Ηλεκτρικές σκούπες και robot

Απάντηση: Dyson

Παίδες κάπου το πράγμα πάει σε συνεχή διαφήμιση μιας συγκεκριμένης μάρκας...σκούπας...Εντάξει είπαμε επι παντός,αλλά όχι κι έτσι...

Δόθηκαν πολλές παραπάνω απο τις απαραίτητες πληροφορίες,καλές αγορές σ´όσους ενδιαφέρονται...

Last edited:
Re: Dyson

Dyson-360-Eye-Robot-Vacuum-Cleaner_6.jpg

Θυμιζει κατι απο star wars droid ...

Ειναι η νεα καινοτομια της Dyson που κανει πολλα βηματα παραπανω σε σχεση με τα υπαρχοντα ρομποτ σκουπες καθαρισμου.

Καλως οριζουμε (θεωρητικα μιας και η τιμη του ειναι τσουχτερη οπως ολα τα προιοντα της εταιρειας) το Dyson 360 Eye

http://www.homecrux.com/2014/09/05/...aited-smart-360-eye-robot-vacuum-cleaner.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τέτοιο πράγμα δεν παίρνω...
Ο εφιάλτης της γάτας μου είναι η ηλεκτρική σκούπα! Εξαφανίζεται με την ταχύτητα του φωτός!
Αν δει τέτοιο πράγμα θα πάθει καρδιακή προσβολή!

Τέτοιο πράγμα δεν παίρνω...
Ο εφιάλτης της γάτας μου είναι η ηλεκτρική σκούπα! Εξαφανίζεται με την ταχύτητα του φωτός!
Αν δει τέτοιο πράγμα θα πάθει καρδιακή προσβολή!

Δύσκολο να το βρω το βίντεο
Άλλα έχω δεί γάτα, να κάθετε πάνω στην γνωστή IRoomba και να κάνει βόλτες, όσο διαρκεί το σκούπισμα

Υπόψη έχω την πρώτη Roomba τη γιαγια , τρελή τεχνολογία εποχής, άλλα με σπίτι μανιακού με audio video , πάντα υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα από τις γάτες, βλπ. τεράστιες μακαρονάδες καλώδια κ.ο.κ.
Δυστυχώς μέχρι που να αποκτήσουν χέρι και ξεσκονόπανο-σφουγκαρόπανο , τα ρομποτάκια αυτά, δεν θα καλύψουν τις ανάγκες κανενός σπιτιού, εκτός και εάν είναι άδειο, χωρίς φλοκάτες μοκέτες καλώδια κ.ο.κ.

https://www.youtube.com/watch?v=Of2HU3LGdbo

Ναι, απλά η δική μου χ3ζ3ται με την ηλεκτρική σκούπα! Ο θόρυβος που κάνει μάλλον.
Έχει τις ιδιοτροπίες της.
Ούτε την σφουγγαρίστρα συμπαθεί! μάλιστα αν την πλησιάσει πολύ της επιτίθεται και φεύγει τρέχοντας! :flipout:

Re: Απάντηση: Ηλεκτρικές σκούπες και robot

και πως σταματαει,πρεπει να τη κυνηγησεις,για να πατησεις το κουμπι της,να σβησει;

Υ.Γ δεν εννοω τη γατα :flipout:

Πετάς το κουτάκι της μπίρας
Και προσπαθείς να πετύχεις το μεγάλο κουμπί που έχουν στο κέντρο από πάνω

Υπόψη τα κουτάκια της μπύρας δε τα πάει στο σκουπιδοτενεκέ μετά μόνη της η σκούπα.

Αν δεν έχεις μπύρα
Προσπάθησε με το κινητό
Είτε πετώντας το
Ή με τη σχετική εφαρμογή – App για το κινητό σου

Πάντως όταν επιστρέφουν μονές τους οι σκούπες στο φορτιστή τους, για να φορτίσουν, νοιώθεις ένα μικρό σοκ. Σα να βρίσκει ο σκύλος το σπίτι του, άλλα πιο spooky

Δύσκολο να το βρω το βίντεο
Άλλα έχω δεί γάτα, να κάθετε πάνω στην γνωστή IRoomba και να κάνει βόλτες, όσο διαρκεί το σκούπισμα

Υπόψη έχω την πρώτη Roomba τη γιαγια , τρελή τεχνολογία εποχής, άλλα με σπίτι μανιακού με audio video , πάντα υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα από τις γάτες, βλπ. τεράστιες μακαρονάδες καλώδια κ.ο.κ.
Δυστυχώς μέχρι που να αποκτήσουν χέρι και ξεσκονόπανο-σφουγκαρόπανο , τα ρομποτάκια αυτά, δεν θα καλύψουν τις ανάγκες κανενός σπιτιού, εκτός και εάν είναι άδειο, χωρίς φλοκάτες μοκέτες καλώδια κ.ο.κ.

Έλα βρε, εύκολο !!!

https://www.youtube.com/watch?v=mk4XB2wZqF4

Χαχαχα.. πλάκα έχουν τα βιντεάκια!! :laugh:

Χμ.. τώρα που το σκέφτομαι αρχίζει και τα φτύνει και η δικιά μας σκούπα.. την έχουμε πολλαά χρόνια! :cool:

Πάντως oi dyson εκτός από ακριβές δεν μου αρέσουν και πολύ.. :p
Ισως κοιτάξω κάτι πιο κλασσικό..