Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, ούτε στα xp-sp2 ούτε στα Vista. Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο add-on ?
Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, ούτε στα xp-sp2 ούτε στα Vista. Αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο add-on ?
AS Mocca Supreme Member 19 June 2006 4,805 Athens 7 February 2008 #3 όχι αλλά φαντάζομαι πως κάποιο από τα πολλά που έχω θα φταίνε γιατί δεν εξηγείται να το κάνει αυτό.
ttsop Established Member 17 September 2007 132 7 February 2008 #4 Εγώ στα XP έχω αυτά. Πιθανή λύση είναι να αρχίσεις να τα κάνεις disable ενα ενα και να δεις αν λύνεται το πρόβλημα... Attachments addons.JPG 58.6 KB · Views: 17
Εγώ στα XP έχω αυτά. Πιθανή λύση είναι να αρχίσεις να τα κάνεις disable ενα ενα και να δεις αν λύνεται το πρόβλημα...
AS Mocca Supreme Member 19 June 2006 4,805 Athens 8 February 2008 #5 μάλλον αυτό θα κάνω. θα σας έχω νεότερα αν βρω την λύση