- 20 June 2006
- 49
Στην προσπάθεια που κάνω για να περάσω από το Hi-Fi στο Hi-End, λίαν προσφάτος αγόρασα έναν λαμπάτο τελικό ενισχυτή με ισχύ 2χ80W. Στην παρούσα φάση χρησιμοποιώ για ηχεία τα Chario 200T, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω σε κατηγορία και επειδή έχω ακούσει πως παίζουν τα ηλεκτροστατικά έχω καταλήξει στα ACOUSTAT Z-1100 κυρίως λόγο τιμής (περίπου 1000Ε). Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν τα έχω ακούσει να παίζουν.
Μερικά χαρακτηριστικά του ηχείου είναι τα εξής:
-Ισχύς: 190W
-Ευαισθησία: 85db
-Συχνότητα: 30Hz-20ΚHz
-Αντίσταση: 8Ω
-Ενσωματωμένο Woofer 8''
Οι ερωτήσεις που έχω να θέσω είναι οι παρακάτω:
1. Θα είναι ικανός ο τελικός μου να οδηγήσει τα ηλεκτροστατικά καθόσον έχω ακούσει ότι αυτά απαιτούν υψηλά ρεύματα.
2. Τα μειονεκτήματα που έχω ακούσει για τα ηλεκτροστατικά όπως, ευαισθησία στην υγρασία, δυσκολία στο ταίριασμα με τις υπόλοιπες συσκευές των συστημάτων, απαίτηση μεγάλου χώρου για να έχουν καλή απόδοση (ο χώρος μου είναι 30 τ.μ.) κ.α ισχύουν και κατά πόσο μπορούν να με βάλουν σε προβλήματα;
3. Έχει ακούσει κάποιος τα συγκεκριμένα ηχεία και εάν μπορεί να παραθέσει τις εντυπώσεις του όσο πιο αντικειμενικά γίνεται
4. Για τα συγκεκριμένα ηχεία δεν έχω βρει κάποιο review γνωρίζει κανείς κάποιο site να με παραπέμψει;
Συγνώμη εάν σας κούρασα...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,
Δημήτρης.
Μερικά χαρακτηριστικά του ηχείου είναι τα εξής:
-Ισχύς: 190W
-Ευαισθησία: 85db
-Συχνότητα: 30Hz-20ΚHz
-Αντίσταση: 8Ω
-Ενσωματωμένο Woofer 8''
Οι ερωτήσεις που έχω να θέσω είναι οι παρακάτω:
1. Θα είναι ικανός ο τελικός μου να οδηγήσει τα ηλεκτροστατικά καθόσον έχω ακούσει ότι αυτά απαιτούν υψηλά ρεύματα.
2. Τα μειονεκτήματα που έχω ακούσει για τα ηλεκτροστατικά όπως, ευαισθησία στην υγρασία, δυσκολία στο ταίριασμα με τις υπόλοιπες συσκευές των συστημάτων, απαίτηση μεγάλου χώρου για να έχουν καλή απόδοση (ο χώρος μου είναι 30 τ.μ.) κ.α ισχύουν και κατά πόσο μπορούν να με βάλουν σε προβλήματα;
3. Έχει ακούσει κάποιος τα συγκεκριμένα ηχεία και εάν μπορεί να παραθέσει τις εντυπώσεις του όσο πιο αντικειμενικά γίνεται
4. Για τα συγκεκριμένα ηχεία δεν έχω βρει κάποιο review γνωρίζει κανείς κάποιο site να με παραπέμψει;
Συγνώμη εάν σας κούρασα...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,
Δημήτρης.