Ηλεκτρολογικό υλικό Αθήνα, από πού?

28 June 2006
2,941
Συμφορουμίτες καλημέρα. Θέλουμε να περάσουμε utp στο σχολείο - ψηφιακό δεν το βάφτισε η Αννούλα? - και ψάχνω προμηθευτές για τιμές. Θέλουμε 700 μέτρα utp καλώδιο, 200 μέτρα κανάλια και 15 πρίζες. Κανένα μαγαζί - έχω ήδη μια προσφορά από δω την περιοχή - να ρωτήσω? Με λίγα λόγια, οι ηλεκτρολόγοι από που ψωνίζουν?
Κάθε βοήθεια που θα εξοικονομήσει έστω και 50 ευρώ (μ' αυτά π.χ θα έπαιρνα το switch) ευπρόσδεκτη. Οι καιροί με τα οικονομικά των δήμων είναι πολύ χαλεποί.

Ευχαριστώ

Οι Ηλεκτρολόγοι ανάλογα με την περιοχή στην οποία έχουν την βάση τους επιλέγουν και μαγαζιά ή αποθήκες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Από τα Νότια προάστεια (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν παραρτήματα και σε άλλες περιοχές) γνωρίζω τους εξής προμηθευτές
Καυκάς (Γούναρη Γλυφάδα)
Σκρέκης (Γούναρη Γλυφάδα)
Κωνσταντακάτος (Βουλιαγμένης Γλυφάδα)
Κατσιουλέρης (Κύπρου Αργυρούπολη)

τα τηλέφωνα μπορείς εύκολα να τα βρεις από το Google.
Θεωρώ πως καλό θα ήταν να πάρεις προσφορές από όλους. Επίσης γνωρίζω πως στους πελάτες-ηλεκτρολόγους τους, κάνουν καλύτερες εκπτώσεις απ´ότι σε ιδιώτες.

Ευχαριστώ πολύ συμφορουμίτες, με καλύψατε απόλυτα. Αν στριμώξουμε το δήμο και μας το εγκαταστήσει αρχίζοντας από αύριο, έχει καλώς. Προσφορές πήρα - πρόχειρες - δεν έχουν όμως κανένα πρόβλημα να τις κάνουν και επίσημες. Αν χρειαστεί να φωνάξουμε επαγγελματία, θα στείλουμε αυτόν και για τα υλικά, όπως λέει και ο Σεραφείμ, μάλλον αυτοί θα πετύχουν ενδεχομένως κάτι καλύτερο.

Συνήθως αγοράζω από Κωσταντακάτο ή Καυκά.
Αλλά είμαι ερασιτέχνης. :p

Νομίζω ότι αν είσαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος έχεις κάποια καλή έκπτωση στον ΣΕΗΛΕ.

Αν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου,ψάξε έστω και λίγο στο ίντερνετ.Εχοντας χτίσει σπίτι πρόσφατα σου γράφω ότι όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω,ειδικά αυτοί της Γλυφάδας(sorry Σεραφείμ),είναι τουλάχιστον 40-50% ακριβότεροι από τις τιμές που θα βρεις στο διαδίκτυο.

Σωκράτη έψαξα στο δίκτυο, για να έχω μια ιδέα από τιμές. Δεν ήταν τόσο μεγάλες οι διαφορές - 20% ναι, 50 όχι, μπορεί να προσαρμόστηκαν στο μεταξύ οι των Νοτίων προαστίων. Το βάζει ήδη επαγγελματίας, ο οποίος βρήκε ένα 10% κάτω από ότι εγώ. Επιπλέον το δημόσιο κάνει παρακράτηση στο τιμολόγιο, δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία.