IFA 2006, προβολεις......

Re: Απάντηση: IFA 2006, προβολεις......

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Ρε συ Χρήστο μια που είσαι εκεί δεν μου παίρνεις έναν Mitsubishi από την έκθεση που μάλλον θα τους δίνουν κοψοχρονιά και στον πληρώνω όταν τον φέρεις . Η μάλλον φέρε μου δυο. :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Πολύ καλή ιδέα..:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: IFA 2006, προβολεις......

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Πολύ καλή ιδέα..:ernaehrung004:

μη βιαζεσαι εσυ......μαλλον θα δω κι αλλα :music-smiley-005:

Μπράβο Χρηστάρα... Φρέσκα νέα, κατ' ευθείαν απ´το φούρνο...
Βάλε τα screenshots αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει η άποψή σου. Απο screenshots νε τόσο κόσμο και χωρίς Pause δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά πράγματα.
Δηλαδή πιο πολύ εμπιστευόμαστε το μάτι σου παρά την κ#λομηχανή σου.... :flipout:
Καλά να περνάτε.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: IFA 2006, προβολεις......

Μπάμπης Κολέζας said:
Μπράβο Χρηστάρα... Φρέσκα νέα, κατ' ευθείαν απ´το φούρνο...
Βάλε τα screenshots αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει η άποψή σου. Απο screenshots νε τόσο κόσμο και χωρίς Pause δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά πράγματα.
Δηλαδή πιο πολύ εμπιστευόμαστε το μάτι σου παρά την κ#λομηχανή σου.... :flipout:
Καλά να περνάτε.:ernaehrung004:

Καλύτερα την μηχανή του Μπάμπη. Δες την υπογραφή του.

"Πρεπει να τσεκαρω παλι με τον οφθαλμιατρο........χανω σε ευκρινεια..... ":flipout:

Μπραβο ρε Χρηστο!
Το AvClub ειναι σε "on line" συνδεση με την IFA, χαρη σε εσενα!
Αναμενω εντυπωσεις απο τον Marantz και απο τον Pearl (υπαρχει εκει?).

Τάκη η Sony και η Panasonic είναι οι μεγάλες απούσες στην IFA. Τα όποια νέα μοντέλα θα τα παρουσιάσουν στην αντίπερα όχθη σε λίγες μέρες.

Απάντηση: Re: IFA 2006, προβολεις......

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Τάκη η Sony και η Panasonic είναι οι μεγάλες απούσες στην IFA. Τα όποια νέα μοντέλα θα τα παρουσιάσουν στην αντίπερα όχθη σε λίγες μέρες.

Το Σάββατο το πρωί, σε μια επίσκεψη που κάναμε με τον Παναγιώτη (Μανόπουλο) σε γνωστή μεγάλη αντιπροσωπεία του χώρου, μας είπαν οτι δεν πήγαν στη φετεινή έκθεση γιατί λείπουν πολλές εταιρείες.
Η μεγάλη έκθεση γίνεται κάθε 2 χρόνια.
Το 2007, κατά τα λεγόμενά τους, θα γίνει η μεγάλη έκθεση, πάλι στο Βερολίνο, γι' αυτό όποιος γουστάρει ταξιδάκι και παρεούλα ας ετοιμάζεται απο τώρα...;)

Απάντηση: Re: IFA 2006, προβολεις......

Μπάμπης Κολέζας said:
.
Το 2007, κατά τα λεγόμενά τους, θα γίνει η μεγάλη έκθεση, πάλι στο Βερολίνο, γι' αυτό όποιος γουστάρει ταξιδάκι και παρεούλα ας ετοιμάζεται απο τώρα...;)

Ειμαι μεσα απο τωρα!:damnyou:

Βλέπω όμως μια πολύ σοβαρή παράλειψη mr Christos.....
Πού είναι ο καινούριος D-ILA της JVC; Εγώ ξέρω οτι είναι στημένος και παίζει...
Να υποθέσω οτι δεν τον είδες ακόμα και θα πάς σήμερα; Περιμένω λεπτομέρειες αποδείξεις και ονόματα...;)

και την ευκρινεια σου θα ψαξω ποντο ποντοοο
κι αν δεν μας πεις και για του D-ILΑ τα καμωματα
θα πει πως πηγε το ταξιδι σου στο βροντοοοοο

Για τον jvc εγραψα στο θεμα που ανοιξε ο Τακης πριν απο λιγο.

Pearl , δυστυχως γιοκ.

Ο sharp μου αφησε παααρα πολυ καλες εντυπωσεις σε ολους τους τομεις.

Για τον jvc ξεχασα να γραψω στο αλλο οτι ειναι Β Ο Υ Τ Υ ΡΟ απο θεμα κινησης.
Δεν παει πισω κι ο sharp.

Οσον αφορα τον marantz, δυστυχως μου αφησε πικρη γευση το γεγονος οτι ειναι αφημενος στη μοιρα του. Δηλαδη τι να σας πω? OΥτε brightness contrast ρε γαμωτο?