Καλησπερα,πρωτον θα θελα να μου πειτε ποιος απο τους παραπανω δεκτες ειναι καλυτερος & δευτερον εχω δυο συνδρομητικες καρτες την tring,al jazzera sports,παιζουν κ οι δυο καρτες ταυτοχρονα σε εναν απο τους δυο δεκτες που εχουν 2 υποδοχες για καρτες?
Δεν μπορώ να σου πω για κάρτες. Επειδή έχω τον Edision από τότε που κυκλοφόρησε, αυτόν θα πρότεινα εγώ.
Μία σημείωση, ο δέκτης δεν δουλεύει σωστά ορισμένα DiSEqC και εκεί το DiSEqC χρειάζεται αλλαγή.
Καλησπερα,πρωτον θα θελα να μου πειτε ποιος απο τους παραπανω δεκτες ειναι καλυτερος & δευτερον εχω δυο συνδρομητικες καρτες την tring,al jazzera sports,παιζουν κ οι δυο καρτες ταυτοχρονα σε εναν απο τους δυο δεκτες που εχουν 2 υποδοχες για καρτες?
Δεν μπορώ να σου πω για κάρτες. Επειδή έχω τον Edision από τότε που κυκλοφόρησε, αυτόν θα πρότεινα εγώ.
Μία σημείωση, ο δέκτης δεν δουλεύει σωστά ορισμένα DiSEqC και εκεί το DiSEqC χρειάζεται αλλαγή.
και οι 2 είναι εξίσου καλοί. όποιον βρει σε καλύτερη τιμή ή ευκολίες πληρωμής να πάρει...
με diseqC έως 4 δορυφόρους της edision και της opticum(για ευννόητους λόγους) συνεργάζεται άψογα...αρκεί παντα να χουμε την κατάλληλη αναβάθμιση (firmware) περασμένη
sat4all οταν λες το δευτερο πακετο σε module τι εννοεις?Δεν παιζουν κ οι δυο καρτες αν τις βαλω στις δυο υποδοχες conax που εχουν οι δυο δεκτες?Ρωταω γτ δεν γνωριζω πολλα απο αυτα....ευχαριστω.