- 20 June 2006
- 49
Πάντως εδώ είναι η σελίδα του Έλληνα αντιπρόσωπου και το τηλέφωνό του είναι το 2109930412. Ρίξε ένα τηλέφωνο, ίσως σου προτείνει κάποιο μαγαζί για ακρόαση.
Με παραξενεύει το γεγονός που παρόλο που ίσως να είναι και το φθηνότερο ηχείο στην κατηγορία του, δεν έχει κάνει τρελές πωλήσεις και δεν είναι ευρέος διαδεδομένο. Μάλλον ο κόσμος το φοβάται επειδή είναι κινέζικο...
+1 (παρών και αξούριστος)
Δεν είναι ότι τα ηχεία δεν θα παίζουν δυνατά.
Είναι το ότι τη στιγμή που θα ακούς εσύ μουσική, θα σκάσει καμιά μποτιά και αντί για "ντουπ"¨θα ακούσεις κανένα "πρρρρρρ".
Kαι τελικά θα καταλήξεις μαζί μου να ψάχνεις για ενισχυτή.![]()
Με πέθανες!
Εμ πως να περιγράψεις τον ήχο που κάνει ένα ηχείο όταν πίνει τον ενισχυτή μάνα μου;
Τα ηλεκτροδυναμικά κάνουν "τσαπρρρρρρ".
Ηλεκτροστατικό να κλιπάρει δεν έχω ακούσει αλλά υποθέτω πως θα κάνει σαν σεντόνι που το τινάζεις πριν το απλώσεις;
Με τον cav a8m δε θα παίξουνε;
Θα μπορούσες να μας πεις τις εμπειρίες σου από τα ηλεκτροστατικά ηχεία [και ποια είχες] που έβγαζαν σπίθες, όπως αναφέρεις; Ευχαριστώ. Λ.Σ.αστο αυτα βγαζουν και σπιθες![]()
Θα μπορούσες να μας πεις τις εμπειρίες σου από τα ηλεκτροστατικά ηχεία [και ποια είχες] που έβγαζαν σπίθες, όπως αναφέρεις; Ευχαριστώ. Λ.Σ.
Νομίζω ότι στο μαγαζί Ηλεκτρονικά & ήχος στην Φραντζή μπορείς να κάνεις ακρόαση μετά από συνεννόηση.
Τα μάγκνεπαν νομίζω ότι μπορείς να τα ακούσεις στους αδερφούς τσακιρίδη.
Εξαιρούμαι εγώ, βέβαια :2thumb22sup:Το τί λέει ο καθένας εδώ μέσα (εμού συμπεριλαμβανομένου) έχει μικρή σημασία..
Τα μάγκνεπαν νομίζω ότι μπορείς να τα ακούσεις στους αδερφούς τσακιρίδη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.