Ηλεκτρικές σκούπες και robot

Re: Dyson

Ωραία, οπότε μάλλον με βλέπω να προχωράω στην αγορά. Εσείς που είστε κάτοχοι, ποίο μοντέλο έχετε αν επιτρέπεται;

Re: Απάντηση: Dyson

Έκανε δουλειά?

εβγαζε ζεστη ... αθορυβο φαινοταν αλλα μεσα στο καταστημα τι να καταλαβεις
ουτε κοιταξα τις ρυθμισεις πολυ να ανεβασω τη θερμοκρασια να δω που θα παει
παντως εβαζες το χερι μπροστα και εβγαζε ζεστη . δε σ εκαιγε κι ολας αλλα οκ .

359 νομιζω το χε ? :flipout:
james-dyson-air-multiplier.jpg

dyson-multiplier-xl.jpg

Last edited:

Ωραία, οπότε μάλλον με βλέπω να προχωράω στην αγορά. Εσείς που είστε κάτοχοι, ποίο μοντέλο έχετε αν επιτρέπεται;

DC37 λόγω σκύλου. Δεν την αλλάζω για κανένα λόγο.

:ADFADF1:

Έτσι είναι και οι ανεμιστήρες τους. Τους είχε η McLaren μέσα στο γκαράζ, στο grand prix της Μαλαισίας όπου η ζέστη και η υγρασία ήταν τρομερή. Μάλλον θα κάνουν δουλειά.

Οι ανεμιστήρες dyson σε σχέση με τους κλασικούς
δεν είναι πιο φθηνοί (έχουν δεκαπλάσια τιμή)
δεν έχουν μικρότερη κατανάλωση
δεν είναι πιο αθόρυβοι
για την ροή αέρα και την απόδοση , δεν έχω δει κανένα αναλυτικό τεστ, αλλά υποθέτω ότι δεν είναι και πιο αποδοτικοί.

Δοκιμάστε τους, στην επιθυμητή ένταση, τουλάχιστο για να είστε σίγουροι για τη φασαρία που κάνουν, πριν αγοράσετε.

Φυσικά και κάνουν πασαρέλα στην F1 , καθώς είναι πανέμορφα μοντέλα, και η F1 είναι ιδανικό τοπίο για πάσα διαφήμιση :-)

Φυσικά και κάνουν πασαρέλα στην F1 , καθώς είναι πανέμορφα μοντέλα, και η F1 είναι ιδανικό τοπίο για πάσα διαφήμιση :-)
Για να τους έχουν μέσα σε κλειστό γκαραζ την ώρα του αγώνα με 30-τόσους βαθμούς θερμοκρασία, μάλλον κάτι θα κάνουν :)

Εκτός αν δεν λειτουργούσαν καν και τους είχαν για μόστρα. Δύσκολο να ξέρεις χωρίς πτερύγια.

Για να τους έχουν μέσα σε κλειστό γκαραζ την ώρα του αγώνα με 30-τόσους βαθμούς θερμοκρασία, μάλλον κάτι θα κάνουν :)

Εκτός αν δεν λειτουργούσαν καν και τους είχαν για μόστρα. Δύσκολο να ξέρεις χωρίς πτερύγια.

Δεν είπα ότι δε λειτουργεί! Φυσικά και λειτουργεί. Έγραψα παραπάνω για το θόρυβο την τιμή και την απόδοση του σε σχέση με τα παραδοσιακά.

Αλλά είναι εκεί και για να διαφημιστεί το προϊόν. Όχι επειδή είναι το καλύτερο όλων.

Στην τελική, κομπρεσέρ με αέρα έχουν, για αερόκλειδα και άλλα. Και φυσικά θα δεις σε μικρότερα πρωταθλήματα και με τον αέρα του κομπρεσέρ να δροσίζονται από απλό πιστολάκι-ακροφύσιο.

Και φυσικά είναι πανέμορφο το άτιμο. Αλλά υπάρχει λόγος που δε το χρησιμοποιούμε για να ψύξουμε λ.χ. ένα htpc.

το πλυντηριο ( dyson contrarotator ) το καταργησανε επειδη ... ειχε τοσο πολυ τεχνολογια που δε μπορουσε να ανεβει αλλο η τιμη

http://www.businessweek.com/article...lling-the-contrarotator-his-educative-failure

Οταν ειχε βγει ειμαι βεβαιος οτι κανενα αλλο δεν ειχε την πατεντα της αντιστροφης ταυτοχρονης πλυσης. Δεν ξερω αν καποιο αλλο την εχει πλεον.

Γέρνει και λίγο το βίντεο προς τη miele..... έδεσε το γλυκό..

Απλώς γέρνει; Εδώ ο τύπος πάει να βγάλει πλεονέκτημα ότι η Miele χρησιμοποιεί σακούλες, σε αντίθεση με τη Dyson!

Είναι τόσο "αθόρυβες" όσο ακούγεται σε αυτό το βίντεο?
http://www.youtube.com/watch?v=U50BZOFiIXs

Το λές ειρωνικά?
Εγώ είχα πάντως μια silent σκούπα κάποιας μάρκας προ Dyson, και την πρώτη φορά που έβαλα μπροστά την DC37 μου φάνηκε πολύ ενοχητικός ο θόρυβος... είχα συνηθίσει την silent ααχχαχαχαχα....
Πάντως δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από την πλειοψηφία των ηλ. σκουπών.

Μήπως είναι υπερεκτιμημένη?
Μάλλον,σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=FeXj1i4ur5Q

Η Dyson του video είναι 5 χρόνια πίσω από το μοντέλο της Miele... η DC14 "βγήκε" το 2004 και η S7 της Miele 2009.
Στα σχόλια απο κάτω, πολλοί αναρωτιούνται γιατί επιλέχθηκε μοντέλο με τέτοια χρονική διαφορά... βέβαια ο φίλος reviewer δεν αναφέρει επίσης ότι 4 αναλώσιμες σακούλες της Miele είχαν ένα κόστος περί των 20+ δολλαρίων.... και κάθε HEPA φίλτρο περί τα 50... ααχχαχχχ.... Και από άποψη τιμής αγοράς, τα ίδια.
Οπότε ακόμα και αν όντως καθαρίζει καλύτερα ή πιο γρήγορα η Miele, δεν έχει κάποιο σαρωτικό προβάδισμα έναντι της Dyson όπως αφήνει να εννοηθεί ο φίλος reviewer... αφού με 20 αλλαγές της σακούλας, παίρνεις και μια Mercedes δώρο... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dyson

Το λές ειρωνικά?
Εγώ είχα πάντως μια silent σκούπα κάποιας μάρκας προ Dyson, και την πρώτη φορά που έβαλα μπροστά την DC37 μου φάνηκε πολύ ενοχητικός ο θόρυβος... είχα συνηθίσει την silent ααχχαχαχαχα....
Πάντως δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από την πλειοψηφία των ηλ. σκουπών.
Φυσικά και δεν το λέω ειρωνικά.Ο θόρυβος που κάνει είναι εκωφαντικός.
Αν είναι όταν χρησιμοποιώ την σκούπα να μου κουβαλάνε την αστυνομία,άστο καλύτερα.

Δεν είναι εκκωφαντικός ο θόρυβος.
Σίγουρα δεν είναι σαν τις αθόρυβες πάντως.

Απάντηση: Dyson

Εγω πάντως τον άκουσα υπερβολικό για να τον ακους μέσα στο σπίτι σου.Με τεχνολογία κομπρεσσερ του 1970 και αδιαφορώντας για τον θόρυβο που βγάζει,φαντάζομαι ότι όλοι οι κατασκευαστές μπορουν να φτιάξουν σκούπες.Η μαγκιά είναι να έχουν δύναμη χωρίς παράλληλα να σε ξεκουφένουν και εκεί,μάλιστα,να την χρυσοπληρώσεις.