ΗΕADQUAKE - HEADQUAKE

Iστορική στιγμή! Από μια μικρή σφυγμομέτρηση που έκανα, φαίνεται πως τα παιδιά φτάνουν στα αυτιά του ακροατή θετικά. Χίλια μπράβο...και έπεται συνέχεια!

Επαναφέρω αυτό το thead αφού χθες πήρα το cd τους.
Νομίζω πως πρόκειται για πολύ καλή μπάντα.
Όσοι αρέσκονται σε αυτό τον ήχο
(κρίνοντας από αυτά που διαβάζω είναι αρκετοί εδω μέσα)
δεν έχουν καμία δικαιολογία να μην πάρουν το cd των Headquake.

Τώρα θα μου πείτε τι σόι "ήχο" εννοώ. Πάντα είχα δυσκολία να περιγράψω τη μουσική με λέξεις, θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα συγκρότημα με 90's ροκ ήχο. Επιρροές από grunge και stoner rock συγκροτήματα της προηγούμενης δεκαετίας, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά.

Συνίσταται χωρίς κανέναν ενδοιασμό στους φίλους αυτής της μουσικής.

Λοιπόν έχω νέα.
Καταρχήν η μπάντα αύριο παίζει στο Ταπητουργείο στο Βύρωνα.
Όποιος ψηθεί, θα τα πούμε εκεί.

Το συγκλονιστικό που έχει συμβεί αυτό τον καιρό είναι ότι τα παιδιά είναι το πιο καυτό όνομα στην Αίγυπτο!!!!!!
Ετοιμάζονται για συναυλίες τον Σεπτέμβριο.
Το απίστευτο είναι πως ήδη τους έχουν αναλάβει διαφημιστές. promoters, τους έχουν κλείσει ξενοδοχεία, 3 συναυλίες, σε περιοδικά υπάρχουν καταχωρήσεις και μάλιστα δισέλιδες, γιγαντοαφίσες κ.τ.λ.

Έχουν ετοιμάσει τα παιδιά από την Αίγυπτο στούντιο για πρόβες, τηλεοπτικό συνεργείο για να γυρίσουν 2 βίντεοκλιπ και τηλεοπτική συνέντευξη.
Κομμάτια τους ήδη παίζονται στα ντόπια ραδιόφωνα.

Τους έχουν φτιάξει σελίδα στη wikipedia, ανεβάζουν κομμάτια στο Youtube με φωτογραφίες, σελίδα στο Facebook κ.τ.λ.
Η οργάνωση είναι απίστευτη.

Θα ενημερώνω για εξελίξεις.

Re: Απάντηση: ΗΕADQUAKE - HEADQUAKE

Λοιπόν έχω νέα.
Καταρχήν η μπάντα αύριο παίζει στο Ταπητουργείο στο Βύρωνα.
Όποιος ψηθεί, θα τα πούμε εκεί.

Το συγκλονιστικό που έχει συμβεί αυτό τον καιρό είναι ότι τα παιδιά είναι το πιο καυτό όνομα στην Αίγυπτο!!!!!!
Ετοιμάζονται για συναυλίες τον Σεπτέμβριο.
Το απίστευτο είναι πως ήδη τους έχουν αναλάβει διαφημιστές. promoters, τους έχουν κλείσει ξενοδοχεία, 3 συναυλίες, σε περιοδικά υπάρχουν καταχωρήσεις και μάλιστα δισέλιδες, γιγαντοαφίσες κ.τ.λ.

Έχουν ετοιμάσει τα παιδιά από την Αίγυπτο στούντιο για πρόβες, τηλεοπτικό συνεργείο για να γυρίσουν 2 βίντεοκλιπ και τηλεοπτική συνέντευξη.
Κομμάτια τους ήδη παίζονται στα ντόπια ραδιόφωνα.

Τους έχουν φτιάξει σελίδα στη wikipedia, ανεβάζουν κομμάτια στο Youtube με φωτογραφίες, σελίδα στο Facebook κ.τ.λ.
Η οργάνωση είναι απίστευτη.

Θα ενημερώνω για εξελίξεις.

Μπράβο!!! Καταπληκτικά νέα!!! Με το καλό στη διεθνή καριέρα!!!
Όσο για την καταπληκτική οργάνωση ... θυμίζει Ελλάδα.... σσσσ... αυτό το νήμα δεν είναι για να γκρινάξεις....

...Και όλοι στο Live αύριο στο Βύρωνα!!!

Mετα απο αρκετες ακροασεις, μπορω να πω με βεβαιοτητα πως ο δισκος ειναι πολυ καλος. Ομορφα ριφς και πολλες ιδεες. Ο ηχος δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυς. Μαλλον κοντα στους Kyuss φερνει. Ξεχωριζω τα serve your messiah και start the fire, χωρις να υστερει κανενα απο τα τραγουδια.

Στα αρνητικα βαζω την ηχογραφηση της φωνης που θυμιζει Ελλαδα (δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω) και την παραγωγη. Πιστευω πως με εναν πρωτοκλασατο ξενο παραγωγο (οκ, ξερω πως ειναι πανακριβοι) ο δισκος θα απογειωνοταν.

Πολυ καλη προσπαθεια. Ευχομαι τα καλυτερα.

υ.γ. Δημητρη, ευχαριστω για το δωρακι.
υ.γ.2 Τους αναφερει και το the other side αυτη την βδομαδα.

Last edited: