IFA 2007

Απάντηση: Re: IFA 2007

Καλα λεει ο φιλος Γιωργο. Τι παιδευεσαι?

Ας τα διαβασουμε απο αλλου , κι εμεις θα συνεχισουμε να ασχολουμαστε (το πληστον), με τις πυρκαγιες, τις εκλογες, τη φωφη, τους γυφτους, τη σαρη,τους δεξιους, το καπνισμα, τα ντερμπι, τα καλως ορισματα και τα χρονια πολλα !

Υ.Γ.
Δεν ειναι γκρινια, ειναι παραπονο !

:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: IFA 2007

Ας τα διαβασουμε απο αλλου , κι εμεις θα συνεχισουμε να ασχολουμαστε (το πληστον), με τις πυρκαγιες, τις εκλογες, τη φωφη, τους γυφτους, τη σαρη,τους δεξιους, το καπνισμα, τα ντερμπι, τα καλως ορισματα και τα χρονια πολλα !

Υ.Γ.

Καμιά φορά αισθάνομαι σαν να μου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα... Ευτυχώς αυτή τη φορά το χαίρομαι...

Re: Απάντηση: Re: IFA 2007

Καμιά φορά αισθάνομαι σαν να μου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα... Ευτυχώς αυτή τη φορά το χαίρομαι...

το νου σου στην μασα εσενα...

Σοβαρα τωρα, και επι του σχολιου του Χρηστου, θα συμφωνησω και εγω !

Δηλαδή ρε παιδιά, για να καταλάβω, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα "άλλα" θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά μας?

Βρε Χρηστο δεν πηγες και συ φετος στην IFA, τι να κανουμε?
Anyway, καθε πηγη πληροφορησης ειναι καλοδεχουμενη στο Avclub, ειτε απο Εξωτερικο ειτε απο Ελλαδα.
Η αναπαραγωγη και διασπορα ειδησεων ειναι σημαντικο μερος της λειτουργιας ενος Audio-Video forum. Ευχης εργον ειναι να μπορουμε να στελνουμε και απεσταλμενους στις εκθεσεις εξωτερικου, αλλα μιας που ουτε μαγαζι ειμαστε ουτε περιοδικο, ειναι αδυνατον να γινει στην παρουσα φαση λογω οικονομικων λογων. Ειμαι σιγουρος ομως, οτι με την φορα που εχουμε παρει, του χρονου μπορει και να εχουμε επισημο απεσταλμενο!

Re: Απάντηση: IFA 2007

Δηλαδή ρε παιδιά, για να καταλάβω, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα "άλλα" θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά μας?

Ειπε, ως επι το "πληστον" Δημητρη.

Οχι κυριως δλδ

Re: Απάντηση: IFA 2007

Ε, όχι και ταλανίζουν...

Στάσου βρε Ντίνο...
καλά χρυσά και άγια όλα όσα μας αρέσουν και ασχολούμαστε αλλά όταν καίγεται όλη η Ελλάδα, όταν χάνονται ανθρώπινες ψυχές, λογικό δεν είναι να ασχολούμαστε το "πλείστον"-για να μην πω "κυρίως"- με αυτά τα θέματα?

Σιγουρα θα πρεπει να ασχολουμαστε και με αυτα, αλλα οχι το πληστον με αυτα !

Βρε Χρηστο δεν πηγες και συ φετος στην IFA, τι να κανουμε?
Anyway, καθε πηγη πληροφορησης ειναι καλοδεχουμενη στο Avclub, ειτε απο Εξωτερικο ειτε απο Ελλαδα.
Η αναπαραγωγη και διασπορα ειδησεων ειναι σημαντικο μερος της λειτουργιας ενος Audio-Video forum. Ευχης εργον ειναι να μπορουμε να στελνουμε και απεσταλμενους στις εκθεσεις εξωτερικου, αλλα μιας που ουτε μαγαζι ειμαστε ουτε περιοδικο, ειναι αδυνατον να γινει στην παρουσα φαση λογω οικονομικων λογων. Ειμαι σιγουρος ομως, οτι με την φορα που εχουμε παρει, του χρονου μπορει και να εχουμε επισημο απεσταλμενο!

Το θέμα φαντάζομαι δεν είναι αν θα πάει κάποιος από το φόρουμ στην IFA αλλά (προσωπικά μιλάω) το αν θα πρέπει να πάω στο avsite.gr να δω φωτογραφίες της... Προτιμώ ΕΔΩ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: IFA 2007

Υ.Γ.

και τι κάνουν δηλαδή?

Με ΕΞΑΙΡΕΣΗ τις φωτιές;;;;;

Δεν ξέρω... Το αφήνω εδώ...

Καλά...
αν τα εξαιρέσουμε όλα, γιατί όλα είναι απολύτως σχετικά μεταξύ τους και έχουν σαν κατάληξη το μπουρδέλο κράτος που έχουμε, τότε ναι, έχετε δίκαιο!
Anyway...
Το κόβω κι εδώ καθότι θα χαλάσουμε -αν δεν το κάναμε ήδη- το πολύ καλό θέμα του GeonX!

υ.γ GeonX sorry για τα :offtopic: .....

Και μετά γκρινιάζουμε γιατί ασχολούμαστε με κατινισμούς κλπ. Εδώ έχουμε ένα ωραίο θέμα για την έκθεση και το καταντήσαμε να μην πω πώς . Ποιος φταίει γι αυτό ?
Στο θέμα μας παρακαλώ.

Μπαίνω να διαβάσω σαν αναγνώστης ένα ενδιαφέρον θέμα που είναι η έκθεση IFA και από το post #20 και κάτω δυστυχώς βρίσκω καρά OFF TOPIC posts ασχέτως αν περιέχουν αλήθειες ή όχι.

Λοιπόν όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα της "Εκτός" είναι ελεύθερος να ποστάρει εκεί και ΜΟΝΟ εκεί.

Θα παρακαλούσα από εδώ και κάτω να υπάρχουν ενημερωτικά posts σχετικά με την έκθεση IFA και ΜΟΝΟ.

Toshiba REGZA ZF 46' 355D, 100Hz 10,000:1 contrast ratio, 10-bit processing, 1080p resolution, and 3 HDMI v1.3

Regza-big.jpg