iFi iDSD Nano

Διαβάζοντας τα σχόλια περίμενα μια μεγάλη διαφορά. Γιαυτο και ποσταρα την ερώτηση.
Τωρα κατάλαβα οτι δεν θα πρέπει να περιμένω χαωδη διάφορα !

Στο info του ifi μου γραφει revision 5.20 που νομιζω ειναι το τελευταιο. Μεταχειρισμένο το πήρα, ισως το εχει κανει update ο προηγούμενος.

Ναι το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει το update. Απλά έλεγξε το να είσαι σίγουρος!

Επίσης ο ενισχυτής ακουστικών του δεν είναι κ πολύ δυνατός. Τα 380 δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά έχουν.

Ναι όντως θα το τσεκάρω ξανά το firmware.

Για τα ακουστικα:

Impedance
54 Ω

Connector
3.5 mm Jack, straight

Frequency response
8 - 27000 Hz

Max. sound pressure level
110 dB (1 kHz, 1 Vrms)

THD, total harmonic distortion
< 0,1% (1 kHz, 100dB SPL)

καλησπερα σας.εχω συνδεσει το ifi με τα ηχεια presonus eris 4.5. καθως ακουγα μουσικη ξαφνικα σταματησε. δοκιμασα τα ηχεια στην τηλεοραση και δουλευουν κανονικα. υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το ifi? το λαμπακι αναβει κανονικα. συνδεσα ακουστικα αλλα και παλι δεν βγαζει ηχο.τι μπορει να εχει συμβει?ευχαριστω για το χρονο σας

καλησπερα σας.εχω συνδεσει το ifi με τα ηχεια presonus eris 4.5. καθως ακουγα μουσικη ξαφνικα σταματησε. δοκιμασα τα ηχεια στην τηλεοραση και δουλευουν κανονικα. υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το ifi? το λαμπακι αναβει κανονικα. συνδεσα ακουστικα αλλα και παλι δεν βγαζει ηχο.τι μπορει να εχει συμβει?ευχαριστω για το χρονο σας
Μήπως είσαι σε battery mode κ έχει τελειώσει η μπαταρία;

Πάντα συνδεδεμένο με τον υπολογιστη το έχω. Και όταν έκλεισα τον υπολογιστη το άνοιξα και είχε μπαταρία...

Τώρα μπορεί να λέω και βλακειες... Απλά προσπαθώ να σας πω το έκανα.. Εγγύηση λογικά δεν έχω γιατί το πήρα πριν από τρία χρόνια περίπου

Το ενεργοποιείς αφού ανοίξεις τον υπολογιστή ναι;

Δεν ξέρω τι να πω τότε φίλε μου!
Άνοιξε ένα ερώτημα στην εταιρεία ή επικοινώνησε με την αντιπροσωπία.
Πάντως η μπαταρία αλλάζει.

Ναι το ενεργοποιώ κανονικά και ανάβει και το λαμπάκι του...θα δοκιμάσω να κάνω ένα ερώτημα στην εταιρεία και βλέπουμε. Ευχαριστώ...

Ναι το ενεργοποιώ κανονικά και ανάβει και το λαμπάκι του...θα δοκιμάσω να κάνω ένα ερώτημα στην εταιρεία και βλέπουμε. Ευχαριστώ...
Με άλλον υπολογιστή δοκίμασες;
Με άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής;
Μήπως έχει γίνει κάποια αλλαγή στα settings του προγράμματος ή του υπολογιστή;

YouTube και foobar... Δεν άλλαξε κάτι. Ξαφνικά εκεί που άκουγα μουσική σταμάτησε

τελικα ειχε σκασει η μπαταρια....... το ανοιξα και την ειδα...αξιζει τωρα η αγορα του ifi nano ione για αντικατασταση αυτου που ειχα? η εχετε να προτεινεται κατι αλλο? ευχαριστω

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

τελικα ειχε σκασει η μπαταρια....... το ανοιξα και την ειδα...αξιζει τωρα η αγορα του ifi nano ione για αντικατασταση αυτου που ειχα? η εχετε να προτεινεται κατι αλλο? ευχαριστω

Μπές στο site της ifi ,γράψε το πρόβλημα σου ,πόσταρε και τις φωτό και θα σε βοηθήσουν .
Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας .
Πρίν κάνεις οτιδήποτε ακολούθησε αυτά που σου έγραψα .

Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Μπές στο site της ifi ,γράψε το πρόβλημα σου ,πόσταρε και τις φωτό και θα σε βοηθήσουν .
Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας .
Πρίν κάνεις οτιδήποτε ακολούθησε αυτά που σου έγραψα .

θα ανοιξω ενα ticket στην εταιρια θα βαλω και φωτο και βλεπουμε! σ`ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

θα ανοιξω ενα ticket στην εταιρια θα βαλω και φωτο και βλεπουμε! σ`ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν όσο καλύτερα μπορούν .
Θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώσεις για την πορεία ,γιατί όπως καταλαβαίνεις η υποστήριξη είναι πολύ σημαντική .
Καλή επιτυχία .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν όσο καλύτερα μπορούν .
Θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώσεις για την πορεία ,γιατί όπως καταλαβαίνεις η υποστήριξη είναι πολύ σημαντική .
Καλή επιτυχία .

και βεβαια θα σας ενημερωσω! ευχαριστω και παλι για την βοηθεια και για τον χρονο σας!!!

Επειδή νομίζω πως αλλάζει σχετικά εύκολα η μπαταρία πάρε ένα τηλ στην αντιπροσωπία. Πιθανώς να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Αν δεν είναι κλειστά λόγω διακοπών...

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Επειδή νομίζω πως αλλάζει σχετικά εύκολα η μπαταρία πάρε ένα τηλ στην αντιπροσωπία. Πιθανώς να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Αν δεν είναι κλειστά λόγω διακοπών...

Στο micro η πρόσβαση δεν ήταν τόσο εύκολη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Όπως και να έχει κάνε ένα τηλ....

Μιχάλη θεωρώ ότι λόγω της άμεσης ανταπόκρισης της μαμάς ifi ,η επικοινωνία μαζί της θα έχει θετικότερο αποτέλεσμα ,για τον φίλο .