Είναι δυνατόν να περιμένουμε πολλά από συσκευή που χρησιμοποιεί την μπαταρία του κινητού για τροφοδοσία;Πέτρο λες το black να τα έχει τα fidelio; Ψιλοεχω αμφιβολία καθώς το διβολτο 9023 δεν πολύ ανεβάζει εντάσεις. Και έχει αντίστοιχη με του red των 200 ευρω εξοδο.
Κάτσε ρε αδερφέ... Μη βιάζεσαι!τριχες δλδ φιλε μου σωστα;
Ναι συμφωνώ με αυτό που λες...τι να σου πω. συνηθιζεται λογο του γραπτου λογου να τυπωνονται λεξεις που εχουν διαφορετικη εννοια για τον καθενα.
για μενα εαν στο βαθος τερμα πισω ακουσες μια διαφορα δεν ειναι κατι. Αμα απο την 1η στιγμη δεν πεις ουαου τι περιμενεις μετα να αλλαξει;....οπως μου ειπε καποιος καποτε....φτιαξε την τουρτα...το κερασακι στο τελος. και κατι τετοιο εγω θα το χαρακτηριζα σαν κερασι σαν τριχες δλδ....μια μικρη διαφορα της ταξεως 1-2% και δεν αξιζει...και το λεω εχω που εχω πεταξει χρηματα χωρις λογο και ειμαι σιγουρος οτι το εχουν κανει και αλλοι. Απλα το τονιζω το ιδιο λαθος να μην το κανουν και οι καινουργιοι.....να μην μπαινουν σε αυτο το τρυπακι....στο εμπορικο τρυπακι των εταιριων κ των μαγαζιων.
κατα τα αλλα δεν σου κρυβω οτι και εγω θα ηθελα να το ακουσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.