ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ?????? Οχι ρε π@υστ% μου, εχω μεινει πολυ πισω τελικα. :ADFAD2:

Εμείς οι κομπιουτεράδες όταν δουλεύουμε στον υπολογιστή καπνίζουμε...

όχι ρε παιδιά. μπροστα στο παιδί? γι´αυτό καπνίζει στο μπάνιο με καφέ και "ήχο", ο δικός μας.!!!!!
Πραγματικά πάντως τα περιοδικά αυτά έχουν ξεκάθαρα καταντίσει του κ..λου, ενώ παλιότερα κρατούσαν κάποια προσχήματα, ειδικά σε ομαδικές μετρήσεις κ.λ.π.
Πάντως αυτό που δεν ήξερα, είναι με πόσους πολούς, έχουμε κοινό τόπο διαβάζματος αυτών των περιοδικών.(το μπάνιο δηλαδή)!!!!

Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Πάντως αυτό που δεν ήξερα, είναι με πόσους πολούς, έχουμε κοινό τόπο διαβάζματος αυτών των περιοδικών.(το μπάνιο δηλαδή)!!!!

Να τα λεμε με το ονομα τους. Δεν ειναι το μπανιο, το αφοδευτηριο ειναι. :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πάντος ρε παιδια ορισμενες βαθμολογίες ειναι για σπαζοκεφαλιες :argue:

Ειδου γιατι.

HXOΣ:Bryston 4BSST, βαθμ.:4,4.
Audia Flight 50, βαθμ.:4,7.

HITECH:Bryston 4BSST, βαθμ.:9,6.
Audia Flight 50, βαθμ.:9,5.

Πες μου τωρα εσυ ποιος ειναι καλυτερος.
Μαλλον ο φτηνότερος :idea:

Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Πάντος ρε παιδια ορισμενες βαθμολογίες ειναι για σπαζοκεφαλιες :argue:

Ειδου γιατι.

HXOΣ:Bryston 4BSST, βαθμ.:4,4.
Audia Flight 50, βαθμ.:4,7.

HITECH:Bryston 4BSST, βαθμ.:9,6.
Audia Flight 50, βαθμ.:9,5.

Πες μου τωρα εσυ ποιος ειναι καλυτερος.
Μαλλον ο φτηνότερος :idea:

Πες μου που τα διαβαζεις για να σου λυσω την σπαζοκεφαλια :aetsch:

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Πες μου που τα διαβαζεις για να σου λυσω την σπαζοκεφαλια :aetsch:

:flipout::flipout::flipout:

Επειδη με έφαγε η περιέργεια να δω τη θα μου απαντησεις σου λέω οτι τα διαβάζω παντού εκτός απο την τουαλέτα. :alberteinstein:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Επειδη με έφαγε η περιέργεια να δω τη θα μου απαντησεις σου λέω οτι τα διαβάζω παντού εκτός απο την τουαλέτα. :alberteinstein:

Eμ εκει ειναι το λαθος σου. Γιατι στην τουαλετα θα σφιχτεις και λιγο και πανω στο ζορι θα σου ερθει και η λυση του γριφου (δοκιμσε το μια φορα και δεν θα χασεις).

Μιας και δεν θελω να σου χαλασω τις συνηθειες θα σου πω εγω την λυση για το ποιος ειναι καλυτερος.

Τα ιδια σκ@τ@ ειναι.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ειλικρινα μόνο να το φανταστώ μπορώ...
Πάντος αν τα φύλλα τους ήταν και απο χαρτι γκοφρέ τα Reviews Θα είχαν και μια πρακτικη λύση, με το που τα διάβασες θα τα χρησιμοποιούσες κιόλας εκεί να δεις ανακούφιση.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Μιας και δεν θελω να σου χαλασω τις συνηθειες θα σου πω εγω την λυση για το ποιος ειναι καλυτερος.
Τα ιδια σκ@τ@ ειναι.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Οσο γι άυτο ισως ανοιξω θέμα για τον καλυτερο τρανζιστορατο εως 5000ευρω
ως μελλοντικη αναβαθμιση, εκτος & αν εχεις κανέναν στον νου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙΤECH & ΗΧΟΣ

Οσο γι άυτο ισως ανοιξω θέμα για τον καλυτερο τρανζιστορατο εως 5000ευρω
ως μελλοντικη αναβαθμιση, εκτος & αν εχεις κανέναν στον νου.

Mιλας για δικαναλο ή πολυκαναλο. Αν μιλας για πολυκαναλο να σου απαντησω. Αν μιλας για δικαναλο να σου πει ο Tzimisce. Τα διαβαζει και αυτος στην τουαλετα και ειναι του δικαναλου.:flipout::flipout::flipout:

Μιλαω για δικαναλο (πολυκαναλο εχω για τα περειφεριακα), προσεξε τη θα απαντησεις & δωσω τσαμπα ενα σκασμο λεφτα :flybye:, ελπιζω να μην ειναι κανενας με τα χαρακτηριστικα απο τις τελευταιες σελιδες τους γιατι τις ξερω απεξω, εκτος εαν συμφωνεις και συ με τον συγκεκριμένο. :captain: