iFi iDSD Nano

καλημερα σας.ναι υπαρχει το asio ifi.αυτο επιλεγω? ευχαριστω
Προφανώς φίλε μου....
Δοκίμασε το δεν δαγκώνει.. Χα χα χα!! Πλάκα κάνω...
Διάβασε το νήμα που σου είπε πιο πάνω ο Sok έχει όλες τις ρυθμίσεις για να παίξει ο foobar σούπερ!!!!!

Προφανώς φίλε μου....
Δοκίμασε το δεν δαγκώνει.. Χα χα χα!! Πλάκα κάνω...
Διάβασε το νήμα που σου είπε πιο πάνω ο Sok έχει όλες τις ρυθμίσεις για να παίξει ο foobar σούπερ!!!!!

το εκανα και φαινεται και ακουγεται πολυ διαφορετικα ο ηχος στα presonus.... κατεβασα και μερικα κομματακια απο hd tracks... αλλα δεν εχει πολυ ποικιλια απο τραγουδια......εχετε υπ`οψιν σας κανενα αλλο?και μια τελευταια ερωτηση ο διακοπτης που εχει τι ειναι?

το εκανα και φαινεται και ακουγεται πολυ διαφορετικα ο ηχος στα presonus.... κατεβασα και μερικα κομματακια απο hd tracks... αλλα δεν εχει πολυ ποικιλια απο τραγουδια......εχετε υπ`οψιν σας κανενα αλλο?και μια τελευταια ερωτηση ο διακοπτης που εχει τι ειναι?

Αν εννοείς για το διακόπτη του ifi είναι on/off και ένταση.

Σύμφωνα με την ifi ο διακόπτης digital filter έχει τις εξής επιλογές ανάλογα με το σήμα που αποκωδικοποιεί:

PCM: Standard/Minimum Phase digital (selectable)
DSD: Standard/Extended Range analogue (selectable)
DXD: Bit-Perfect Processing, analogue filter (fixed) (άρα στην περίπτωση αυτή δεν παίζει ρόλο ο διακόπτης)

Η εταιρεία γράφει επίσης

Digital Filter: Alternate between Standard or Minimum Phase. Tip: we recommend Minimum Phase for listening; Standard for measurements.

εγω εχω το ifi micro...εκανα update σε 0.5a Strawberry

ακομα δεν εχω καταλαβει τι κανουν οι επιλογες...
1)usb buffer streaming
και
2)samples

εχουν επιροη στο ηχητικο αποτελεσμα;

επισης ξερει κανεις να μας πει για το iusb αν αξιζει...εντυπωσεις και τα σχετικα ;
:)

μα δεν εχω usb 3....εγω παραυτα σε αλλο αναφερθηκα....εαν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα :)

Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις ή όχι... Λειτουργεί κ με usb2.
Το αν αξίζει μόνο με ακρόαση θα το αποφασίσεις εσύ... Δεν γίνεται αλλιώς...

Ναι εσυ ακουσες διαφορα;θα το επαιρνες;
Δλδ το usb 3 ακουγεται καλυτερα απο το iusb σε usb 2;!

Φίλε μου δεν ξέρω... Αν είχα τα λεφτά ίσως.. Δεν τα έχω όμως
Νομίζω πως το 3 είναι πιο "σωστό" μηχάνημα από το απλό...

Να στο πω αλλιώς... Αν ήταν να πάρω κάποιο θα έπαιρνα οπωσδήποτε το 3. Το απλό δεν θα το έπαιρνα..

οκ ...οσο αφορα τις επιλογες usb streaming και το sample ξερεις να απαντησεις;