iFi iDSD Nano

Φαινεται να κανει δουλεια το προγραματακι το εβαλα στην ρυθμιση audiophile και μου φαινεται αρκετα καλυτερα τωρα.Στην ενεργεια το εχω μεγιστες επιδοσεις!

Οδηγους πιο καινουριους σε usb πως μπορω να βρω;Επισης ειναι καλυτερα για dsd και flac να ειναι πανω σε usb 3;

Οδηγους πιο καινουριους σε usb πως μπορω να βρω;Επισης ειναι καλυτερα για dsd και flac να ειναι πανω σε usb 3;

Εμένα δεν έχει διαφορά...
Είναι ένα απλό λάπτοπ με 4gb ram. Σε όλες τις θύρες παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα.
Μάλλον κάτι τρέχει...
Έχεις δώσει στον foobar την μέγιστη προτεραιότητα;

Σε λαπτοπ ειχα παλι τετοια θεματα εαν υπηρχαν και αλλες συσκευες στις ιδιες θυρες.

Ε δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις και άλλες συσκευές στην ίδια θύρα ότι υπολογιστή και να έχεις... Εδώ λένε πως κανονικά η μονή συσκευή που πρέπει να είναι πάνω στο κομπιούτερ είναι ο DAC και τα αρχεία από δίκτυο...

Πολλες φορες οταν η οθονη του λαπτοπ εβγαινει εκτος ή εμπαινε στον screensaver εκανε κοψιμο για κλασματα ο ηχος.Πολυ σπαστικο!

Σωστα αυτο το καταλαβα ειδικα κατι γινεται στην τροφοδοσια του λαπτοπ οταν σβηνει η οθονη και δεν αποφευγεις με τιποτα το κοψιμο!

Last edited:
Το Screen saver το έχω ανενεργό αλλά σε εμένα όταν σβήνει η οθόνη δεν ακούγεται τπτ.. Μήπως απλά έχει να κάνει με το ότι είναι πιο καινούριο μηχάνημα; Το έχω από Σεπτέμβρη περίπου...

Εδω και κανα διωρο ακουω και γω το μικρακι,
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι για τα λεφτα που κανει ειναι κλοπη....
παιζει απιστευτα καλα,αξιζει μεχρι και το τελευταιο σεντς.
Ολη η λεπτομερεια εκει,μπασα αρκετα εκτεταμενα,εκει που χανει ειναι στο τρισδιαστατο και στο ευρος σκηνης,
αλλα αν συνυπολογισουμε οτι τρεχει τον τελικο μου απευθειας χωρις προ απ το ποτενσιομετρο του μονο ειναι και πολυ αυτο που δινει.
Βεβαια δεν συγκρινεται με θηρια που εχουν περασει κατα καιρους απο δω,αλλα αυτα καναν και τα δεκαπλασια και εικοσαπλασια.
Η τεχνολογια εχει αρχισει και κλεινει την ψαλιδα,
βεβαια ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω οτι σε ενα low budget συστημα παει περκετι,μετα παμε αλλου.

Πιο αλλο ρε παιδια;Εαν εχει λιγο περισσοτερο root γιατι γενικα παιζει χαμηλα στα 1.65v η εξοδος του.Παντως εχει πολυ καλη στερεοφωνικη εικονα και ολα φαινονται πολυ μπροστα η εικονα των οργανων και της φωνης νοιωθεις οτι ειναι κοντα σου.

Για πες και για τ´αλλο....που κανει περιπου τα μισα λεφτα!!!

Μιχαλη το αλλο δεν μου δουλευει δεν εχει driver για τα win 8.1,ουτε και για mavericks sto mac
Δυστηχως τσαμπα μου το εδωσες.

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Υπάρχει κάποια σύγκριση του iFi iDSD Nano με τις υλοποιήσεις του dac mambo V1,2,3. Πιστεύω ότι θα ενδιέφερε πολλούς, εξαιτίας της ολοκληρωμένης μορφής του πρώτου και φυσικά της τιμής του.

Δεν υπαρχει καμια συγκριση που να εχω βρει στο ιντερνετ.Τωρα οσοι τα εχουνε ακουσει και τα δυο μπορουνε να μας πουνε αποψεις.

Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Υπάρχει κάποια σύγκριση του iFi iDSD Nano με τις υλοποιήσεις του dac mambo V1,2,3. Πιστεύω ότι θα ενδιέφερε πολλούς, εξαιτίας της ολοκληρωμένης μορφής του πρώτου και φυσικά της τιμής του.

To iFi είναι μια ολοκληρωμένη υλοποπίηση με κουτί συσκευασία πολύ καλό δέκτη και λυμένο το θεμα της τροφοδοσίας. Το mambo είναι μια πολύ καλή υλοποίηση ντάκ σε πλακέτα που πρέπει κάνεις να προσθεσει το κουτί τον μετασχηματιστή, τον δέκτη τα rca, εξόδου και άλλα για να παίξει στο σύστημα. Όταν του προστεθούν όλα αυτά η τιμή του ξεπερνάει κατα πολύ το ιφι και ως εκ τούτου δεν μπορούν να συγκριθούν ως ίσα.

Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

To iFi είναι μια ολοκληρωμένη υλοποπίηση με κουτί συσκευασία πολύ καλό δέκτη και λυμένο το θεμα της τροφοδοσίας. Το mambo είναι μια πολύ καλή υλοποίηση ντάκ σε πλακέτα που πρέπει κάνεις να προσθεσει το κουτί τον μετασχηματιστή, τον δέκτη τα rca, εξόδου και άλλα για να παίξει στο σύστημα. Όταν του προστεθούν όλα αυτά η τιμή του ξεπερνάει κατα πολύ το ιφι και ως εκ τούτου δεν μπορούν να συγκριθούν ως ίσα.

και ενισχυτη ακουστικων και variable εξοδο με ποτενσιομετρο,απ την αλλη το mambo μπορεινα παιζει καλυτερα συνολικα δεν τοχω ακουσει.

Σαφώς αλλα είναι εντλώς άστοχη μια απευθείας σύγκριση με το iFi