iFi Audio iCan

βρισκεις αντιπροσωπο σε ευρωπη και το φερνεις χωρισ δασμους αν σε ενδιαφερει να μπεις στον κοπο

Είδα οτι τα φέρνει το amazon.uk. Το σκέφτομαι σοβαρά, για την έκδοση Valhalla..

Είδα οτι τα φέρνει το amazon.uk. Το σκέφτομαι σοβαρά, για την έκδοση Valhalla..

...αν εξαιρέσεις ότι το αγγλικό άμαζον κάνει τα δολάρια λιρίτσες, και επίσης ότι πιθανότατα ο πωλητής δεν θα στέλνει Ελλάδα....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος με τον Μάτριξ και τρώγεσαι ...

οτι το κανουν το νταλαρ παουντ ειναι γεγονος ,αρα με τετρακο ευρουδακια δικο σου ,στελνουν,οπου σε πιασουν ειναι οι αφιλοτιμοι :)
υπαρχει και το ρισκο βεβαια του usps,που ερχεται ενα τρακοσαρι με κινδυνο αλλα διακοσια σε τελωνειο, ιτσ απ του γιου
μπορεις βεβαια να στειλεις και ενα μαιλ σε ενα ευρωπαιο αντιπροσωπο να δεις ποσο το στελνει ας πουμε τον Βελγο

Last edited:
...αν εξαιρέσεις ότι το αγγλικό άμαζον κάνει τα δολάρια λιρίτσες, και επίσης ότι πιθανότατα ο πωλητής δεν θα στέλνει Ελλάδα....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος με τον Μάτριξ και τρώγεσαι ...

Καταρχάς δεν έχω ακουστικα τη τρέχουσα περίοδο! Εφόσον (ξανά)πάρω θα σκεφτώ και πάλι τη λύση τς λαμπας που θα ήθελα να διερευνισω. Σε κάθε περίπτωση θα μεινω είτε με τον matrix είτε με λαμπατο. Τέλος off topic

Δεν με ενοχλουν τα οφ-τοπικ (μιας κ εγω ανοιξα το νημα δλδ) απλά το ειπα για να γινει πιο σωστή κουβέντα σε περίπτωση που κάποιος το έχει ακουσει κλπ κλπ...

Δεν με ενοχλουν τα οφ-τοπικ (μιας κ εγω ανοιξα το νημα δλδ) απλά το ειπα για να γινει πιο σωστή κουβέντα σε περίπτωση που κάποιος το έχει ακουσει κλπ κλπ...

go for it, schiit το νεο τοπικ!

μπααα... τα φτηνα της δεν...
τα ακριβά (βαλχαλα)... ακριβά
ασε που παλιότερα πρέπει να ειχα ανοιξει ενα για τον asgard ή το bifrost δεν θυμάμαι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi Audio iCan

Αν μπορεις διευκρινισε το αυτο τι εννοεις για εμας που δεν σκαμπαζουμε τοσο τα τεχνικα εννοεις οτι ειναι ακριβο υπερκτιμημενο οταν λες αναντιστοιχο?
Παντως ο συγκεκριμενος μηχανικος που ειναι πισω απο αυτα αν ειναι τελικα, ειναι πολυ αξιολογος στην diy κοινοτητα.

Εννοώ πως με διακόσια πενήντα ευρώ πρέπει να αγοράζεις ενισχυτή ακουστικών με ένα καλό ποτενσιόμετρο της κατηγορίας του μπλε Alps RK27,
γραμμικό τροφοδοτικό και ένα preout εφόσον πρόκειται για μη φορητό ενισχυτή και όχι απλά ένα όμορφο κουτάκι με πακάκι και με εξαρτήματα που
συναντώνται σε ενισχυτές με το μισό κόστος. Αυτά αποτελούν το τυπικό μέρος της υπόθεσης γιατί δεν αποκλείεται να παίζει ικανοποιητικά αλλά το
ερώτημα είναι τι κάνει σε σχέση με συσκευές της ίδιας ή και μικρότερης κατηγορίας. Εν ολίγοις αν είναι value for money. Για εμένα δεν είναι.

Εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να γνωρίζει τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά μερικά πράγματα βγάζουν μάτι.

Για το τελευταίο που γράφεις απλά να επισημάνω πως υπάρχουν ενισχυτές ακουστικών από πασίγνωστους κατασκευαστές συσκευών hi-fi που δεν αξίζουν
με τίποτα ως κατασκευές τα χρήματα που ζητούν. Και αυτές οι εταιρίες φαντάζομαι θα έχουν ικανούς μηχανικούς και σχεδιαστές.

Λάμπρο τι γνώμη εχεις για τα φτηνα της σιιτ; Eννοώ της αντιστοιχης κατηγορίας με τα ifi δλδ τον Asgard! :) :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi Audio iCan

Εννοώ πως με διακόσια πενήντα ευρώ πρέπει να αγοράζεις ενισχυτή ακουστικών με ένα καλό ποτενσιόμετρο της κατηγορίας του μπλε Alps RK27,
γραμμικό τροφοδοτικό και ένα preout εφόσον πρόκειται για μη φορητό ενισχυτή και όχι απλά ένα όμορφο κουτάκι με πακάκι και με εξαρτήματα που
συναντώνται σε ενισχυτές με το μισό κόστος. Αυτά αποτελούν το τυπικό μέρος της υπόθεσης γιατί δεν αποκλείεται να παίζει ικανοποιητικά αλλά το
ερώτημα είναι τι κάνει σε σχέση με συσκευές της ίδιας ή και μικρότερης κατηγορίας. Εν ολίγοις αν είναι value for money. Για εμένα δεν είναι.

Εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να γνωρίζει τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά μερικά πράγματα βγάζουν μάτι.

Για το τελευταίο που γράφεις απλά να επισημάνω πως υπάρχουν ενισχυτές ακουστικών από πασίγνωστους κατασκευαστές συσκευών hi-fi που δεν αξίζουν
με τίποτα ως κατασκευές τα χρήματα που ζητούν. Και αυτές οι εταιρίες φαντάζομαι θα έχουν ικανούς μηχανικούς και σχεδιαστές.

Ok ευχαριστω για τις πληροφοριες,τωρα για τον τυπο δεν τον ξερω προσωπικα ουτε και εμπιστευομαι αυτα που λενε γυρω γυρω στα forum,απλα επειδη εχω συσκευη που εχει βαλει το χερακι του και παιζει καλα ειπα να το πω κι αυτο απλα και μονο σαν σκεψη δικη μου και μονο.
Thats all :)

Απάντηση: Re: iFi Audio iCan

Λάμπρο τι γνώμη εχεις για τα φτηνα της σιιτ; Eννοώ της αντιστοιχης κατηγορίας με τα ifi δλδ τον Asgard! :) :)

Δεν ξέρω πώς ακούγεται αλλά τουλάχιστον σαν κατασκευή αξίζει περισσότερο. Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα σίγουρα τα σιτ.

Ναι σαν κατασκευη ρωτω... το πως ακουγεται που να το ξέρουμε χωρις ακρόαση;
Ευχαριστώ!!