Καλησπέρα. Αν την την συνδέσαν σε γεννήτρια η οποία δεν ήταν σταθερή στην τροφοδοσία και έκανε υπερφόρτωση στην ηλεκτροκόλληση (...οι inverter ηλεκτροκολλήσεις θέλουν οποιοσδήποτε σταθερή τροφοδοσία και "μισούν" κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω στην τάση και ένταση του ρεύματος), τότε πολύ φοβάμαι από την στιγμή που πλέον δεν κάνει τίποτα να σου έκαψαν την πλακέτα (αυτόν που μετατρέπει το AC ρεύμα του δικτύου σε DC και μέσω ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος παράγεται ρεύμα επιθυμητής συχνότητας), και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών η επισκευή της πλακέτα να είναι αδύνατη εάν έχει πάθει μεγάλη ζημιά (εκτός και βρεθεί κάποιος μάγμα ηλεκτρονικός και κάνει κανένα "μαγικό", γιατί για καινούργια πλακέτα δεν το συζητώ άστο καλύτερα), καθιστώντας έτσι το εργαλείο για πέταμα... Εγώ το έχω δει να συμβαίνει το παραπάνω που περιγράφω 3 φορές και στις τρεις το εργαλείο βγήκε άχρηστο. Για αυτό και άλλωστε υπάρχουν ορισμένες γεννήτριες ρεύματος η οποίες στα χαρακτηριστικά τους τονίζουν ότι μια από τις εξόδους ρεύματος (.... ή και όλες αν είναι η γεννήτρια πανάκριβη, αλλά συνήθως μια μόνο έξοδος έχει τις προδιαγραφές αυτές), πως στηρίζει εργαλείο invertre μέχρι τα Χ Amber που ορίζει το manual της γεννήτριας. Κλείνοντας να ευχηθώ, από την διάγνωση που έκανα εξ´ αποστάσεως και από το πληκτρολόγιο να μην είναι μεγάλη η ζημιά στην πλακέτα αλλά να την έχει φάει κάποια δίοδος, ασφάλεια ίσως, πυκνωτής ή αντίσταση και να μπορεί να αντικατασταθεί και να έρθει πάλι το εργαλείο στην ζωή γιατί απλά είναι κρίμα...
Υ.Γ. Το ..... ηθικό δίδαγμα περι δανεισμού των εργαλείων σε φίλους και γνωστούς κολλάει πολύ βολικά εδώ.....