iFi iDSD Nano

ε, εντάξει μικρό το κακό... ενα "παραθύρι" πάντα βρίσκεται..

Εγώ μόλις πέρασα driver και firmware... μου έκανε κάτι κόλπα με τον driver .. έβγαζε ένα error σε κάποια στιγμή, και δυο φορές δεν τον πέρασε σωστά... με την τρίτη έγινε!
Μετά το f/ware έγινε εύκολα...
Πλέον παίζει και απο usb3.0

Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

τα οποία τι dac chip χρησιμοποιούν;;
Propritary συνήθως. Π.χ. Emm Labs, dCS και μερικά ακόμα. Αλλά η ιδιομορφία βρίσκεται στα interface και στα πρωτόκολλα μεταφοράς δεδομένων.
Ρίξτε μιά ματιά στο site Sonoma. Ενημερωτικό και ενδιαφέρον.

τελικά -όπως αναφέρω και στο νήμα του foobar- μετά από την αναβάθμιση driver, firmware και ένα σχετικό παίδεμα με το σετάρισμα του foobar μου παίζει και native dsd128 (οχι DoP)

έχω την εντύπωση όμως πως ενω πριν το f/w update το Mac το έβλεπε σαν 32bit τώρα το βλέπει σαν 24... δεν είμαι σίγουρος όμως!
και στο pc το ίδιο... για να παίξει ks στο jrmc το είχα ρυθμίσει πριν στα 32 bit integer ενώ πλέον για να παίξει έπρεπε να το ρυθμίσω στα 24...

οχι πως έχει ιδιέταιρη σημασία αλλά γιατί να συμβαίνει αυτό;

Last edited:
πως το προτιμάτε οι κάτοχοι usb powered ή battery powered;;
εγώ νομίζω usb αν και τώρα που θέλει φόρτιση έτυχε να έχω αλλάξει και driver & f/ware οπότε δεν ξέρω...

Εχω το vdac 1 της musical fidelity.Ειναι καλυτερο το ifi idsd σαν dac;Και επισης που το βαζετε σε ενταση για την εξοδο rca;Και σαν ενισχυτης ακουστικων ειναι καλο;Το σκεφτομαι για αναβαθμιση!

Επειδη ειμαι ετοιμος να το παρω και επειδη ειμαι και ανεπειδεκτος τελικα!!!
Θα το δουλεψω με ενεργα ηχεια (γιαυτη την χρηση το θελω μονο).....οποτε οταν το συνδεω στις rca θα μπορω να τα κουμανταρω απο το volume???
Η ειναι μονο για τα ακουστικα???

τωρα μιλησα με αντιπροσωπο που βρισκεται λογω εκθεσης στην γερμανια.Η εξοδος ειναι μεταβλητη και ρυθμιζεται απο το ποντεσιομετρο.Οποτε λειτουργει σαν προενισχυτης -dac

Επειδη ειμαι ετοιμος να το παρω και επειδη ειμαι και ανεπειδεκτος τελικα!!!
Θα το δουλεψω με ενεργα ηχεια (γιαυτη την χρηση το θελω μονο).....οποτε οταν το συνδεω στις rca θα μπορω να τα κουμανταρω απο το volume???
Η ειναι μονο για τα ακουστικα???

Θα μπορείς !!!

Ναι είναι Μόναχο. Θα επιστρέψει την άλλη Δευτέρα..
Φίλε mdvq στείλε του ένα mail και ρώτα τον αν έχει ακόμα κομάτια (την τελευταία φορά που τον είχα ρωτήσει του είχαν μείνει τέσσερα) και αν έχει χτύπα ένα απο το eshop του για να προλάβες και το παίρνεις σε λίγες μέρες που θα γυρίσει.

Last edited:
Ξερεις κανεις που εχει ακουσει και το vdac εαν ειναι καλυτερο;Επισης εχω τα ακουστικα superlux hd681 μονταρισμενα θα παιξει σαν ενισχυτης ακουστικων καλα;Ο αντιπροσωπος μου ειπε το εκθεσιακο κομματι το εδωσε για τεστ στο περιοδικο ηχος και δεν μπορω να το ακουσω.

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Ξερεις κανεις που εχει ακουσει και το vdac εαν ειναι καλυτερο;Επισης εχω τα ακουστικα superlux hd681 μονταρισμενα θα παιξει σαν ενισχυτης ακουστικων καλα;Ο αντιπροσωπος μου ειπε το εκθεσιακο κομματι το εδωσε για τεστ στο περιοδικο ηχος και δεν μπορω να το ακουσω.

Ότι κι αν σου πούμε εμείς,αν δεν το ακούσεις ο ίδιος...
Κάποια στιγμή θα το έχει πάλι υποθέτω,οπότε υπομονή.

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Αυριο θα κανω τα δεοντα......ευχαριστω ολους σας!

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους με κακή προιστορία και θερμό χαρακτήρα:

Πάρε κοντά το laptop και πες να στο στήσουν επιτόπου να παίζει.
Μην το πάρεις έτσι και σε δυσκολέψει στο στήσιμο και φύγει από κάνα παράθυρο.
(Κι άντε να το βρεις μετά μια σταλιά που είναι.)

Καλοάκουστο εύχομαι,καλές μουσικές!

Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους με κακή προιστορία και θερμό χαρακτήρα:

Πάρε κοντά το laptop και πες να στο στήσουν επιτόπου να παίζει.
Μην το πάρεις έτσι και σε δυσκολέψει στο στήσιμο και φύγει από κάνα παράθυρο.
(Κι άντε να το βρεις μετά μια σταλιά που είναι.)

Καλοάκουστο εύχομαι,καλές μουσικές!
Τα ναυτάκια διάβασαν προσεκτικά τις οδηγίες και αναφέρουν. ..
1.Αν το πάρω και δεν μπορούν να μου το στήσουν α)θα φύγει εξίσου αλλά από την τζαμαρία β)θα είναι αργά για δάκρυα Σωκρατη...το ποσό θα έχει αλλάξει χέρια!!
2.Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πούμε επιτέλους από κοντά και να δοκιμάσουμε μαζί.
Συνελόντι ειπείν ....δεν παίρνω μαζί μου το λάπτοπ.

Eγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μελόδραμμα για μια απλή εγκατάσταση drivers και μια εξισου απλή προαιρετική Firmware με σαφείς οδηγίες απο τον κατασκευαστή. Μασημένη τροφή είναι..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Τα ναυτάκια διάβασαν προσεκτικά τις οδηγίες και αναφέρουν. ..
1.Αν το πάρω και δεν μπορούν να μου το στήσουν α)θα φύγει εξίσου αλλά από την τζαμαρία β)θα είναι αργά για δάκρυα Σωκρατη...το ποσό θα έχει αλλάξει χέρια!!
2.Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πούμε επιτέλους από κοντά και να δοκιμάσουμε μαζί.
Συνελόντι ειπείν ....δεν παίρνω μαζί μου το λάπτοπ.

Οκ,μην το σκεφτείς καθόλου,κατευθείαν στο 2.
Και θα περάσουμε καλά και η δουλειά μας θα γίνει.
:ernaehrung004:

Eγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μελόδραμμα για μια απλή εγκατάσταση drivers και μια εξισου απλή προαιρετική Firmware με σαφείς οδηγίες απο τον κατασκευαστή. Μασημένη τροφή είναι..
Ή δεν είχες πότε e mu ή το λάπτοπ σου είναι toshiba:flipout:
Δεν μπορεις να φανταστείς αγαπητέ, τι μπλε οθόνες έχω δει για μια απλή εγκατάσταση drivers.
Εξ ου και το κλάμα!!