ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

margas ioannis

Senior Member
5 January 2009
489
florina
Ποσο αξιοποιστα ειναι τα τεστ τους . Marantz mm8003 hitech τευχος 140 ο τελικος ενισχυτης ΜΜ 8003επισης τα καταφερνει ιδιαιτερα καλα ειδικα αν αναλογιστουμε το κοστος του και το γεγονος οτι δινει οκτω καναλια ισχυος 140 wrms εκαστο διαθετει ηχητικη ποιοτητα που εχουμε συνηθισει να ακουμε απο πολυκαναλους τελικους διπλασιου η και τριπλασιου κοστους.Μαλιστα ο τελικος της marantz καταφερνει να συνδυασει την πολυ καλη ηχητικη πιστιτητα με τη δυνατοτητα να οδηγησει δυσκολα φορτια [οπως τα magnepan MG3.6 Mε τα οποια τον συνδεσαμε] σε υψηλες σταθμεσ και για παρατεταμενο χρονικο διαστημα διχως προβλημα υπερφορτωσης η υπερθερμανσης. Βαθμολογια hitech marantz mm8003 al.ch 9,4 2]Adcom-7805 al.ch 8 3] Arcam FMJ P7 al.ch 8,6 4] Denon POA-A1HD AL.CH 9,5 . ΗΧΟΣ τευχος 431 Ο Μarantz ικανοποιει στις χροιες πιανου και φωνων, ενω τα πριμα του ειναι στρογγυλα και ξεκουραστα, παρα την αμυδρη σκληραδα που ανιχνευεται σε δευτερη ακροαση. Εντουτοις, δυσκολευεται στα δυνατα περασματα συμφωνικης ορχηστρας, οπου παρουσιαζει ενα συμπιεσμενο ηχητικο πεδιο με ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.

Γιατί; Σου κάνει αυτός ο μετασχηματιστής για 3KVA; :flipout:

g_mm8003_ins.gif

Re: Απάντηση: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Αν αυτός είναι 3 kVA εγώ είμαι η Μαντόνα...:flipout::flipout:

Άρα 8x140W RMS δε βγάζει ούτε στον ύπνο του...
Πόσο μάλλον να πηγαίνει και στα 8x200 RMS minimum (ε... οδήγηση δεν είπαμε ότι έχει; )
Τρίπαθος να ήτανε θα ήθελε τουλάχιστον 2KVA μετασχηματιστή!

Αλήθεια, πρέπει να διαβάζουμε τα περιοδικά για να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Αλήθεια, πρέπει να διαβάζουμε τα περιοδικά για να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας; :p

απλα τα διαβαζουμε για να ενημερωθουμε για τα νεα προιοντα :Banane0:

Σωστό , τα διαβάζουμε για να περνάμε την ώρα μας στο wc
Ωστόσο επηρεάζουν πολύ κόσμο που δεν έχει επαφή με το ιντερνετ αλλά έρχεται η ώρα τους
Βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να τροποποιήσουν τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος μιας και όταν προκύψει η αγορά ο χρήστης θα μάθει τα πραγματικά
Η μήπως όχι ?

Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Σωστό , τα διαβάζουμε για να περνάμε την ώρα μας στο wc
Ωστόσο επηρεάζουν πολύ κόσμο που δεν έχει επαφή με το ιντερνετ αλλά έρχεται η ώρα τους
Βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να τροποποιήσουν τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος μιας και όταν προκύψει η αγορά ο χρήστης θα μάθει τα πραγματικά
Η μήπως όχι ?

Μπα? Και εσυ εκει το διαβαζεις? Γιατι νομιζα οτι ημουν ο μονος. Αλλωστε πια αλλη στιγμη μπορεις να βρεις ελευθερο χρονο να διαβασεις περιοδικο???:Banane0:
:flipout::flipout::flipout:

Αναφορικά με τον marantz στην αρχή του thread απλά ο ΗΧΟΣ τον αξιολογεί στην κατηγορία τιμής που ανήκει ενώ το HITECH το έχεσε το θέμα του έδωσε 9.4 και τον denon POA-A1HD 9.5!βλεπω διόρθωση στο επόμενο τεύχος
Θα πάρει τηλ ο αντιπρόσωπος της denon και θα τους πει ότι δεν έχει διαφήμιση αν δεν διορθώσουν
Έχει γίνει αυτό !

Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Μπα? Και εσυ εκει το διαβαζεις? Γιατι νομιζα οτι ημουν ο μονος. Αλλωστε πια αλλη στιγμη μπορεις να βρεις ελευθερο χρονο να διαβασεις περιοδικο???:Banane0:

Βασίλη κυριακη πρωί με τον καφέ
Μάλιστα καμιά φορά βάζω τα γέλια δυνατά μόνος μου και αναρωτιέται η κυρα καλά αυτός με τον ΗΧΟ δεν μπήκε στο μπάνιο η με τον ΑΡΚΑ?:aetsch:

Μάλιστα καμιά φορά βάζω τα γέλια δυνατά μόνος μου και αναρωτιέται η κυρα καλά αυτός με τον ΗΧΟ δεν μπήκε στο μπάνιο η με τον ΑΡΚΑ?:aetsch:
+1000000 αλλά πιο πολύ γέλιο ρίχνω με το Hi tech....

Εμένα κορόιδευες... Και μετά έγινες μπαμπάς και είδες τη γλύκα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Εμένα κορόιδευες... Και μετά έγινες μπαμπάς και είδες τη γλύκα...

Χιλια συγνωμη. Εχεις απολυτο δικιο σε ξεχασα. Ο πρωτος που εχει ολη τη συλλογη του στην τουαλετα ειναι ο Tzimisce (ηχος-χαιτεκ και φιντελιτι παρακαλω).:firstprize:

Πλακα πλακα τωρα την ειδα την γλυκα. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Να υποθεσω οτι και τον καφε τον περνεις μαζι??????:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Να υποθεσω οτι και τον καφε τον περνεις μαζι??????:ADFADF1:

Ε πως θα κάνει το τσιγάρο; Ξεροσφύρι;

Κάτσε να αρχίσει να περπατάει το μικρό και να σου χτυπάει την πόρτα του μπάνιου να δεις την άλλη γλύκα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Ε πως θα κάνει το τσιγάρο; Ξεροσφύρι;

Κάτσε να αρχίσει να περπατάει το μικρό και να σου χτυπάει την πόρτα του μπάνιου να δεις την άλλη γλύκα!

ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ?????? Οχι ρε π@υστ% μου, εχω μεινει πολυ πισω τελικα. :ADFAD2: