Ηelp protzektoras γιαποδοσφαιρο μεχρι 1500ευρω

tomigi73

New member
18 March 2008
29
καλησπερα σας ,θελω να αγορασω ΑΜΕΣΑ ενα προτζεκτορα ....ομως
εχω μπερδευτει λογω αγνοιας και γνωσης στο αντικειμενο ,
μπορειτε να μου προτεινετε εναν προτζεκτορα για σπορ σε φωτεινο χωρο ,
ειχα τον επσον tw 600 τι λετε για τον epson tw 3600?
σας παρακαλω προτεινετε μου συγκεκριμενα μοντελα που ξερετε οτι θα εχουν καθαρη εικονα ........
ευχαριστω πολυ ....

ολα τα 1080p εχουν καθαρη εικονα..μια χαρα θα εισαι απλα θες φωτεινο μηχανακι!

ολα τα 1080p εχουν καθαρη εικονα..μια χαρα θα εισαι απλα θες φωτεινο μηχανακι![/QUOTE
συγκεκριμενα ποιο μηχανακι μου προτεινετε?
τι λετε για το επσον 3600?

Εξαρτάται τι εννοείς οτι θα παίζει σε φωτεινό χώρο.Αν έβλεπες με τον tw-600 και ήσουν ικανοποιημένος, ο 3600 θα σε υπερκαλύψει. Είναι αρκετά φωτεινός και έχει και πάρα πολύ καλή εικόνα. Νομίζω ο 3600 είναι πολύ καλή αγορά που δεν θα μετανιώσεις.

Εξαρτάται τι εννοείς οτι θα παίζει σε φωτεινό χώρο.Αν έβλεπες με τον tw-600 και ήσουν ικανοποιημένος, ο 3600 θα σε υπερκαλύψει. Είναι αρκετά φωτεινός και έχει και πάρα πολύ καλή εικόνα. Νομίζω ο 3600 είναι πολύ καλή αγορά που δεν θα μετανιώσεις.
καλημερα ,ευχαριστω για την απαντηση σας ,
σε ενα κατστημα που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν κανει για επαγγελματικο χωρο ο συγκεκριμενος ......τι να πω..... εχω μπερδευτει .....μου ειπαν οτι ειναι gia home cinema ,και να μου προτεινουν λεει εναν αλλο που μαλλον ειναι φθηνοτερος απο αυτον που ειναι 1024χ 768......

και εγώ νομίζω ότι αν μιλάς για ποδόσφαιρο κυρίως sd ένας 1024χ768 φωτεινός (παρουσιάσεων) μπορεί να σε καλύψει και με λιγότερα χρήματα. έτσι και αλλιώς 576 είναι η ποιότητα εικόνας της νόβα σε sd. δεν κερδίζεις πολλά αν πας σε fullhd.

ΟΚ, πάω πάσο, αλλά αν υπάρχει το budget θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το novaHD αν υπάρχει ή ακόμα και αναμεταδόσεις απο την ερτHD.Βέβαια αν μιλάμε για μαγαζί μάλλον όλα αυτά δεν έχουν σημασία.

τι μου προτεινετε λοιπον ,λογω και ανταγωνισμου στο χωρο μου ,θελω να παρω ενα προτζεκτορα να δειχνει αρκετα καλα ,θα ηθελα συγκεκριμενα ομως μοντελο..κλπ ...ευχαριστω

πιο συγκεκριμενα παρακαλω ......μαρκα μοντελο?
καλησπερα ,
καποιος να γνωριζει καποια μοντελα, για την χρηση που περιγραφω πιο πανω ρε παιδια ,με ενδιαφερει αμεσα
ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα ,
καποιος να γνωριζει καποια μοντελα, για την χρηση που περιγραφω πιο πανω ρε παιδια ,με ενδιαφερει αμεσα
ευχαριστω εκ των προτερων
mia, dyo protaseis re paidia ,......

εγω παντως τη προηγουμενη βδομαδα που χα φερει κατι φιλαρακια να δουμε τον ολυμπιακο στο νοβαHD ειχαν μεινει με ανοιχτο στομα. Ειδικα το πρωτο ημιχρονο πηγε χαμενο σχολιαζονταν ο καθε ενας το μακρυ του κ το κοντο του. Και δεν επαιζε καν σε υψηλη φωτεινοτητα... Μπενεκιου ειναι αυτος ομως θα μου πειτε και παω πασο :)))

Κοιτα τους BenQ παρουσιασεων (οχι HT) με υψηλή φωτεινότητα.