ifi micro + ifi nano iusb 3.0

Απάντηση: Re: ifi micro + ifi nano iusb 3.0

απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εχεται mac....ισως λεω ισως το mac να δινει καλυτερο ρευμα απο ενα κοινο λαπτοπ.
παντως εγω μετα απο μια μερα καταλαβαινω οτι παιζει εξαισια τα φωνητικα πλεον μ αρεσουν και τα mp3 που πριν δισταζα καπως.
θα μου αρεσε να ηταν στην ιδια τιμη και να το ειχε ενσωματομενο μεσα στο dac.

και κατι αλλο....το λαπτοπ μου εχει usb 2.0.θα παιξει καλυτερα εαν το καλωδιο ειναι usb 3.0?!

εχω ενα καλωδιο της kimber usb 2.0 και της ifi που ειχε στην συσκευασια usb 3.0....πιο να προτιμησω; :)

και οποιος ξερει κανενα καλο usb 3.0 να προτινει :)

Ποιό να είχε ενσωματωμένο στο dac ;

όχι αν το ενεργοποιήσεις πριν το συνδέσεις στον υπολογιστή ΔΕΝ φορτίζει μπαίνει σε battery mode
δες το manual
αν είναι ήδη συνδεδεμένο στον υπολογιστή (ενεργοποιημένος ο υπολογιστής εννοείται) και το ενεργοποιήσεις τότε δεν καταναλώνει μπαταρία... σε eco mode (κυρίως) ή normal (πιο σπάνια) mode που το χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον. Σε turbo mode δεν ξέρω ίσως να καταναλώνει ΚΑΙ μπαταρία... αλλά αν διαβάσεις το μανουαλ τα λέει όλα!
Το μηχανάκι φορτίζει και με το κοινό καλώδιο ... δεν έχει να κάνει αν είναι διπλό ή όχι και δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς δλδ!
Ανεξάρτητα αν τυχών το λαπτοπ σου δεν έχει καλή τροφοδοσία θα το φορτίζει δεν μπορεί... ίσως αργά αλλά θα το φορτίζει!

α σε ευχαριστω δεν το ηξερα!!!...σε turbo mode παιζει καλυτερα απο οτι σε normal ξερεις;.....πες μου και αλλα για το dac μου που δεν ξερω χαχα :)

το ifi micro και το ifi nano usb 3.0 θα μπορουσαν να ηταν σε μια συσκευη.

α σε ευχαριστω δεν το ηξερα!!!...σε turbo mode παιζει καλυτερα απο οτι σε normal ξερεις;.....πες μου και αλλα για το dac μου που δεν ξερω χαχα :)

Εμ αυτά παθαίνουμε αν δεν διαβάζουμε τα manual... Κ εγώ δλδ!!!
Χα χα...
Εγώ όπως σου είπα στα νορμάλ ακουστικά μου (70Ωμ/120db) χρησιμοποιώ eco mode. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι το χαμηλότερο gain ακούγεται πιο καλά. Πάντα χρησιμοποιώ το λιγότερο δυνατόν..

Απάντηση: Re: ifi micro + ifi nano iusb 3.0

Hδη έχει αρκετες λειτουργίες ,μάλλον θα γινόταν αρκετά μεγαλύτερο

Εμ αυτά παθαίνουμε αν δεν διαβάζουμε τα manual... Κ εγώ δλδ!!!
Χα χα...
Εγώ όπως σου είπα στα νορμάλ ακουστικά μου (70Ωμ/120db) χρησιμοποιώ eco mode. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι το χαμηλότερο gain ακούγεται πιο καλά. Πάντα χρησιμοποιώ το λιγότερο δυνατόν..

παιζει ρολο που το εχεις οταν δεν συνδεεις ακουστικα;

Η επιλογή αναφέρεται στην έξοδο ακουστικών
Οταν παίζεις με την ομοαξονικη σαν έξοδο δεν παίζει ρόλο ,ουτε οταν χρησιμοποιείς τις αναλογικές εξόδους

Αν είναι κάποιος κάποιος να έφερνε μια βολτουλα κανένα akg702 τι καλά που θα τανε....
Που το ψαχνεις και για τα 701...