iFi iDSD Nano

Bravo μεγειες εγω θα περιμενω την μεγαλυτερη σειρα,
γιατι πηρες και το ican μαζι δεν εφτανε το idsd sta akoystika?

ευχαριστώ πολύ!
χμμμ το πήρα γιατί ήθελα να έχω αυτό το έξτρα της λίγο πιο καλής οδήγησης .. δεν έχω -προς ώρας- πολύ δύσκολα ακουστικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον (καλά οχι οτι γκρεμίζει και τοίχους ο ican nano)! Θα πω σε λίγες μέρες αν τελικά έκανα καλά... Πάντως οδηγεί τα ακουστικά μου σαφως καλύτερα απο το idsd μονο του -αυτό έλειπε- και το 3D φίλτρο που έχει είναι μάλλον καλή φάση... επιφυλάσσομαι για πιο πολλές λεπτομέρειες!!!

Καλοάκουστα !!! το i-dsd το λιγουρεύομαι και γω .. πόσο πήγε από τον έλληνα αντιπρόσωπο ;

Να είσαι καλά Μιχάλη μου!!!!
Ε, καλά τώρα.. οι φωτό είναι άθλιες αλλά μια ιδέα την πήρατε!!!

Το idsd έχει μπαταρία; θέλει κάποια φόρτιση; Ή θα τραβήξει ρεύμα από τη usb; το σκέφτομαι για τον ενισχυτή μου και με προβληματίζει η "μπαταρία".

Re: Απάντηση: iFi iDSD Nano

Το idsd έχει μπαταρία; θέλει κάποια φόρτιση; Ή θα τραβήξει ρεύμα από τη usb; το σκέφτομαι για τον ενισχυτή μου και με προβληματίζει η "μπαταρία".

Έχει μπαταρία.
Λειτουργεί και με τους δύο τρόπους εναλλακτικά.
Είτε μπαταρία είτε usb.

Τι σε προβληματίζει;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: iFi iDSD Nano

Έχει μπαταρία.
Λειτουργεί και με τους δύο τρόπους εναλλακτικά.
Είτε μπαταρία είτε usb.

Τι σε προβληματίζει;;

Η μπαταρία. Μήπως επειδή είναι "φορητό" θέλει φόρτιση πριν τη χρήση. Ανόητη ίσως η απορία μου αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση στο site τους. Εντάξει τότε. Μπήκε και αυτό στα υπόψιν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iFi iDSD Nano

Η μπαταρία. Μήπως επειδή είναι "φορητό" θέλει φόρτιση πριν τη χρήση. Ανόητη ίσως η απορία μου αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση στο site τους. Εντάξει τότε. Μπήκε και αυτό στα υπόψιν.

Φορτίζει από την usb όσο το χρησιμοποιείς...

το πηρα κι εγω (μαζι με το ipurifier) και το εβαλα να παιζει για στρωσιμο. Αραγε πως θα παιζει vs Mdac..?