iFi iDSD Nano

....
Γενικα και καταληγοντας θα ελεγα οτι το meridian ειναι ενα σαφως καλυτερο ντακ οχι ομως τραγικα με την ψαλιδα να μικραινει οσο οι αναλυσεις ανεβαινουν το οποιο ομως ειναι λιγο πιο δυσκολο στο να κατσει σε ηδη αναλυτικα, γρηγορα και καπως "στεγνα" συστηματα και θααφησει με το στομα ανοικτο τον ιδιοκτητη συστηματων πιο γλυκιαρικων η και καπως σκοτεινων....

το 'πιασα το υπονοούμενο

Τοπιασες δεν τοπιασες χωρις ομοαξονικη η οπτικη εισοδο θα πρεπει να περιμενεις το μεγαλυτερο idsd micro που μαλλον θα εχειτο οποιο το κοβω να ερχεται στην Ελλαδα τον Σεπτεμβρη αν φυσικα εισαι περιεργος Κωστη..

Last edited:
Πως ενεργοποιω την εξοδο στο κινητο, μεσω otg, ωστε ν ακουω μουσικη απο το ifi;;

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Πως ενεργοποιω την εξοδο στο κινητο, μεσω otg, ωστε ν ακουω μουσικη απο το ifi;;

Android ή iPhone;

Last edited:
Σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου ifi idsd nano. Η πρωτη αντιδραση ηταν ενα χαμογελο το περιμενα μικρο αλλα οχι και τοσο, μπραβο βολικοτατο. Το εστησα στο κυριο συστημα και για να μην τα πολυλογω απο την μεχρι τωρα ακουστικη εντυπωση (2-3 ωρες) ΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ DAC ΤΩΝ 189 ΤΟΤΕ ΤΑ DAC ΤΩΝ Χ.ΧΧΧ,00 Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Π Ρ Ο Σ Π Α Θ Η Σ Ο Υ Ν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, τα δε dac των χχ.χχχ,00 και ανω πρεπει να με παιρνουν με ιδιωτικο jet και να με πηγαινουν στον χωρο εγγραφης και θα πηγαινω μονο στις ζωντανες ηχογραφησεις για ευνοητους λογους.

Ναι σε android αναφερομαι, σρα θα πρεπει ν αγορασω εφαρμογη ε..

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου ifi idsd nano. Η πρωτη αντιδραση ηταν ενα χαμογελο το περιμενα μικρο αλλα οχι και τοσο, μπραβο βολικοτατο. Το εστησα στο κυριο συστημα και για να μην τα πολυλογω απο την μεχρι τωρα ακουστικη εντυπωση (2-3 ωρες) ΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ DAC ΤΩΝ 189 ΤΟΤΕ ΤΑ DAC ΤΩΝ Χ.ΧΧΧ,00 Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Π Ρ Ο Σ Π Α Θ Η Σ Ο Υ Ν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, τα δε dac των χχ.χχχ,00 και ανω πρεπει να με παιρνουν με ιδιωτικο jet και να με πηγαινουν στον χωρο εγγραφης και θα πηγαινω μονο στις ζωντανες ηχογραφησεις για ευνοητους λογους.

Καλοάκουστο!
Στα υπόλοιπα,φοβάμαι πως έχεις πολύ δίκιο με όσα διαβάζω...

Βαγγέλη κιόμως υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη στα 1000 με 2000 ευρώ. Στα ακριβότερα δυσκολεύομαι και εγώ να ακούσω κάτι που να δικαιολογεί το αστρονομικό τους τίμημα. Πάντως είναι ενδεικτικό το πού έχουν φτάσει τα πράγματα το τί παίρνεις την σήμερον ημέρα με 189 ευρώ... Ενδεικτικό γα το πού βρίσκεται το μέλον και τί θα επακολουθήσει.

Δεν εννοω οτι δεν υπαρχει διαφορα. Απλα το nano ανεβαζει τον πηχυ ψηλα σε μια τιμη χωμα. Ακους αξιοπρεπεστατο ηχο και μαλιστα σχεδον πληρη. Απο την αλλη τα dac 1000-2000 ευρω πρεπει να παιξουν πολυ καλλιτερα για να φυγεις απο μια ταξη μεγεθους που δεν την πολυσκεφτεσαι οικονομικα και να πας σε μια ταξη μεγεθους που πρεπει να την προγραμματισεις. Δυσκολευει η κατασταση για τους πριγκηπες. Το οτι υπαρχουν dac με καλλιτερη αποδοση υπαρχουν, αλλα αυτα της εισαγωγικης οικονομικα κατηγοριας εχουν υψηλη αποδοση πλεον δεν ξερω ομως αν ειναι giant killer.

Έ, δεν έχουμε παράπονο τώρα. Η περιέργεια μας καλύφθηκε πλήρως! :music-smiley-005:

Υ.Γ. Μήπως να κανονίσουμε συγκριτική ακροασούλα;

Εγώ είμαι μέσα ...Θα φέρω το Denon 300 usb.

200 ευρώ >2000 ευρώ,σημαίνει πως πρέπει να έχει την δεκαπλάσια απόδοση.
Πρέπει οι διαφορές να είναι συντριπτικές,όχι σε επιμέρους,συνολικά κι αδιαμφισβήτητα.

Και φυσικά δεν υπάρχουν giant killers.
Το ερώτημα είναι όμως,παίρνουμε αυτό που πληρώνουμε για 2.000;

Που φυσικά δεν πρέπει να περιορίζεται σε μια διαφορετική επίγευση,αλλά σε συνολική υπεροχή πολλά σκαλιά...

Το τηλέφωνο σου το υποστηρίζει;
Αν ναι δεν χρειάζεται κάτι νομίζω..

Υποτιθεται οτι το υποστηριζει, εχω το galaxy s4. Δοκιμασα τον player που ειπαμε και οντως παιζει αλλα να σου πω περιμενα να παιζει με ολους τους players κατι που δεν συμβαινει δυστυχως

δεν ξέρω να σου πω περισσότερα μιας και το δικό μου δεν παίζει σωστά με otg οπότε δεν το ψάχνω...

Δεν εννοω οτι δεν υπαρχει διαφορα. Απλα το nano ανεβαζει τον πηχυ ψηλα σε μια τιμη χωμα. Ακους αξιοπρεπεστατο ηχο και μαλιστα σχεδον πληρη. Απο την αλλη τα dac 1000-2000 ευρω πρεπει να παιξουν πολυ καλλιτερα για να φυγεις απο μια ταξη μεγεθους που δεν την πολυσκεφτεσαι οικονομικα και να πας σε μια ταξη μεγεθους που πρεπει να την προγραμματισεις. Δυσκολευει η κατασταση για τους πριγκηπες. Το οτι υπαρχουν dac με καλλιτερη αποδοση υπαρχουν, αλλα αυτα της εισαγωγικης οικονομικα κατηγοριας εχουν υψηλη αποδοση πλεον δεν ξερω ομως αν ειναι giant killer.

Tα μκρά είναι παληκάρια αλλα πίστεψε με δεν είναι giant kiler. Δεν επανέρχομαι για να υπονομεύσω την απίστευτη απόδωση του nano για την τιμή του. Απλά επειδή τυχαίνει να μπορώ να κάνω την σύγκριση ναι εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά παίζει το μικρούλι αλλα η διαφορά σε σχέση με το μεγάλο δικαιολογεί την τιμή του. Δεν στο γράφω αυτό για να σου κάνω τον έξυπνο.. Αλλα για να έχεις υπόψιν σου οτι σε τιμή που με προγραμματισμό αντέχεται υπάρχει πλέον ήχος αδιανόητος πριν απο λίγα χρόνια για τους κοινούς θνητούς.

Συμπέρασμα τα μοντέρνα ψηφιακά όντως έχουν ανεβάσει τον πήχη σε απίστευτο ύψος.. Καλά νέα σίγουρα, όπως καλό νέο είναι οτι ακούς απο ένα μικρό κουτάκι που έχει κάτω από 200 ευρώ τον ήχο ενός πολύ καλού cdplayer του χιλιάρικου (και βάλε) πρίν απο επτά οκτώ χρόνια με ευελιξία, δυνατότητες και ακρίβεια που δεν υπήρχε κάν μέχρι πρόσφατα..

Last edited: