iFi Audio iCan

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
03.jpg

http://ifi-audio.com/en/iCAN.html

πως σας φαινεται;
απο specs σχετικα καλά δεν τα πάει;;

Re: iCan

Ειχα διαβασει το review που εκανε καποιος στο headfi,και μου φανηκε ενδιαφερον το κυκλωμα για αλλαγη της αντιληψης της ηχητικης εικονας/σκηνης. (αυτο το 3d διακοπτακι)

Ειχα διαβασει το review που εκανε καποιος στο headfi,και μου φανηκε ενδιαφερον το κυκλωμα για αλλαγη της αντιληψης της ηχητικης εικονας/σκηνης. (αυτο το 3d διακοπτακι)
αυτό μάλλον είναι κάποιο απλό είδος crossfade...

αν δεν το ακουσουμε που να ξέρουμε;

πάντως ειναι απο τους λίγους κατασκευαστες που στα specs δινουν damping factor και αντισταση εξοδου!
αν ήταν αλλιως τα πράγματα.... μπορεί και να τον δοκίμαζα μου κάνει "κλικ" .. ακομα και έτσι όπως λέει ο sonus πιο πάνω...

Απάντηση: iCan

Το εσωτερικό του εν λόγω ενισχυτή:

530828_489523427750071_789854434_n.jpg

κοιτα να δεις αφου ειναι ο Thorsten Loesch πισω απο αυτα τα μαραφετια καλα θα ειναι,γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στην soundgallery που φερνει τα amr?
το μονο που με χαλαει ειναι οτι θα ηθελα xlr εισοδο,ειναι μεγαλο το εξοδο αν βαλεις και καλα ακουστικα και καλωδια αν δεν εχεις.
βεβαια ζηταω πολλα σε ενα τοσο δα μαραφετακι να εχει xlr.

θα στειλω ενα mail... οχι πως ειμαι για αγορά αλλά ετσι πληροφοριακά!!!
Να στείλεις! :music-smiley-005:
Αυτό που μ' εντυπωσίασε περισσότερο απ' όλα είναι η ισχύς των 400 mW. Μόνο ένα τέτοιο μπορεί πραγματικά ν' απογειώσει τα AKG K271 Studio. Και έχω εμπειρία τι μπορούν να κάνουν αν οδηγηθούν κατά πως τους αξίζει. (Για παράδειγμα ο Meridian Explorer αναφέρει 130 mW στα 16 Ohm, ενώ η Audioquest Dragonfly ούτε καν αναφέρει).

Έχω ήδη αρχίσει να φαντασιώνομαι τον παρακάτω συνδυασμό:

Το αληθινό φορητό Hi-End!

Ενδεικτικές τιμές για την iAudio εδώ:

Εντάξει, τώρα κάνω όνειρα, αλλά τι, τα όνειρα μου ούτε οικονομική κρίση περνάνε, ούτε στις εκπτώσεις τα βάζω! :smile:

Last edited:
και γιατι όχι και τον dac τους αν ειναι ετσι; έχει κ "ερπετό" μεσα...
βεβαια δεν τις πουλάνε (ουτε ειναι) ως φορητες συσκευες αλλά ειναι αρκετά μικρές για να τις πάρεις μαζι σε ενα ταξιδι μεσα ενα μεγάλο σακο λαπτοπ .. βεβαια θες πριζες!!

εδω http://www.ifi-audio.fr/7-produits πιο ενδεικτικές σε ευρά.. (μην φρικάρετε με το καλώδιο ειναι λάθος, αν μπεις στο λινκ δινει την κανονική τιμή :) )

edit: λαθος το καλωδιο οσο λέει κ "εξω" το δινει αλλα μάλλον ειναι λάθος μιας και πριν λίγο καιρό ειχα ξαναμπει και είχε 100κατι

Last edited:
και γιατι όχι και τον dac τους αν ειναι ετσι; έχει κ "ερπετό" μεσα...
βεβαια δεν τις πουλάνε (ουτε ειναι) ως φορητες συσκευες αλλά ειναι αρκετά μικρές για να τις πάρεις μαζι σε ενα ταξιδι μεσα ενα μεγάλο σακο λαπτοπ .. βεβαια θες πριζες!!

εδω http://www.ifi-audio.fr/7-produits πιο ενδεικτικές σε ευρά.. (μην φρικάρετε με το καλώδιο ειναι λάθος, αν μπεις στο λινκ δινει την κανονική τιμή :) )

edit: λαθος το καλωδιο οσο λέει κ "εξω" το δινει αλλα μάλλον ειναι λάθος μιας και πριν λίγο καιρό ειχα ξαναμπει και είχε 100κατι
Προτιμώ το Meridian! :angel:

Στο σάκο NetBook/Laptop συνήθως παίρνω και πολύπριζο μαζί μου! :laugh:
Κι' άμα πρόκειται για Hi-End USB καλώδιο (!), υπάρχει και της Audioquest. :tongue:

Το αξιοσημείωτο εν προκειμένω είναι πως μία καινούργια γενιά συσκευών ξεπροβάλλει:

Οι DAC Headphone Amplifiers! :a0210:

επειδη βλεπω να τιθεται θεμα φορητοτητας για πολλους κατι που μεχρι προσφατα δεν σκεφτομουν καθολου θα προτεινα σε πολλους που ισως με τις νεες τεχνολογιες εχουν σιγουρα παρπολισει καποιο ταπεινο ipod η αλλη φορητη συσκευη να δοκιμασουν τη λυση αυτη σε συνδυασμο με το rockbox και τα sony mh1 .
τοπαλιο μου ipod video του 2006 με το wolfson dac του και την οντως ισυρη εξοδο ( οδηγει ανεκτα και τα 240 σε συγχρονες ηχογραφησεις) παιζει κανονικα flac μεχρι 24/96 ( στα 24/182 δεν τα βγαζει περα η cpu και κανει διαλειμματα) και δεν εχεις κανενα προβλημα.
με τα sony δεη ενταση και η ποιοτητα ειναι ...στο θεο.

δυσκολα μπορω να καταλαβω τι παραπανω θα κερδισει καποιος διαλεγοντας ενα φορητο dac , ενισχυτη ...ενταξει αλλιως νιωθεις με ενα σωστο ακουστικο (ισον ακριβο και κανονικων διαστασεων) αλλα πιστεψτε με...αν χανω χανω τοσο λιγα που δε με νοιαζει.

Το αξιοσημείωτο εν προκειμένω είναι πως μία καινούργια γενιά συσκευών ξεπροβάλλει:

Οι DAC Headphone Amplifiers! :a0210:

γιατι το λες αυτο το benchmark για παραδειγμα σαν χρηση που λες ειναι τετοιο απ τον καιρο του νωε,μπορει οχι τοσο σε ποιοτητα ηχου λογω παλαιοτητας,αν και δεν ξερει κανεις πως παιζουν αυτα τα καινουργια μονο εικασιες διαβαζω.